Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארץ יצור רשום ברישיון רכב,אין קשר בין הרכבה טורקית לחוסר אמינות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגירסא של השנים 2003-4 היא הגירסא הלא אמינה,

אחרי מתיחת הפנים ולא משנה איפה יוצרה טופלו הבעיות.

הייתה לי RUNX 2003 בריטית לגמרי ולא יוצרה בטורקיה אבל עם בעיות של בוצה במנוע(כמובן שטופל לפני שנגרם נזק),

וקורולה 2007 שנסעה עד 180 אלף קילומטר ללא בעיה(למרות שיוצרה בטורקיה).

זה עיניין של שנת מודל

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הגירסה הטורקים בשנתונים 2003-4 סובלת מאמינות מפוקפקת ולא בגלל שזה יוצר בטורקיה אלה בגלל כשל סדרתי במנוע שניתן לפתור עם פלאשינג בכל טיפול אבל...

אני יכול להעיד ממקור ראשון היה לי 2003, 170 אלף ק"מ אפס תקלות, כיום 2007 אפס תקלות, טיפולים שוטפים, בהחלט הרכב הכי טוב שנתקלתי בו מבחינת אמינות.

אם יש לך ספקות בעניין, תוכל לגשת ולעשות סבב מוסכים ולשאול בעלי מקצוע מה דעתם על קורולה 2007.

אין קשר לייצור טורקי.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני מודה שאני נהנה לשנוא את הדגם הזה המיוצר בטורקיה בעיקר כי הוא טורקי ולא בגלל התקלות.

אבל לדעתי זה דגמים לא מוצלחים, לאחר שהם חזרו ליפן - שם כנראה תיקנו את כל הבלאגנים עם המנועים וכו', והרכב חזר להיות כמו שהוא- סוס עבודה ואמין.

ארץ ייצור תמיד יהיה כתוב ברשיון רכב.

אגב, כבר אי אפשר להתכחש לזה, הטורקים האלו מייצרים מלא דברים, יונדאי מייצרים שם, טויוטה ועוד כמה, שלא נדבר על שמלא חלקים לרכב מגיעים מייצור עצמי טורקי.

(בספק האיכות, אבל מאמין שעדיף על סיני ).

פורסם

תודה לכם ! האם לדעתכם לקנות טויוטה 2007, שמורה ומטופלת עם 190,000 קילומטראז' זו רכישה טובה ?

מכל מה שקראתי עד עכשיו אני מאמין שכן אבל הקילומטראז' הגבוה קצת מפחיד.

פורסם

מה המחיר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם קורולה על כל האמינות שלה בקילוממטרז הזה תראה מוסך,

הקורולה 2007 שלי נסעה עד 180 אלף ללא תקלה אחת! מ180 אלף הלכו לי ממיר קטליטי,משאבת מים,מחשב רכב ואלטרנטור...המנוע אגב היה במצב מצויין,

אפילו אם המנוע אמין הרכיבים מסביב עדיין עם בלאי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

אני אישית לא הייתי הולך על אחת כזאת עם 190 על השעון,גם אם היא מטופלת ושמורה, וגם אם היא פחות ממחירון באופן משמעותי, הייתי מוסיף חמש אלף והולך לכיוון על אחת עם 90 על השעון כך שיש לך לנסוע בהנחה שאתה סוגר 20 אלף שנתי, עוד 5 שנים בשקט ובשלווה.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...