Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי, נהג יחיד, רכב הונדה ג'ז היברידית בת שנה ושמונה חודשים. ( תצחקו, לרכב כ 4000 ק"מ)

הנזק- שיפשף את צידו השמאלי של הרכב בקיר סורר ביציאה מחניון תת קרקעי.

השיפשוף די רציני לאורך שתי הדלתות

אבא הלך לפחח. הנ"ל אמר לו תשאיר את הרכב יעלה לך כ 900 שקל השתתפות עצמית. כמה הנזק ככה שאל? לפחות 5000 שקל נענה.

לפני שהוא פועל שאלותי -

אמרתי לו שאם הוא תובע את הביטוח שלו, בשלוש שנים הקרובות ישלם פרמיה מקסימלית. המשמעות היא לפחות תוספת של כ 1000 שקל מידי שנה בערך לפרמיה.

דבר שני השמאי שחברת הביטוח תשלח, מחויב לחברה ולא לו. המשמעות היא שהוא יעריך את הנזק במינימום ויחייב את אבא שלי לתקנו במוסך העובד עם אותה חברת ביטוח ואז מי מבטיח את איכות התיקון.

האם אין חובה לתקן רכב עד שנתים בחלפים חדשים? האם זה כולל דלתות?

אם אני צודק, עדיף לו, לדעתי, לתקן באופן עצמאי את הנזק במוסך שהוא יבחר.

מה דעתכם? והאם אפשר לקבל פחח אמין וטוב באזור פ"ת

תודה לעונים

פורסם

לא יכולים לחייב אותך איפה לתקן אז תקן איפה שאתה רוצה

מה הקטאץ' ? שאם אתה מטפל במוסך שלא בהסדר עם חברת הביטוח שלך אז ההשתפות עצמית היא מקסימלאית ואולי אין עוד הטבות כמו רכב חלופי

הכל כתוב בפוליסה אז לבדוק אותה הייטב ובכל מקרה אני מציע להכנס לכמה מוסכים מומלצים לצורך הערכת הנזק ועלות התיקון

• ספונסר פורום
פורסם

מי אמר שחייבים להחליף חלקים ברכב שלך? אולי כדאי שתעלה תמונה כדי שנדע כמה רציני הנזק.

בכל מקרה אתה יכול גם לשלוח את התמונה אל אלעד שירותי רכב, פחח טוב שיושב בחולון ועושה עבודה טובה במחירים טובים. אם תשלח לו כמה תמונות של הנזק ב-SMS הוא יחזור אליך תוך כמה דקות עם הצעת מחיר.

אחרי שתדע כמה עולה התיקון תחשב כמה תעלה לך השתתפות עצמית + עליית הפרימה ותדע אם כדאי לך לתקן לבד או לא.

פורסם

זכותך לבחור כל שמאי - עדיף שיהיה שמאי שמקובל על חברת הביטוח שאתה תובע אותה .

זכותך לתקן היכן שתרצה .

פחח טוב ומקצועי יש ברחוב רבינזון - לא רחוק מהתחנה המרכזית של פתח תקווה .

אוטו פח זה שם העסק .

הנזק די גדול ומגיעה לך גם ירידת ערך .

פורסם

הייתי בודק אפשרות לעשות PDR ולצבוע רק מה שצריך. נראה לי כל הסיפור אפשר לגמור בפחות מ2000 שקל ולא כדאי לערב ביטוח

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי תיקון כזה אצל אלעד שירותי רכב ממש לא יעלה 5000 ש"ח אבל גם יעלה יותר מ-900 ש"ח. יש לתקן שתי דלתות, לצבוע מחדש ויש גם פגיעה בפח מעל הגלגל האחורי.

• תוכן חדש...