Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתכונן לעיכוב נוסף בקרוב. חברת החשמל ממעטת לחבר צרכנים חדשים לחשמל, עקב עיצומים של עובדיה. אני מכיר יותר מפרויקט אחד אשר תקוע בגלל סיבה זו.

פורסם

תודה לכל העונים.

זו בדיוק היתה מטרת השרשור - לשמוע דעות שונות וכוונים שונים רק כדי לדעת פחות או יותר לקראת מה אני הולך.

לא שחשבתי שיש כאן אורים ותומים ואם בית משפט יחליט אחרת אז אומר לכבודו "אבל בקארספורום כתבו...".

כרגע עבר רק חודש של איחור, כך שגם אם הקבלן סתם מאחר כי בא לו אין לי מה לעשות. ברגע שיחלפו 60 יום נראה מה המצב ונחליט הלאה.

תודה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

חלפו להם 3 חודשים מתאריך המסירה בחוזה.

היום קיבלתי מכתב מהקבלן בו הוא מדווח על אכוס בעוד כחודש, ומפרט שהאיחור נובע מ"60 יום גרייס" [במילים אחרות סתם כי מותר לו] + 60 יום"צוק איתן".

כמובן עם כל הבלה בלה של "סיבות שאינם תלויות בחברה" וכו'.

רק שתבינו את החוצפה, בכל המגרש [58 דירות] מסתובבים 4-5 פועלים שעושים טובה שהם מקדמים משהו בבנין.

כל הפועלים שלו בפרוייקטים אחרים שהוא קיבל מהמדינה כשנתיים אחרי חתימת החוזה שלו מולנו.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

יכול כבודו לכמת את הנזק הממשי שנגרם לו , למרות שכפי שכתב נתקו אין קשר בין הנזק לתשלום המגיע לך.

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הנזק הישיר הוא 3,000 ש"ח לחודש כפול 4 חודשים.

הנזק שמעבר לכך הוא זה שאנו תלויים באוויר כבר זמן רב, בעיות עם העבודה שאין זה המקום לפרטן, בעל בית [משכיר] מקסים שממש הולך איתנו לפנים משורת הדין וגמיש עם מועד הפינוי שלנו, עדיין מאוד אוד לא נעים לפגוש אותו בחדר המדרגות.

אני לא רוצה שייגרם לו נזק בגללנו והדירה תהיה ריקה, ומצד שני לא יכול להרשות לעצמי [במצבי הכלכלי כרגע] להיות לארג' כמו שצריך ולהבטיח לו כיסוי ל מס' חודשים קדימה בהנחה ולא ימצא שוכר.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...