Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

מדובר במאזדה 121 שנת 94 אוטומט' בזמן העברת ההילוך מראשון לשני הרכב ממש נתקע לרגע ואז קופץ קדימה. (העברה ממש לא חלקה) שמעבר לחוסר נוחות מרגישה כאילו המנוע הולך ליפול מהמקום בערך . כרגע אני "פותר" את הבעיה על ידי זה ששניה לפני העברת ההילוך אני עוזב לגמרי את דוושת הגז וכך ההילוך עובר בצורה כמעט חלקה לגמרי.

עצות יתקבלו בברכה :)

פורסם

מאור הרכב אוטומט.

מדובר בבלאי של הגיר, יש כאלה שממשיכים לנסוע ככה,אבל אם זה ממש חמור צריך לשפץ.

בנוסף אפשר לנסות להחליף שמן גיר,אבל אם לא הוחלף לעולם לא הייתי פותח תיבת פנדורה.

Miata ND2

פורסם

מאור, הרכב אוטומטי...

פות"ש- בדוק מפלס נוזל תמסורת לפי הוראות יצרן, וגם את מצב תושבת תה"ל קדמית.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לא שמתי לב, סליחה...אז מחקתי את ההודעה.

בכל מיקרה נשמע כמו באמת בעיה בגיר. בתור התחלה כי אין מה להפסיד כדאי לנסות לבצע החלפה של שמן הגיר ואם קיים פילטר לגיר להחליף גם אותו ולקוות שהבעיה תיפתר או תמוזער.

פורסם

מאור, שים לב שכשפות"ש עוזב את דוושת התאוצה ההחלפה יותר חלקה.

וכן מתאר מצב ש"המנוע רוצה לקפוץ מהאוטו" :-P

אני חושד באחת התושבות. בעיקר תושבת תה"ל קדמית.

האם לדעתך יכול להיות גם תושבת מנוע?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...