Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש קניתי את הרכב הרכב נסע 55 אלף ק"מ

הכל היה תקין עד עכשיו. אני מרגיש פתאום כשאני נוסע עד 2000 סל"ד הכל תקין אבל מעל זה עד 3000 הוא מרגיש כאילו חנוק ופתאום משתחרר. ממש כאילו הרגשה ברכב חלש שהמזגן נכנס לפעולה...

בנוסף אולי זה קשור יש כמו גמגומים (ויברציות קטנות של המנוע) ממש קטנות שאני מרגיש בסלד סרק. הרבה אומרים לי שזה נורמלי או שלא מרגישים את זה בכלל אבל אני לא חושב. היו לי הרבה רכבים אפילו ישנים שזה לא ככה.

לפי ההרגשה שלי זה משהו במזרקים. אולי ניקוי? מישהו מודע לדבר הזה ויכול לכוון אותי?

רקע על הרכב:

הרכב בקושי נסע ביצעו טיפולים לפי זמן ולא לפי קמ"ר.

חץ מזה הכל נראה תקין.

150 כ"ס

תודה!

פורסם

תתחיל בבדיקת סורק תקלות במוסך...אולי יהיה רשום קוד תקלה כל שהו וגם אם לא ייה צריך נתך את המידע של זרם נתונים.

פורסם

היי גם לי יש את הויברציות האלו . אמנם שלי זה המנוע הקודם 167כ"ס (2007) זה סוג רעידות ימינה שמאלה כזה?

הקטע המעניין שגם ברכב הקודם (שנת 2004 138כ"ס) היתה את אותה רעידה. שני הרכבים היו מטופלים לפי הספר.

לי זה נראה קשור לאופי המנוע (בוקסר) תעדכן אם תמצא פתרון.

פורסם

חיברתי את המחשב ואין תקלות רשומות.

כשבדקתי סלד במחשב הוא תמיד זז.. הוא לא רציף. זז בין 850 ל 900 אבל תמיד זז.. לא יציב ממש.

אבל זה לא מפריע לי. מה שבאמת הפריע זה שפתאום אין לו כח בטורים של 2000 כמו שרשמתי. נכון לעכשיו זה הסתדר לבד. מה זה יכול להיות?

פורסם

אנשים

קיבלתם רטט של בוקסר וזה נראה לכם תקלה? מה מקולקל בכם? בלי להעליב כמובן. אין כמו לעמוד במקום ולהעלות את הסלד ופשוט להרגיש את הרטט הזה.

בכל אופן כל התקלות שאתה מספר נשמע כאילו התיבה עד עכשיו ״למדה את הנהיגה שלך״ ועכשיו אתה מספר שהפסיקה כנראה ש״התרגלה״ בכל מקרה תהנה מהרטט, ותהיה מרוצה מזה שהתיבה ננהגה עד עכשיו בסלד נמוך לפחות ככה זה נשמע מקריאה מהצד.

• תוכן חדש...