Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לידידה קנו גלקסי אס 6 מאירופה.

היא לא הייתה מודעת שבמכשירי סמסונג יש דבר שנקרא נעילה איזורית- צריך להכניס סים קארד מארץ המקור שבה הסמוסנג נרכש, ולדבר לפחות 5 דקות. לאחר מכן, המכשיר נפתח ובהנחה שהוא SIM FREE, אפשר להתשמש בו בכול מקום בעולם.

ללא האקטיבציה הראשונית הזאת, המכשיר לא יזהה סים קארד זר.

כמובן שדבר כזה יצר בלבול לא קטן אצל רוכשים שקנו מכשירים בחו"ל, לכן לסמסונג עצמה גם יש קוד שאפשר להזין אותו והוא מבטל את הנעילה הזאת.

לכן ידידה שלי פנתה לסמסונג ישראל בשביל הקוד הזה. מה המחיר ? בין 200-400 שקל(!).

כן, זה המחיר בשביל 2 דקות של עבודה של שליחת מייל.

אף אחד לא ציפה שהם יעשו את זה בחינם, אבל סכום כזה???

הצעתי לה לשלוח מייל לסמסונג העולמית ולראות מה קורה, או מקסימום למצוא דרך הפייסבוק איזה תייר מארץ הקניה שיכול לעשות בשבילה את הטובה ה"אדירה" הזאת.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. היא יכולה לפנות לסמסונג בארץ המקור עם הוכחת קניה ולקבל את הקוד.

2. היא יכולה לפתוח את המכשיר בשיחה של 5 דקות עם כל סים מאירופה

עשיתי תהליך זהה עם S6 שנקנה מאמזון גרמניה - עד שאמזון גרמניה שלחו לי את הקוד כבר הכנסתי סים יווני ופתחתי את הטלפון לבד.

אם אתה מאזור המרכז אין לי בעיה שתבוא עם הטלפון ונפתח לך אותו ללא עלות כמובן (אני במילא מתקשר לשירות לקוחות של וודפון

היווני בחינם)

צור קשר בפרטי

פורסם

בלי קשר לסאני, כל הנעילה האזורית הזאת זה בזיון של סמסונג העלומית. אם אפל היתה עושה דבר כזה כל העולם כבר היה מלא ב(עוד) כתבות שמלכלכות עליה.

פורסם

זה מפני שאף אחד לא מחייב אותך לרכוש טלפון של סמסונג - אם אתה חייב אנדרואיד, יש עוד ה-מ-ו-ן אפשרויות אחרות.

כמה יצרנים מייצרים טלפון מבוסס iOS?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תוכל לרכוש פתיחה למכשיר מפה:

http://www.handtec.co.uk/handtec-samsung-region-unlock-service.html

EUROPEAN REGION UNLOCK: Samsung has a region lock on there mobile devices which are issued in Europe. The region locked devices will not work outside of Europe unless they are activated with a SIM card issued from a mobile operator within Europe (EU/EEA). Our team will open the box and insert a EU SIM card to region unlock your device to work worldwide. A cumulative call over five minutes will be made.

פורסם

לפני שנים ספורות נחקק חוק בארץ שכל ספק של מכשיר סלולרי חייב למכור אותו כשהוא סים פרי, וכל מי שקנה מכשיר לפני החוק (שבעצם קנה מכשיר נעול) יכול לפתוח את המכשיר ללא עלות.

השאלה היא האם השחרור נעילה החינמי תופס על מכשירים שנקנו בחו"ל או לא.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
זה מפני שאף אחד לא מחייב אותך לרכוש טלפון של סמסונג - אם אתה חייב אנדרואיד, יש עוד ה-מ-ו-ן אפשרויות אחרות.

כמה יצרנים מייצרים טלפון מבוסס iOS?

מה הקשר? ומי אמר שהקריטריון הוא מערכת ההפעלה? בדיוק כמו שאף אחד לא **חייב** סמסונג (אלא אנשים מסויימים רוצים סמסונג, תהרוג אותי אם אני יודע למה), אף אחד גם לא **חייב** IOS. אם לדעתך כל חברה יכולה לעשות מה שבראש שלה ומי שלא מתאים לא שלא יקנה - אז זה תקף גם לאפל. אם לדעתך יש דברים שלא הגיוני שחברה תעשה (או לפחות, שאם היא בוחרת לעשות אותם, מגיע לה "לקבל בראש" מהצרכנים ומהמדיה) - אז זה תקף גם לסמסונג.

שלא לדבר על זה שהנעילה האזורית היא נבזית במיוחד כי, למיטב ידיעתי, בשום מקום על הקופסה העניין הזה לא מצויין, אפילו לא באותיות קטנות, ככה שצרכן תמים בהחלט יכול ליפול בקלות בעניין הזה.

פורסם

לא תופס.

החוק תופס רק על מכשירים שנרכשו ממפעילות בארץ לפני 01/01/2011

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עושק - להחזיק במשהו שלא שייך לך או לא לתת לאחר את המגיע לו.

משפטית, זה ניצול מצוקה של מישהו שאיננו מסוגל להבין מצבו, ולהביאו לידי התקשרות חוזית לא מוסרית ו/או לא צודקת.

מה שסאני עושים זה נלחמים בתחרות ע"י מתן שירות יקר למי שלא קנה אצלם.

ל ג ט י מ י.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פות"ש אני לא מבין את הטרוניה שלך, ובפרט את הכותרת הבומבסטית.

תפנה למי שמכר לך את המכשיר בטענות.

מה אתה רוצה מסאני? לא מכרו לך כלום ולא חייבים לך כלום.

פורסם

אז בדיוק שלא

כל חברה המכבדת את עצמה נותנת אחריות בינלאומית למוצריה

והיבואן הרשמי מחוייב לה!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

אני לא רואה פה סוגיה של אחריות.

מדובר על מוצר שיובא ביבוא אישי ואינו תואם לישראל בגלל רשלנות/ חוסר ידיעה של הלקוח ועכשיו הוא מצפה שהזכיין המקומי יסדר את הטעות שלו ובחינם...

ומיד!

ואם לא, ציק צאק הוא יפתח שרשור מתלהם בתפוצת נאטו!

חכה חכה...תראה מה הוא יעשה לגנב הנוכל הזה בפייסבוק!

נמאס מהגישה הכוחנית המעוותת זאת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...