Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי התלבטויות חוזרות ונשנות הגעתי למסקנה שאני הולך לרכוש רכב חדש. התקציב שלי הוא 40 אש"ח והיתרה בתשלומים (20-30 אש"ח עם שאיפה מטה).

יש לציין שמדובר ברכב ראשון, והסינון שלי (מעבר לתקציב) הוא מראה, זריזות, אבזור, צריכת דלק.

השוותי לפי הקריטריונים הללו, והאופציות שנראו לי הכי טוב הן להלן:

1) פיג'ו 108 (עם המבצע 'פיג'ומאניה' של ידיעות אחרונות).

2) MG 3.

3) דאצ'יה סנדרו סטפוואי.

אבקש מכם לעזור לי להשוות בין הדגמים, אשמח לשמוע המלצות וחוו"דים כדי שאדע ממה להימנע.

תודה מראש :-)

פורסם

נכון!

ה-MG3 אוטו שנראה טוב על הנייר, אבל בפועל הנדסת האנוש לא טובה, המנוע לא באמת חזק (זמינות הכוח בעייתית מאוד), ובגדול האוטו נופל בין הכסאות.

הדאצ'יה נחמד, אבל המנוע (לטעמי האישי) מעצבן, אתה חייב לשמור אותו כל הזמן בין 2500 ל-5000 סל"ד, מתחת לזה הוא רועד ורוטן וחסר כוח ומעל זה תקבל בעיקר רעש.

אני הייתי לוקח את ה-108.

פורסם

תעשה נסיעת מבחן. הרבה מתווכחים איתי פה לגבי המזגן בפיג'ו 108 - אין לו פתחי איוורור במרכז, רק אחד ענקי שזורק אוויר לחלל הרכב.

בגלל שזה רכב קטן, אז הכל מתקרר מהר - אבל מצד שני, אם רוב הנסיעות שלך עירוניות וקצרות, אתה עלול לסבול בחודשי הקיץ ולהזיע כמו מטורף. אני אישית מעדיף רוח קרה על הפנים שלי, במהירות שיא.

אתה יכול להוסיף לאופציות שלך גם את הקיה פיקנטו עם מנוע 1.2 ידני (תעמוד בתקציב שלך אם תזמין דרך סוכנות ליסינג ולא דרך היבואן) או פיאט 500 או פיאט פנדה החדשה, גם הן בגירסאות ידניות.

פיאט 500 בגירסא אוטומטית עולה 69 אלף ש"ח.

פורסם

מציע לך לשקול רכישת 107 משומשת.

תוכל למצוא רכב מצויין ב 40 אלף (ק"מ נמוך, כולל יישור קו).

הרכב פשוט, אמין וחסכוני.

תקבל שימושיות זהה לרכב חדש, חווית משתמש דומה - ובעלות נמוכה משמעותית (אל תשכח את ירידת הערך בנוסף להפרש בעלות רכישת הרכב).

106GTI - Deus ex machina

פורסם

דניאל - לא חולק עליך שה 108 חבילה טובה.

כיוון שמדובר בתחבורה בסיסית ובחור אשר רוכש רכב בפעם הראשונה עם הון עצמי מוגבל - הצעתי לבחון שוב.

106GTI - Deus ex machina

פורסם

הייתי בוחר בדאציה, בגלל מימדים ושימושיות יותר גדולה בין שלושתם + מנוע טורבו.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
נכון!

ה-MG3 אוטו שנראה טוב על הנייר, אבל בפועל הנדסת האנוש לא טובה, המנוע לא באמת חזק (זמינות הכוח בעייתית מאוד), ובגדול האוטו נופל בין הכסאות.

הדאצ'יה נחמד, אבל המנוע (לטעמי האישי) מעצבן, אתה חייב לשמור אותו כל הזמן בין 2500 ל-5000 סל"ד, מתחת לזה הוא רועד ורוטן וחסר כוח ומעל זה תקבל בעיקר רעש.

אני הייתי לוקח את ה-108.

האמת שהפתעת אותי בנוגע ל-MG, סה"כ מדובר ב-106 כ"ס, כמות נכבדת יותר מהפג'ו במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...