Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבודה יפה מאוד.

אני צריך לעשות את זה בעצמי מתישהוא.

בנוגע לקרבון - ברור שזה עניין של טעם, אני מאוד אוהב את שילוב האלומיניום עם צבע הקרם של היצרן, אולי תצליח למצוא באיביי סט שכזה בעלות לא גבוהה.

לעניין ידית ההילוכים - דווקא יש כזאת מקורית, לא זול אבל בהתחשב בעובדה שזה חלק יחסית מתבלה בעקבות המגע התמידי, אולי יש מקום לשקול דבר כזה.

M-TECH E46

פורסם

וואו. כל הכבוד!

האמת שדי הופתעתי שנשארו כתמים כל כך קשים גם אחרי השימוש ב-APC. אני משתמש ב-APC של מגוויארס ומנקה עם מברשת שמתחברת לפולישר (DA) עם תוצאות מעולות. כנראה שהבעלים הקודמים אנס את ה-interior באופן לא הפיך ;)

עבודה מדהימה. אם אתה תמשיך לאזורים אחרים ברכב, אולי תעלה גם סרטון?

פורסם

לא להאמין, בהתחלה זה נראה כאילו הריפודים הלכו לעולמם ושום דבר לא יציל את המצב והתוצאות אחרי נראות כאילו החלפת לריפודים חדשים, מדהים, כל הכבוד.

• תוכן חדש...