Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

POLO GTI DSG VS MANUAL

dahuky
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אחרי הרבה התלבטויות, מתכנן להזמין אחת מחר בעז"ה, ידוע שVW הגבילו את המונט בתיבה האוטומטית ל25

ואילו בידנית ניתן לקבל 32, רציתי לדעת, מה הסיבה להגבלה, מה קורה עם שמים תוכנה, האם הגיר צפוי לקרוס? אני שוקל לקחת ידני רק בגלל הבדל המומנט, כי בעקרון אני יותר מסתדר עם אוטומט והידני גם ייקח זמן להזמין, תודה ואשמח לתגובות מהירות, מחר ההזמנה!:lol::lol::lol::lol:

פורסם (נערך)

מה המטרה של לקבל יותר מומנט? אם זה רק בשביל להיות מהיר יותר, אז תוותר, כי עם שתי התיבות מיאוץ 0-100 זהה, כי DSG זו תיבה יותר מהירה. בכל מקרה לא הייתי משחק בתוכנה ברכבים עם DSG7 בגלל המוניטין של הגיר וכי בדיוק בשביל להתמודד עם מומנט גבוה יותר קיימת תיבה DSG6 במנועי 2 ליטר של הקונצרן למשל. אבל יכול להיות שיענה מי שמבין באמת בשיפורי רכב עם DSG.

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם

אם זה השיקול היחיד, תוספת חבילת 'ספורט' מבטלת את הגבלת המומנט (רק כשהיא מופעלת כמובן), אבל זה אומר הזמנה מיוחדת והמתנה ארוכה כמו לידני.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

אין חבילת ספורט בארץ לצערי, חוץ מזה אני יכול לעשות את זה לבד בטיונינג, השאלה אם התיבה תעמוד בזה

פורסם

אני במקומך הייתי מעדיף את הידני- התיבה מדויקת, השילוב מדויק יחסית ורק המהלך מעט ארוך. אם אתה רוצה אוטו ידני ומוכן "לשלם" את המחיר בפקקים, הייתי מעדיף את הידני, ולאו דווקא בגלל המומנט. גם הידני עולה 10K פחות.

אם התקציב מאפשר, תנסה להחנות אצלך אודי S1- אוטו פגז

פורסם

אם אתה מסתדר עם אוטומט אז תזמין אוטומט. לא יהיו הבדלים מורגשים, משום שהתיבה האוטומטית מעבירה הילוכים מהר יותר מנהג עם גיר ידני. גיר ידני רוכשים כי אוהבים לנהוג ולהעביר הילוכים, ולא כדי להראות למי יש גדול יותר.

שיהיה בהצלחה!

פורסם

אפשר לקבל קישור שמציין שחבילת ספורט מבטלת את הגבלת המומנט?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...