Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי אימפרזה 2002 שהבלמים ברכב הגיעו לסיומם .

הייתי בבוקר במוסך מורשה סובארו, החלפתי סט בלמים קידמי

והתברר לי שגם מותח רצועת מזגן גמר את חייו.

הינה החשבונית:

מבקש התייחסות על המחיר תודה.

4fcb860cd97d597718158592f64c89f1.jpg

imprza new age

פורסם

קודם כל העבודה כוללת גם פולי מזגן + עבודה, כך שזה לבדו מקזז 200 ש"ח לפני מע"מ.

גם אם אנחנו מדברים על 800 ש"ח המחיר לא זול, בטח בהתחשב בעובדה שמדובר בסט תחליפי. תעריף העבודה במוסכים מורשי יבואן הם גבוהים. לא רואה כל סיבה לטפל ברכב כזה פשוט במורשה יבואן.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מאמין שסביב ה 200 ש"ח.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נכון שהבלמים הקדמיים שהרכיבו לך ברכב הם תחליפיים אבל אי אפשר לדעת מאיזה תוצרת הם. לשם השוואה סט זול יעלה לך 235 שקל כולל מע"מ וסט איכותי יעלה לך 370 שקל כולל מע"מ. בכל מקרה הם גבו ממך מחיר יקר 622 שקל כולל מע"מ.

פורסם

לפי דעתי האישית בלבד:

אני לא מבין מה זה משנה. הטיפול נעשה ואתה כבר שילמת.

הריי מראש אתה יודע שבמורשה יש מחירים x ובמוסך שבוא לא מורשה יש מחירים y.

מי שאוהב מחירים של הביוקר. הוא יילך למורשה. מי שלא הוא יילך למקום כמו "המשפץ" ויעשה שם ברקסים במחיר y.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם (נערך)

אגב. שמת לב ששמו לך תחליפי (לא שזה רע) אבל תחשוב לבד מהיכן הם הגיעו...(התשובה בגוף המודעה שלי מלמעלה).

חומר למחשבה...

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

זה היה במוסך עמית צ'סנר את עאדל?

קבלת 10% הנחה על החלקים...יפה!

נראה לי שרשום שהתחליפי זה תוצאת איטליה ולא סין...

פורסם

נכון מדובר במוסך הזה

אני מטפל שם כבר 10 שנים !

מוסך לדעתי הכי טוב לסובארו אבל קצת יקר ואני מבין למה בשביל איכות צריך לשלם ושלא תבינו לא נכון אני סומך בעיניים עצומות על המוסך פשוט סתם רציתי לדעת איך המחיר לעומת מורשה אחר !

סל הכל אני מרוצה מאד,שוב הוחלף גם מותחן מזגן ככה שהמחיר קפץ אז זה בסדר.

imprza new age

פורסם

אין לי מושג דן

זה מה שנתן לי המכונאי שאמר לי שזה מצוין לאטו שלי ככה שאני סומך מאד על המילה שלו, שוב אני מטפל שם 10 שנים זה לא צחוק!

גם קיבלתי פינוק צבעו לי את הקליפרים של הבלמים לאדום 67e50e04b0284cd70934da6caee2c504.jpg

imprza new age

פורסם

סוף טוב הכול טוב.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
הם הכמים מאוד. מישהו עשה שם דוקטורט במטמטיקה, וחיבר סכומים + אגורות על חלפים, עבודה, הנחה, ומע"ם כדי שיצא 1000 שקל עגול?

יוסי , להפעיל מחשב ולבקש שהסכום הכולל יהייה 1000 זה לא דורש ידע בחישובים .

• תוכן חדש...