Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה, לפני שנה ומשהו בערך קניתי את ההונדה שלי ועד עכשיו הטמבון האחורי מציק לי בעין. כעיקרון מישהו נכנס בבעלים הקודם, והוא פשוט לא תיקן את זה.

איפה שאין צבע זה לא שבור או משהו, פשוט אין צבע. איפה שהלוחית רישוי, יש "נזק" יותר גדול, פלסטיקה קצת שבורה וכו'.

הייתי אצל כמה בעלי מקצוע ואתם לא רוצים לדעת מה שמעתי, תגובות כמו "אין לי כוח לתקן את זה" (אמיתי) "2000 שקל", וכו' וכו'

אתם חייבים להבין שהבעיה העיקרית שלי זה שאין טמבון כזה בפירוקיה. הטמבון פה הוא עבודה אישית של מישהו, לכן אני לא יכול לקנות טמבון רגיל כי אז לא יהיה מקום ללוחית רישוי, אבל מצד שני אני כבר רוצה להחליף או לתקן את הטמבון.

רציתי לדעת פה, מבעלי מקצוע, אם יש כאן מישהו שמכיר מקום שמתעסק בזה באיזור הצפון, מחיר, משהו, אני אשמח..

10846582_10205472754322114_319914561_n.jpg

פורסם

מה זה השטויות האלה שאין לו כוח לתקן,גש ותעשה סבב פחחים בעיר שלך או בסביבה.

אין פה עבודה סופר מורכבת,אולי אם הפלסטיקה של המספר נשברה הפחח יהיה צריך להיות קצת יצירתי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

זה לא שטויות, זה בעיקר עצוב. קודם כל פגוש לא סטנדרטי ושנית רכב ישן. שני סעיפים שמורידים להרבה הפחחים את החשק לחיות.

צריך פה לתקן עם חומרים יעודיים בלבד כמו פיסות פלסטיק עם דבק מתאים למי שמשקיע או פיברגלאס למי שפחות משקיע, אבל עם תוצאה סבירה בהחלט.

זה לא plug&play ואתה תצטרך להמשיך ולחפור בין פחחים עד שתמצא מישהו גמיש/מובטל מספיק.

עריכה: זה בכלל לא שבור? אם זה רק צבע, מה הבעיה? תן תמונה מקרוב אם אתה יכול.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אהלן חבר'ה, לפני שנה ומשהו בערך קניתי את ההונדה שלי ועד עכשיו הטמבון האחורי מציק לי בעין. כעיקרון מישהו נכנס בבעלים הקודם, והוא פשוט לא תיקן את זה.

איפה שאין צבע זה לא שבור או משהו, פשוט אין צבע. איפה שהלוחית רישוי, יש "נזק" יותר גדול, פלסטיקה קצת שבורה וכו'.

הייתי אצל כמה בעלי מקצוע ואתם לא רוצים לדעת מה שמעתי, תגובות כמו "אין לי כוח לתקן את זה" (אמיתי) "2000 שקל", וכו' וכו'

אתם חייבים להבין שהבעיה העיקרית שלי זה שאין טמבון כזה בפירוקיה. הטמבון פה הוא עבודה אישית של מישהו, לכן אני לא יכול לקנות טמבון רגיל כי אז לא יהיה מקום ללוחית רישוי, אבל מצד שני אני כבר רוצה להחליף או לתקן את הטמבון.

רציתי לדעת פה, מבעלי מקצוע, אם יש כאן מישהו שמכיר מקום שמתעסק בזה באיזור הצפון, מחיר, משהו, אני אשמח..

[ATTACH=CONFIG]405806[/ATTACH]

חפש בעל מקצוע שהעיסוק העיקרי שלו זה שיפוץ פגושים. אני מכיר כזה בראשל"צ, לא בצפון.

• תוכן חדש...