Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

יש איזה פרויקט שאני רוצה לעשות כבר הרבה זמן לרכב ואני רוצה לדעת האם זה בר ביצוע.

אני מעוניין להתקין ברכב שלי איזה מודול או התקן מסוים שיתחבר למערכת האודיו ברכב ושברגע שנכנסים לרכב הוא יקריא הודעה מוקלטת.

מה הרעיון? בא לי להיכנס לרכב ולשמוע קריינית קוראת הודעה בסגנון welcome back MR. X to your BMW ", נראה לי שזה יכול להיות מגניב לגמרי.

במידה וזה מסובך מדי אולי אפשר להתקין יחידה קטנה עם רמקול עצמאי שברגע שפותחים סוויץ או פותחים נעילה מרכזית המערכת מקבלת מתח ומקריאה את ההודעה הנ״ל.

חיפשתי משהו דומה בפורומי חו״ל אבל אין שום אזכור, פרסמתי בפורום אודיו אבל מפנים אותי למתקינים ואני רוצה לראות אם זה משהו DIY

אגב הרכב שבו אני מעוניין להתקין הוא במוו x6

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

תאמין לי אתה והשרשורים שלך זה משהו מיוחד...... ;)

יש לך X6, כל כך קשה לדרוש מאחד החיילים שלך שישפצר את חברה שלו למושב האחורי (ליד התא עם הכובע מצחיה) ושכל פעם שתכנס לרכב היא תגיד את זה?

:)

נראה לי שבתקופה הקרובה אחשוש קצת למראה קטנועי טימקס.....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

איזה אחי, אני סטודנט למדעי המחשב עוד לא נכנסתי לתחום האיסוף בקבוקים וגביית חובות, כמו כן אין לי זמן להתעסק עם חיילים.

קניתי את הרכב בצבע אפור בכוונה כי לבן/שחור זה תדמית של עבריינים או בני דודים, כנראה שזה לא עזר.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

יש לי איזה מודול מפצל וואקום לסעפת יניקה, עם מתאם מיוחד שבניתי לטובת עינוג עצמי בפקקים. אתה רק צריך להחליף את צלילי הגניחות המוקלטות.

וברצינות http://m.alibaba.com/product/60074777516/Custom-sound-greeting-module-for-plush.html

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לסטודנט למדעי המחשב אין שום בעיה להפעיל ARDUINO ומודול MP3 בסיסי

אתה יכול בקלות גם להוסיף חיישני FSR

ובהתאם למשקל לשנות את ההודעות , כמו למשל "ברוכים הבאים גם לגברת היושבת ליד הנהג הנאה"

פורסם

אאל"ט יש מערכת מקורית דומה בכל פאביה, רק ששם ההודעה היא "welcome back your highness. the chariot of the god is ready for you".

פורסם

אתה יכו לקחת rasberry pi

לשים עליו איזו הפצת לינוק שבא לך, ולכתוב חתיכת קוד קטנה python (לא צופה שתתקשה בזה)

ישנו מודול שנותן לך להתייחס לgpio panel כאל משתנה סביבה.

תייצר תנאי ריקורסיבי ואתה מסודר :)

ועל הדרך יש לך עוד מחשבצ׳יק באוטו :)

יאללה תתחיל לקודד...

טל

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

בלנסר שלי כשפותחים את מנעול הגיר הרכב אומר "הניתוקים האלקטרוניים שוחררו, נסיעה טובה" בסיום כל נסיעה כאשר אני מוציא את המפתח מהסוויץ המערכת אומרת : "להגנה מרבית נא לנעול את ידית ההילוכים"

אמיתי לגמרי!! וזה מקורי מהחברה! האוטו שנת 93, מי שרוצה מוזמן בכייף להתרשם, עד היום חברים נגנבים מזה.

ולעיניינך, אם אצלי זה אפשרי בטח שאצלך זו לא תהיה בעיה. החסרון היחיד אצלי שזה קול של גבר ולא בחורה

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

NINI - אתה באמת רוצה שבחורה תגיד לך מה לעשות באוטו?

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

יערי אם היא תגיד את זה בקול מספיק סקסי אז ברור!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

לבת שלי יש בובה, כשלוחצים על יד ימין היא מקליטה, וכלוחצים על שמאל היא משמיעה את מה שהוקלט.

פשוט תחבר אותה לסוויץ' של האור הפנימי וסגרת עניין.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)
בלנסר שלי כשפותחים את מנעול הגיר הרכב אומר "הניתוקים האלקטרוניים שוחררו, נסיעה טובה" בסיום כל נסיעה כאשר אני מוציא את המפתח מהסוויץ המערכת אומרת : "להגנה מרבית נא לנעול את ידית ההילוכים"

אמיתי לגמרי!! וזה מקורי מהחברה! האוטו שנת 93, מי שרוצה מוזמן בכייף להתרשם, עד היום חברים נגנבים מזה.

ולעיניינך, אם אצלי זה אפשרי בטח שאצלך זו לא תהיה בעיה. החסרון היחיד אצלי שזה קול של גבר ולא בחורה

המערכת הזו נקראת רב בריח 72 והיא למעשה האמבולייזר הישראלי הראשון.

יוצרה, פותחה ושווקה ע"י רב בריח עד שנת 1999 ובעצם ע"י פתיחת מנעול ההילוכים אתה מבטל את הניתוקים האלקטרונים.

אבא שלי התקין קרוב ל15K מערכות כאלו ברכבים שונים. מאז מכירת כל הפעילות העסקית בתחום זה לקבוצת "רדיו מרס" לצערי הרב המערכת (המעולה) הזו נגנזה.

אם התקינו את זה כמו שצריך אף גנב שבעולם לא יצליח להתגבר על זה באמצעים קונבנציונלים.

הזכרת לי נשכחות.

אגב, למיטב זכרוני אם אתה מנסה להניע בלי לפתוח את מנעול ידית ההילוכים אתה שומע: "הניתוקים האלטקרונים עדיין פועלים. אנא שחרר את מנעול ידית ההילוכים". נכון?

עריכה אחרונה על ידי Lenovo

פורסם

יש לך X6, כל כך קשה לדרוש מאחד החיילים שלך שישפצר את חברה שלו למושב האחורי (ליד התא עם הכובע מצחיה) ושכל פעם שתכנס לרכב היא תגיד את זה?

:)

נראה לי שבתקופה הקרובה אחשוש קצת למראה קטנועי טימקס.....

LIKE:-D

איזה אחי, אני סטודנט למדעי המחשב עוד לא נכנסתי לתחום האיסוף בקבוקים וגביית חובות, כמו כן אין לי זמן להתעסק עם חיילים.

......................................

סטודנט ב X6 ? אהבתי!! LIKE :snipersmi

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

סטודנט למשפטים במגמת פלילים?

אם לא אז נשמע יטוב למישהו שמחפש שידוך לבת שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...