Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיחות יש, אבל האינטרנט DATA לא עובד כלל.(WIFIׂ) עובד כרגיל.

הפכתי את האתר של גולן טלקום\ואת הרשת ולא מצאתי פתרון.

לא נגעתי בשום הגדרה, עשיתי ריסט למכשיר\ הוצאתי SIM ושום דבר אינו עובד...

אשמח לעזרה

פורסם

מרק, זה הדבר הראשון שניסיתי, בדקתי בעוד מכשירים בסביבתי שמחוברים לגולן, הבעיה רק בנקסוס...

שאני מתחבר לWIFI הסימן קריאה נעלם צמוד לאיקון של הקליטה, אבל ברגע שאני מבטל את הWIFI הסימן קריאה חוזר.

האם יתכן שגולן מאיזשהו סיבה ביטלו בחשבוני את האינטרנט DATA בצורה כלשהיא?

פורסם

קרה לי מקרה דומה ב 012 אחרי שהחלפתי חבילת גלישה. דרך האתר של 012 שיניתי חבילה ומאותו רגע לא היה לי data במכשיר והופיע סימן קריאה. נכנסתי שוב לאתר של 012 להגדרות החבילה ושם ראיתי שההגדרה של "בחירת חבילת גלישה" משום מה לא "תפסה". במקרה שלי בחרתי שוב חבילת גלישה, לדוגמא "3 ג'יגה לחודש" והבעיה נפתרה. תבדוק את הגדרות חבילת האינטרנט שלך באתר.

פורסם

לי יש g2, אני בגולן ונראה שיש לנו את אותה הבעיה.

אני בטוח במאה אחוז שהבעיה אצלם והשירות הטלפוני לא פועל עד מחר בבוקר

פורסם (נערך)
לי יש g2, אני בגולן ונראה שיש לנו את אותה הבעיה.

אני בטוח במאה אחוז שהבעיה אצלם והשירות הטלפוני לא פועל עד מחר בבוקר

התופעה התחילה לפני יום כלומר בדיוק בסוף המחזור חיוב, נכנסתי לחשבון באתר של גולן ורשם לי שעברתי את הכמות של 6 גיגה, וזה התאפס ב25 לחודש כלומר היום.

אבל אף פעם זה לא היה אם אני רוצה לחרוג בטח שלא חוסמים \והאינטרנט פשוט נהפך ליותר איטי, כרגע הוא גם לא איטי הוא פשוט לא עובד אין את החצים של האינטרנט DATA.

עריכה אחרונה על ידי Badi_Mami
פורסם

זה ההודעה המדויקת

קו זה עבר את מגבלת הגלישה (6GB). מהירות הגלישה הורדה, ותעלה חזרה בתחילת מחזור החיוב הבא (25 לחודש).

תוכל ליהנות מ- 20GB נוספים בכל חודש לגלישה בישראל בחבילת גולן טלקום לא הגבלה ב- 99 ש"ח לחודש.

__אני בחבילה של ה37 שקל, ומעולם זה לא קרה שהאינטרנט לא עבד.

פורסם

האם "נדידת נתונים" מופעל?

[ATTACH=CONFIG]420941[/ATTACH]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...