Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה לגנוב אותם?

אני חושב על תרחיש אחד:

הם נופלים בקלות ממכות או מרוחות בנסיעה מהירה ולא בנויות היטב, ואלה שנפל להם גונבים מאחרים.

אני חושב שאתה צודק. להערכתי נובע מפגם בתכנון.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לאחרונה שמתי לב שברוב המזדות 6 דור 3 חסרים הפלסטיקים המרובעים שמגנים על החיבור לשאקל הגרירה, זה שמתחבר בתבריג - בצילום מוקף בעיגול ירוק. כמעט כל מכונית מסוג זה שאני רואה חסרה את הפלסטיקים. הם אטרקטיבים לגניבה? מה הקטע?

אני חושב שאנחנו תמימים. זה במודה של תקופה האחרונה בגוש דן לפרק את כל הסמלים ופלסטיקים של מאזדה 3 ו6 זה עולה יקר במוטורוס(פי 4 מחיר ומע"מ 18 אחוז) אני אישית הייתי קורבן לזה ושילמתי יותר מ2000 שקל עבור חלקים האלה. גם הסתובבתי באזור חולון בת ים ראשון וראיתי מלא מאזדות 6 ו3 בלי כל הסמלים שפירקו להם וראיינתי כמה קורבנות שגנבו להם את הסמלים והפקקים הנופלים שעליהם מדברים ,אני גם עשיתי עצומה כדי אולי לפנות לקודקוד הגדול במשטרת ישראל שיעזור ,ישנו איזה עבריין חמור שמפעיל קטינים והכנופייה הזאת מפרקת את כל הסמלים של מאזדות חדשות בגוש דן

פורסם
לאחרונה שמתי לב שברוב המזדות 6 דור 3 חסרים הפלסטיקים המרובעים שמגנים על החיבור לשאקל הגרירה, זה שמתחבר בתבריג - בצילום מוקף בעיגול ירוק. כמעט כל מכונית מסוג זה שאני רואה חסרה את הפלסטיקים. הם אטרקטיבים לגניבה? מה הקטע?

ד"א אתה מוזמן ללכת לחברת מוטורס לרכוש את שני הפקקים המרובעים של מאזדה 6 חדשה תמורת יותר מ1000 ש"ח עם מע"מ 18 אחוז

פורסם

ניתן לאמוד את מידת הכוח הדרושה להוצאם בנסיון פשוט של למשוך אותם החוצה. אם ההתנגדות רבה אז ככל הנראה מדובר בגניבות. אם ההתנגדות חלשה כנראה מדובר בכשל בתכנון, והם פשוט נופלים. לצומת לב בעלי המאזדות שהחלק עדיין אצלם.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
אני חושב שאנחנו תמימים. זה במודה של תקופה האחרונה בגוש דן לפרק את כל הסמלים ופלסטיקים של מאזדה 3 ו6 זה עולה יקר במוטורוס(פי 4 מחיר ומע"מ 18 אחוז) אני אישית הייתי קורבן לזה ושילמתי יותר מ2000 שקל עבור חלקים האלה. גם הסתובבתי באזור חולון בת ים ראשון וראיתי מלא מאזדות 6 ו3 בלי כל הסמלים שפירקו להם וראיינתי כמה קורבנות שגנבו להם את הסמלים והפקקים הנופלים שעליהם מדברים ,אני גם עשיתי עצומה כדי אולי לפנות לקודקוד הגדול במשטרת ישראל שיעזור ,ישנו איזה עבריין חמור שמפעיל קטינים והכנופייה הזאת מפרקת את כל הסמלים של מאזדות חדשות בגוש דן

רגע אז אם הטענה שלך שגונבים כי זה יקר, אז למי שגנבו יגנוב ואז כולם יגנבו מכולם, גם מי שקונה מאותו עבריין.

מה הייתה תגובת המשטרה?

אני מניח שהם לא באמת יתיחסו לזה.

רועי

פורסם

המאזדות תמיד משכו עין לטוב ולרע...לא מפתיע.

פורסם

סתם מתעניין - שילמת 2000 שח על חלקי הפלסטיק האלה?!

פורסם

2000 ש״ח לשני פלסטיקים?! נראה לי שאנו מפספסים משהו, הגנב פה זה דלק מוטורס.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

בינתיים לא ראיתי מאזדות (6 ו-3) שחסרים להם את הפלסטיקים הנ"ל. לפחות לא ששמתי לב...

kobi_lo דלק מוטורס לא מבקשים 2K ש"ח עבור שני הפלסטיקים, הבחור שילם את המחיר הזה בגלל שלפי השרשור הזה, נגנבו לו עוד כמה חלקים מהרכב:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?553897-%D7%9E%D7%A9%D7%98%D7%A8%D7%94-%D7%95%D7%92%D7%A0%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%A1%D7%9E%D7%9C-%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%95-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%92%D7%A8%D7%A1%D7%AA-%D7%90%D7%91%D7%96%D7%95%D7%A8&highlight=

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
2000 ש״ח לשני פלסטיקים?! נראה לי שאנו מפספסים משהו, הגנב פה זה דלק מוטורס.

יש מצב. נראה לי תשובה חוזר מאסדת הקידוח של הגז ודופק כמה פקקים על הדרך.

בבוקר הוא מוכר אותם ב 2000 שקל ברשת.

פורסם

אתמול ראיתי סובארו B4 עם הפלסטיק הנ"ל חסר מאחור.

לדעתי ילדים משועממים גונבים את הפלסטיקים האלה ולא מדובר באיזשהו תכנון לקוי.

• תוכן חדש...