Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר פרוק מסיבה לא ידועה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הבוקר באתי להניע את הרכב וגיליתי שהמצבר שלי פרוק, בבדיקה מהירה הוולט היה על 11.9 , לאחר מכן הנעתי באמצעות סוללה ניידת והכל עבד.

המצבר חדש,גג שנה לא חווה עומס,אין מכשירים דולקים או אורות שעלולים לפרוק אותו והנסיעה האחרונה בו היית אתמול יום לפני, יש לציין שזו הפעם הראשונה שזה קורה.

מה הסיבה לכך?

תודה.

פורסם

צריכת זרם פרזיטית או שכחת איזה אביזר ברכב דולק.

מצבר יכול לסיים את חייו גם בפרק זמן של שנה בגלל כשל בייצור המצבר.

האם המצבר תוצרת שנפ במקרה ?

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
צריכת זרם פרזיטית או שכחת איזה אביזר ברכב דולק.

מצבר יכול לסיים את חייו גם בפרק זמן של שנה בגלל כשל בייצור המצבר.

האם המצבר תוצרת שנפ במקרה ?

ביררתי המצבר תוצרת היי אנרגי והוא חודש הבא בן שנתיים.

אביזר דולק אני דיי בטוח שלא נשאר כי מבין המעטים הם מחוברים לסוויץ וגם תאורת פנים נכבת בעת סגירת דלת, מה שמוביל לצריכת זרם פרזיטית,אני מאמין שהיא לא נובעת ממנורת לד מזערית של האזעקה,

האם יש דרך לבדוק את זה? לאתר את הבריחה? האם זה קשור לקור?[emoji15]

עריכה אחרונה על ידי EliorBanay
פורסם

לא קשור ללד או לקור.

גש לחנות שממנה רכשת את המצבר לשם בדיקת טעינה וגם של המצבר.

יישנם מצברים שמקבלים עליהם שנה אחריות ויש כאלה 20 חודשים וגם 24 חודשים לכן שווה לבדוק האם המצבר תחת אחריות.

איזה כייף לי :)

פורסם
לא קשור ללד או לקור.

גש לחנות שממנה רכשת את המצבר לשם בדיקת טעינה וגם של המצבר.

יישנם מצברים שמקבלים עליהם שנה אחריות ויש כאלה 20 חודשים וגם 24 חודשים לכן שווה לבדוק האם המצבר תחת אחריות.

תודה על העזרה,האחריות עצמה כבר לא בתוקף ואני יברר כמה עולה בדיקה וטעינה אצל חשמלאי אם הדבר עדיין אפשרי.

בכל מקרה אשמח לדעת אם יש איזו דרך לבדוק צריכת זרם פרזיטית,או שמדובר פשוט במצבר שעשה את שלו.

• תוכן חדש...