Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי מנזרנה PL אחרי שראיתי כאן בפורום שחברים ממש נהנים מהתוצאה.

רכב אחד שלי עבר לאחרונה ציפוי ceramic pro light שמיועד לתווך ארוך,האם הוספת מנזרנה PL

מיותרת או ווקס רגיל עדיף להוספת ברק?

שאלה שניה לגבי מנזרנה וגומיות ,אן לי נסיון אם המזרנה ,אך מגיב אם נמרח בטעות על הגומיות,יש ממה לחשוש?

פורסם

בעקרון ממה שהבנתי שאחרי ציפויים, הוקוס/אוטם לא מחזיקים הרבה בגלל הדחייה של הציפוי מחומרים כימיקלים כביכול, הרבה אנשים שמים ווקס מעל הציפוי כדי לתת את האפקט שלו על הצבע, יחזיק כנראה פחות מיישום רגיל על הפח.

אבל חכה לעוד דעות מומחים בעניין.

Opel Adam S 2017

פורסם

מיותר לחלוטין, אין צורך "להגן על ההגנה".

תרומה למראה לא תקבל, לא משהו מוחשי ששווה את ההתעסקות.

אם אתה רוצה ערך מוסף קליל, קנה קוויק דיטיילר איכותי ותשלב אותו בתהליך הייבוש.

(המלצה שלי, sonax bsd).

בכל מקרה powerlock לא מכתים גומיות ופלסטיקה.

"יאללה בירי".

פורסם

כנראה זה עניין פסיכולוגי אצלי,שאני מרגיש חייב לווקסס את הרכב פעם בחודש וחצי ככה ו"להרגיש"שהוא יותר נקי מסתם

שטיפה שבועית רגילה .

פורסם

אתה לא לבד, אני מרגיש שצריך לשים ווקס כל חודש או פחות.

פעם אחרונה השתמשתי ב R222 שעושה את הצבע מדהים (תרומה מחבר פורום יקר), ועכשיו אחרי שבועיים בערך בא לי שוב.

כמו שהמליצו לך עם ה BSD לאחר שטיפה זה מומלץ, אני מחכה שיגיע לאוטוסטור בקרוב

Opel Adam S 2017

פורסם

מיותר כי הציפוי דוחה את האוטם ולא נותן להתאחות עם הצבע, לך על איזה ווקס בשביל הברק או קוויק דיטיילר, הbsd מעולה גם אני מחכה לו.

שיפוצים..

• תוכן חדש...