Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. האם מישהו יכול לשפוך מעט אור על התהליך? בעת הפעלת המזגן, יש טפטוף מהיחידה החיצונית (הטפטוף מתוך פתח עגול קטן בתחתית היחידה).איך מחברים צינור ניקוז? האם יש צורך לפרק את דפנות היחידה? או שמא רק להתאים מחבר לפתח ועליו להלביש הצינור?

תודה למשיבים!!

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

ס,

 

כאשר המזגן מגיע חדש מהמפעל, מסופקת יציאה מפלסטיק (אופציונלית להרכבה) עם השקית ניילון והשלט\ניירת.

מבחינת גישה:

אם אין אפשרות להגיע לפתח הזה עם היד, צריך להרים את המנוע לגובה מתאים ולחבר את היציאה (ומבעוד מועד לחבר לה כבר חתיכה מתאימה של צינור ניקוז). לעיתים זה מצריך אפילו פירוק של המזגן ממקומו.

 

אופציה 2:

לקנות מגש ניקוז מים למעבה ולהתקין אותו עם צינור עד למטה.

מצ"ב תמונה להמחשה איך זה נראה מלמטה.

 

23.12.2014 - 1.jpg

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

×
×
  • תוכן חדש...