Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקובץ על המחשב והאצבע על הקליקר. אבל אני מפחד לאבד קבצים/תוכנות/כלמינישיטאחר. מישהו כבר התקין? התנסה? יכול לדווח על בעיות או על התקנה חלקה?

משהו מיוחד לשים לב אליו?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני התקנתי, אבל ביצעתי התקנה נקייה (עם פורמט לפני ההתקנה), כך שבנוגע לאובדן קבצים וכו' לא יכול לעזור לך. ההתקנה עצמה עברה בלי בעיה והיא דומה להתקנה של ווינדוס 7 ו-8 (שוב- כאשר מבצעים התקנה נקייה). מבחינת הפעולה של הווינדוס עצמו לא נתקלתי בבעיות מיוחדות, אם כי יש מעט באגים פה ושם.

אני אישית התקנתי על מחשב ישן יחסית ולכן התקשיתי למצוא דרייברים, אבל כל דרייבר של ווינדוס ויסטה ומעלה אמור לעבוד. מדובר בלפטופ שהדרייברים הכי מעודכנים שלו הם לויסטה, ו-ווינדוס 10 מצליח לעבוד עם הדרייברים האלה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

יש כבר גרסה של ווינדוס עשר רשמית או שזה בטא?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

עדיין לא בטא.

TechnicalPreview

כלומר עדיין בשלב QA שעושים אותו נסיינים.

התקנתי על נייד בן שנתיים. עובד מעולה. יש דרייברים להכל. מן הסתם יש דברים שלא יעבדו כך שלא כדאי להתקין על מחשב ראשי.

פורסם

כן, ראיתי כמה ביקורות וכולם (אפילו אחד לא שכח) אומרים שיש עדיין שפע של באגים וקריסות. היות ומדובר במחשב הראשי, היחיד, וגם זה שאני עובד איתו, אני מניח שאני אחכה שתצא הגרסה הסופית, או לפחות שיהיו משמעותית פחות באגים. מה גם שאם הם יעמדו מאחורי ההבטחות של "שדרוג חינם במהלך השנה הראשונה" אז יש לי די והותר זמן לעשות את זה.

על פניו נראה כמו מערכת ממש חביבה עם הרבה טאצ'ים שיכולים מאוד לעזור לי בחיי היומיום (בעיקר האפשרות לפתוח דסקטופ נוסף בוא אני אוכל להשתמש לעבודה). גם קורטאנה זה מגניב ויחסוך לי עוד אינטרקציה עם הבת-זוג ששואלת כל בוקר "מה מזג האוויר". אני אוכל להגיד לה שתשאל את קורטאנה :)

פורסם

אני עובד עם המערכת מאז יציאת ה technical preview ביום הראשון שיצא ואני מאד מרוצה.

ובכלל ציפור לחשה לי שהמערכת תצא בקיץ ותהיה זמינה בחינם בשנה הראשונה לבעלי מערכת הפעלה חוקית חלונות 7 או 8.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

גם אני התקנתי אבל בתוך סביבה וירטואלית .

אכן שינוי מרענן.

מיקורוסופט פועלים בשיטה של מערכת הפעלה מעולה מערכת דפוקה.

win xp אחכ מילניום ,ויסטה אח"כ win 8, win 7 , ועכשיו win 10 הטובה

אותי מה שיותר מעניין הוא נושא התשלום כלומר איך נקנה אותה, דובר שם על אחת חינם ואח"כ בתשלום חודשי או משהו כזה.

פורסם

מהשחרור הראשון של הוינדוס 10 התקנתי כל שחרור שיצא.

בכל שחרור (כמעט) רואים שינוי ויזואלי וטרנספורמציה נוספת מוינדוס 8 למין שילוב של וינדוס 8 עם 7 מחודש.

רואים שהם עדין מתלבטים רבות לגבי המטרו כי הם מחזירים ומוציאים חלקים ממנו.

בכל אופן, יש עדין הרבה באגים - אך אפילו לא מדובר בגרסת BETA. בגרסאות הקרובות יהיו שינויים משמעותיים שמתייחסים לליבת המערכת (Windows Core וUniversal Apps) כך שהבאגים הגדולים יתוקנו בחודש חודשיים הקרובים.

אני עדין לא ממליץ להתקין, יש יותר מידי באגים. חכה חצי שנה +-.

נקודה מעודדת: הם באמת מתייחסים לפידבק של הנסיינים.

נקודה לא מעודדת: הם מסרבים להוציא לחלוטין את המטרו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני התנסיתי ב- Technical preview הראשון, על מחשב חדש לגמרי.

השתמשתי בה כרגיל, לא נתקלתי בבעיה כלשהי. לא קרסה לי אף פעם.

אכן שילוב של 8 עם תפריט "Start".

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
שמתי לב שנותנים אותו חינם למי שיש ווינדוס 8.1?

יש אצלי בלפטופ - איך זה מתרחש בעצם?

למשך שנה מיום ההשקה הרשמית כל מי שיש לו עותק של ווינדוס 7, 8 או 8.1 יוכל להוריד ולהתקין אותה בחינם. זה מה שהם מספרים לפחות, אבל אחרי כל כך הרבה פרסום נראה לי שיהיה להם בעייתי לסגת מההבטחה הזו.

פורסם (נערך)

לי יש את 10 בערך מאז שיצא TECHNICAL PREVIEW. התקלה היחידה שנתקלתי בה זה ששיתוף קבצים ברשת מקומית לא עובד כמו שצריך (מודיע שאין לך הרשאות גישה לתוכן, אבל נכנס בכל זאת).

יש אצלי בלפטופ - איך זה מתרחש בעצם?

כנראה כמו עם עדכון ל8.1 - יהיה זמין להורדה ב-STORE אחרי ההשקה

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...