Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום לכולם אני חושב בימים אלו להחליף את הרכב שלי ( יונדאי אלנטרה 2001 )

לאחר חיפוש בפורם שלא מצאתי אשקול עם השווה לרכבים שאני מתלבט לגבהים החלטתי לפתוח אשקול בנושא ואשמח לעזרה שלכם

אני מחפש רכב משפחתי גיר אוטומטי בין השנים 2006-2008 שהיה במחיר גג עד 30 אלף מאוד חשוב לי אחות הנסיעה והישיבה ברכב שתהיה נוחה ושקטה ושהיה גם כמובן קצת אבזור

אני חשבתי על כמה רכבים ואשמח לקבל את דעתכם על כל רכב

הרכב הראשון זה פורד פקוס

הרכב השני זה מזדה 3

הרכב השלישי זה מיצובישי סופר לנסר ( למרות שפחות ניראה לי כי לא אהבתי את הפלסטיקה שלו )

ועם כבר מדברים על מיצובישי מה הבדל בין כל הדגמים (לנסר קלאסיק , סופר לנסר , לנסר איוולושן)

פורסם

הסופר לנסר זה הדור השני של המשפחתית,והוא מ1993 שווק עד 1997 בערך,לנסר קלאסיק הגיעה ב 2004 עד 2007.

לנסר איוולשון זאת גירסת הספורט של הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ב-2008 ו-2009 יש גם מיצובישי לאנסר קלאסיק וגם לאנסר מהדור החדש.

ההבדלים די ברורים, זה רכב אחר לגמרי.

לאנסר קלאסיק:

mitsubishi_lancer_2005_wallpapers_3.jpg

לאנסר מהדור החדש:

%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%A1%D7%A8-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%91%D7%A7-5dr-FS-2.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קצת השוואה:

מאזדה 3 - זריזה, זולה לאחזקה, אבל לא ממש מרווחת ולא ממש מאובזרת.

פורד פוקוס - מרווחת, נוחה, אבל איטית ולא הכי אמינה.

מיצובישי לנסר קלאסיק - אמינה, זולה לאחזקה, אבל לא חסכונית בדלק ולא זריזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

אני חשוב שלמשפחה פוקוס עדיפה על השתיים האחרות. גם אם לוקחים בחשבון את החסרון הבולט שלה - כבדות, עדיין היתרונות מכסים עליו. בטיחות, מרחב פנים, נוחות, התנהגות והרגשה כללית על הכביש, גודל הבגאז - בכל אלה פוקוס עדיפה על שתי מכוניות האחרות. לנסר קלאסיק עונה לדרישה של רכב יפני משפחתי הכי זול שאפשר לקנות .

מזדה 3 יותר איכותית מלנסר, אל צפופה מאחור ופחות נוחה מפוקוס בהפרש ניכר.

אני לא חשוב שזה נכון לקרוא לפורד פוקוס רכב לא אמין.

צריכת דלק די דומה לשלושת הרכבים, אף אחד לא נחשב לחסכוני בסגמנט.

גם אלנטרה מרגישה כבדה, כך שהכבדות של פורד פוקס לא תציק לך.

לפי שכר הבנת, לדרישות שלך - שקט ונוחות, אני ממליץ לחפש פוקוס במצב שמור, מתוך ים של רכבים מסוג זה המפורסמים בלוחות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הפוקוס אופציה טובה ואמינה מאוד. הדור השני אמנם כבד, עצל ולא חסכוני, אבל הוא מרווח מאוד, נוח יחסית, זול לאחזקה, נעים ומתאים טוב לשימוש משפחתי. הלאנסר אמינה מאוד ומרווחת יחסית, אבל היא פחות איכותית מה-3 והפוקוס, פחות נוחה, יותר רועשת, פחות מתנהגת, חלשה מאוד (למרות שהיא מרגישה די זריזה ביציאה מהמקום), לא חסכונית ובאופן כללי מרגישה מיושנת לעומת הפוקוס או ה-3. המאזדה 3 מהנה לנהיגה, די זריזה (גם אם לא ממש חזקה), אמינה וזולה לאחזקה, יחסית לשנתון היא די מאובזרת (6 כריות אוויר באקטיב רק מ-2007 ומעלה), איכותית יחסית ליפנית בת זמנה. מצד שני היא לא ממש מרווחת, תא מטען לא הכי נוח לשימוש, קשיחה יחסית וגם היא לא כ"כ חסכונית (אם כי המצב יותר טוב ובפוקוס ובלאנסר, ובאופן כללי המנוע שלה הוא העדיף שבחבורה).

ניסאן אלמרה היא בהחלט אפשרות ששווה לשקול. היא אמנם לא מרווחת, נוחה, מתנהגת, ואיכותית בצורה מיוחדת (בערך כמו הלאנסר מבחינת תחושה), אבל היא אמינה וזולה לאחזקה ובעלת מנוע 1.8 גמיש וחזק יחסית וצריכת הדלק שלה די טובה. תנסה למצוא אחת ברמת האבזור "טקנה" שהיא מאובזרת לא רע ומרגישה קצת פחות מיושנת מה"פרפקט".

אני אישית הייתי הולך או על הפוקוס או על ה-3. הפוקוס יותר נוחה, מרווחת, איכותית וה-3 יותר מתנהגת, זריזה, מהנה. לדעתי שתיהן נותנות את החבילה הכללית הכי שלמה.

פורסם

ב30 אלף אפשר למצוא פוקוס 2009 עם יד ראשונה ליסינג. באלמנטים של נוחות ומשפחתיות היא עדיפה על המאזדה והמיצי. אם יש לאנסר דור חדש שנכנסת ב30 אלף אז גם שווה בדיקה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אם נוחות ואיכות חשובים לך... אולי שווה להתאמץ על מונדיאו 2008 מליסין. עליית מדרגה בנוחות איכות ומרווח במיוחד בסטיישן. זריז וחזק. אתה משלם בצריכת דלק.

פורסם

עוד דבר חשוב

בחיפוש קצת בפרום ראיתי שיש בעיות בפורד פוקוס בגיר רק לא כל כך הבנתי עם מדובר עם הגיר האוטומטי או הרובוטי

אשמח לתשובה ממכם (אני רק רוצה להשכיר שאני מדבר על שניים 2007-2008)

פורסם

בעיות גיר שראית - מדובר בדגם חדש וגיר רובוטי, לא קשורות לפוקוס בשנים שאתה מסתכל עליהן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...