Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי לפני יומים את הרכב ורציתי להתיעץ איתכם בנוגע לתוצאות הבדיקה המקדימה של קניית הרכב,

האם לדעתכם יש דברים חמורים, האם זאת בכלל עסקה שהייתי צריך לעשות, אני לא מבין גדול במכוניות אז אשמח לכל דבר, כולל האם לדעתכם יש דבר שהוא חמור מאוד וצריך לעשותו בדחיפות וגם לאם יש דברים שלא הייתם ממהרים לתקן.

תודה מראש,

להלן תוצאות הבדיקה:

1- תושבת מנוע +סימני צריכת שמן

2- מערכת פליטה רועשת

3- לתקן זוויות היגוי, חופש משולשים קדמי שמאל + מאחור מוטות +מתלה

4- קפיצים- בולמי זעזועים קדמיים תושבות

5- פגמים בצבע פגוש קדמי +סף מדרכות , בוצעו תיקוני פח וצבע מאחור כנפיים +מכסה מטען

6- לפרק גלגלים ולבדוק צלחות שחוקות

7- אור חניה קדמי

8- חופש בתמסורת והעברת כוח, נקישות העברת הילוכים, בלאי דיסקיות

בגרף אחוזי מנוע יצא שצילינדר 1 91%, צילינדר 2 96%, צילינדר 3 100% , צילינדר 4 90%

יש לציין שבנסיעה הכל מרגיש טוב , יש תגובות טובות של האוטו, לא שאני מבין גדול,

תודה מראש ,מחכה לתשובתכם

פורסם

אין משהו חריג,להאב כדאי להתייעץ לפני שקונים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אין משהו חריג,להאב כדאי להתייעץ לפני שקונים.

מסכים במאת האחוזים, השאלה שלי היא האם יש משהו חמור,דחוף שלדעתך יש לטפל במידי?

תודה

• תוכן חדש...