Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל תלוי לאיזה כיוון אתה צריך לצאת אחרי המשחק, דרומה או צפונה. יש חניונים צפוניים ודרומיים.

אני בכלל הייתי עושה שימוש בתחבורה ציבורית.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבעיה שהמשחק מסתיים מאוחר, אחרי שהתח"צ מפסיק לפעול. אני מגיע רגלית (25 דקות הליכה מהבית) אבל עוד לא יודע איך חוזר בגלל שילוב של שעה מאוחרת, עליה תלולה ויום עבודה שמתחיל למחרת ב-8.

בכל מקרה, מי שיכול להסתדר עם המטרונית כדאי שיבדוק את פעילותה, היא מותאמת למשחקים:מותחים את קו 1 עד האצטדיון ועשוים שאטלים חזרה לחוף הכרמל ונדמה לי שאפילו עד הקריות, ויש נסיעות לילה, אם כי אני יודע באיזה תדירות. שוב, קרוב לודאי שמפעילים נסיעות נוספות בסיום המשחק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בקניון חיפה \ קסטרא, או בחניון של קוסמוס טירת כרמל לשעבר (לא זוכר את שם הסופר שעכשיו פועל שם).

בכל מקרה בסיום יהיה עמוס שם לכל כיוון כשכולם יצאו.

עריכה אחרונה על ידי epiphone

so far so good so what

פורסם

כנראה שבכל החניונים הרשמיים יהיה מפוצץ. אני חושב שכדאי לך לחנות בכניסה הצפונית לטירת הכרמל, זה פחות מק"מ הליכה במישור. תלוי מה יהיה מזג האויר.

נב

גם אני מגיע מחר למשחק, בהלוך כנראה בתחבורה ציבורית ובחזור עדיין לא יודע.

ספריאל, רוצה לחלוק מונית בחזור?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

איפה אתה גר? אני בא עם שני בנים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש קו של המטרונית שעוצר בסמי עופר, לתשומת לב כל החיפאים.

אני הייתי מתמקד בלמצוא חנייה חינמית שקרובה לאחת התחנות של קו 1

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

מפת החניונים

יש גם שילוט ברור עם אותה כותרת.

למי שמגיע מיותר רחוק מומלץ. להשתמש בשירותי הרכבת, כולל רכבות מיוחדות בסיום המשחק.

וד"א - האצטדיון מואר כרגע באור יקרות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם (נערך)

לדעתי החניות בא.ת. טירת הכרמל הם הכי קרובות אחרי קסטרא/קניון/מתמ.

בכניסה הצפונית של טירת הכרמל יש לך חניות משני הצדדים. אם אין שם מקום תמשיך לסוע ובכיכר הראשונה פנה שמאלה ושמאלה (לא בתחנת דלק, אחת אחריה) ותמשיך ישר עד הסוף. משם אתה חותך דרך הדשא לכביש 4 ולאיצטדיון, הליכה של 10-15 דקות.

עריכה אחרונה על ידי ishayk
פורסם
אל תשכחו מטריות :-o

קיבלנו אזהרה מלמעלה (יופי של ברקים).

מקוה שהגשם לא ישבש את התוכנית לרדת לאצטדיון ברגל.

פורסם

במיוחד אם אתה מתכוון לצאת מהעיר לכיוון דרום, תחנה בחניה הדרומית זו שצמודה לבסיס טירה תובלה או בחניה האזרחית של הבסיס.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...