Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי מתייחסת לסוף תקופת התשלומים, בהנחה שאינני מעוניין באוטו.

לצורך העניין האוטו הוא בעלות של 60000 ש"ח ויסבול ירידת ערך של 15000 ש"ח לאורך 3 שנים מיום הקנייה.

הפרטים הבאים הם על פי הצעה בעל פה של AVIS.

בקנייה אני משלם 30% = 18000 ש"ח מקדמה, ויוצא עם אוטו.

כל חודש אני משלם 500 ש"ח במשך 3 שנים = 500X36= תשלום חודשי X מספר חודשים = 18000 ש"ח נוספים.

כלומר סה"כ שילמתי 36000 ש"ח.

שווי הרכב בדוגמה הוא עכשיו 45000 ש"ח.

במידה ואני מעוניין באוטו, אני משלם 9000 ש"ח וממשיך עם האוטו.

לפי השיחה אני יכול גם להחזיר את הרכב והסכום ולהמשיך ללא מקדמה לרכב נוסף!

עד כאן ההקדמה.

בפועל, האם באמת החברות מאפשרות מעבר למכונית חדשה ללא תשלום של מקדמה פעם נוספת ? אני חושש שאני נכנס כאן למלכודת.

ועל הדרך עם משהו יודע כי שכחתי לשאול - אילו תשלומים אני חייב בנוסף(חייב מקיף למשל?)

פורסם (נערך)

הסכום בסוף תקופה הוא ממש לא 9000 שקל.

במקרה הטוה הוא יהיה 24000 (60-36).

חייב מקיף, טסט ובדײכ עמלת הקמה של המימון.

הרכב לא יהיה שווה 45 בסוף תקופה, אולי 35 וזה במקרה שזה רכב מאוד מבוקש.

אם תחזיר אותו בסוף תקופה הוא יהיה על חשבון התשלום הסופי, הבלון, זה אומר שתישאר לך יתרה של כ-10000 שקל כמקדמה לרכב הבא שלך.

ממליץ לרכוש את אותו הרכב דרך היבואן באותה שיטה. כי אז הרכב נרשם על שימך ושווה יותר בסוף התקופה, אז אתה יכול למכור אותו, להחזיר את הבלון ולרכוש רכב אחר לפי יכולתך.

עריכה אחרונה על ידי markb205

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

קודם כל, אל תאמין לסוכנים של אוויס. מתנהל כאן אשכול שלפיו הם אומרים המון דברים שהם בכלל לא מתכוונים אליהם.

שים לב שהתשלום החודשי שלך אינו עבור הרכב, אלא עבור הלוואה שהם נותנים לך בשביל הרכישה. דהיינו, יש כאן מרכיב ריבית שאתה שוכח. אחרי 3 שנים אתה מחזיר את ההפרש שנותר אחרי המקדמה והתשלומים החודשיים ושומר את הרכב לעצמך, או שאתה מוכר את הרכב (או כביכול "מחזיר" לאוויס) ועם הכסף הזה אתה מתגלגל לרכב הבא, *אחרי שמהסכום הזה יורד מה שנשאר לך מההלוואה* ועם הסכום הזה אתה משלם מקדמה על הרכב הבא וחוזר חלילה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
קודם כל, אל תאמין לסוכנים של אוויס. מתנהל כאן אשכול שלפיו הם אומרים המון דברים שהם בכלל לא מתכוונים אליהם.

שים לב שהתשלום החודשי שלך אינו עבור הרכב, אלא עבור הלוואה שהם נותנים לך בשביל הרכישה. דהיינו, יש כאן מרכיב ריבית שאתה שוכח. אחרי 3 שנים אתה מחזיר את ההפרש שנותר אחרי המקדמה והתשלומים החודשיים ושומר את הרכב לעצמך, או שאתה מוכר את הרכב (או כביכול "מחזיר" לאוויס) ועם הכסף הזה אתה מתגלגל לרכב הבא, *אחרי שמהסכום הזה יורד מה שנשאר לך מההלוואה* ועם הסכום הזה אתה משלם מקדמה על הרכב הבא וחוזר חלילה.

אמנם לא צוין במדויק, אך למיטב הבנתי לא מדובר בעסקת אוויס אקספרס, אלא בעסקת ליסינג פרטי רגילה.

כידוע, לכל אחת מהעסקאות השונות תנאים וחוזה נפרדים ונשמח לעמוד לשירותו של הלקוח להבהרות נוספות.

ספציפית לאשכול שהזכרת - אנחנו נמצאים בטיפול ישיר מול הלקוח לפתרון הנושא לשביעות רצונו.

• תוכן חדש...