Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על המגברים להיות במינימום הספק 4X100 RMS למגבר, המגברים צריכים להחזיק 2 סטים של קומפוננטים של רוקפורד T3 125RMS , סאב סרוין וגה+רמקולים אחוריים FULL RANG של רוקפורד ומעבד סאונד דיגיטלי 8 יציאות רוקפורד 3SIXTY .

אני אוהב לנסוע בווליום גבוה לכן המגברים צריכים לשמור על חום סביר ולא להתחמם ולהתנתק וצריכים להיות במחיר שפוי.

הרכב המדובר פאגרו קינג 2011 ,המקום היחידי הוא רק מתחת לכיסא הנהג.

אשמח להמלצות, גיל.

אין כביש לא טוב ,יש נהג גרוע!!

פורסם

תבדוק את המגברים מבית arc audio, ספונסר פורום.

תבדוק גם מגברים מבית massive audio, ספונסר הפורום אודיו סיסטם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האמת ששמתי עין על המגבר מסוג massiv audio 4x120rms רק אין לי מושג איך הם, האם הם באמת חזקים?? לא מתחממים??

אני יודע שהדיגיטלים קטנים שלרוקפד ע הפנים ומתחממים מהר

פורסם

יש לך גם את ההרצים החדשים סדרת hd, קטנים וחזקים.

בכל מקרה אני לא מבין למה לקלקל את המערכת עם זוג 6x9 פול ריינג' מאחור...יש לך שני סטים מעולים, גם אם אתה עובד בווליום גבוה זה יספיק. אני לא בטוח שאתה מודע לעוצמה שאתה יכול להגיע אם תנצל את כל היכולת של הסטים האלה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

יש לי פאגרו קינג החדש ואני רוצה לנצל את כל המקומות של הרמקולים המקוריים שלו חוץ מהסאב, בדלת מאחורה יש מקום ל4" שם הבאתי סידרה פאואר של רוקפורד

פורסם

מיותר לגמרי לדעתי. זה לא יוסיף לאיכות ואליי אפילו יגרע ממנה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

אני מאמין שעם המעבד סאונד של השמונה יציאות 3.SIXTY לא תהיה לי בעיה של איכות

פורסם

זה לא קשור למעבד סאונד, שיהיה גם 30 יציאות

פורסם

אגב הקינג קצר או ארוך?

פורסם

יש לי את כל האלמנטים, שני מגברים חדשים יגיעו היום או מחר מסוג massive audio שיתנו לי 4X125 R.M.S ל-8 רמקולים ברכב, אגב מדובר בפאגרו קינג החדש ארוך

פורסם

כבר הזמנת וקנית את הציוד, אין יותר מידיי מה להמליץ ולדבר תתקין ותהנה.

פורסם

יאללה מברוק, היום הגיעו המגברים!!! נראים טוב, נקווה שיתנו עבודה!!

• תוכן חדש...