Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אפליקציה (חינמית) שתאפשר לי לסנכרן רשימת קניות עם אשתי (יש לנו אנדרואיד ואייפון) מומלץ שהיא תכלול אופציה לשילוב תמונות של מוצרים (לטובת שלום בית) וכמובן שגישה ועדכון גם דרך הדפדפן תהיה יתרון

על איזה אפליקציות כדאי להסתכל ?

פורסם

Trello

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

out of milk

ניתן לעדכן רשימות קניה שונות (סופר, שוק, קניות מיוחדות).

עמו כן ניתן לסנכרן את הרשימה כך שאדם אחר (בן/בת זוג למשל) יכול לעדכן את הרשימה אצלו בטלפון ואוטומטית לעדכן את הרשימה אצלך בטלפון.

פורסם

הכי פשוט בלי שום אפליקציה. פותחים קובץ word ב Google drive ומשתפים עם בן הזוג, בקובץ הזה תרשמו את הקניות שלכם. הקובץ יהיה תמיד מסונכרן ושניכם תוכלו לצפות בו. זה מה שאני עושה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תתחברו מאותו חשבון לאפליקציה של שופרסל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
out of milk

ניתן לעדכן רשימות קניה שונות (סופר, שוק, קניות מיוחדות).

עמו כן ניתן לסנכרן את הרשימה כך שאדם אחר (בן/בת זוג למשל) יכול לעדכן את הרשימה אצלו בטלפון ואוטומטית לעדכן את הרשימה אצלך בטלפון.

איך עושים את זה? צריך את אותו החשבון בשני המכשירים בשביל זה?

פורסם

מצטרף להמלצה על google keep. מאפשרת אפילו עריכת הרשימה מכל מחשב ומסתנכרן מיידית לנייד

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
קיים לאייפון?

נכון לעכשיו לא.

אבל אתה יכול לבחון את האפפ' TurboNote for Google Keep.

אומנם google keep היא לא תוכנה יעודית לרשימת קניות, אבל בתור רשימות משותפות היא עובדת מצויין. בדקנו אותה לראשונה אתמול (אני מוסיף מוצר לעגלת הקניות, מסמן V שבוצע והאישה מהחפ"ק מוסיפה לי עוד משהו לקנות חח).

בנוסף היתרון שלה שהיא עובדת על חשבון הGMAIL (ולמי אין ג'ימייל היום?), ניתן לגשת לרשימות שלך מכל מחשב כמו שציין KHC.

החסרון שלה שבגלל הנוחות מאוד מהר מגלים שיש לך עשרות רשימות ותזכורות שהוספת :lol:.

הכותב תכנן לפתח אפפ' דומה עד שגילה שגוגל ומיקרוסופט פיתחו לו אותה :shock:.

פורסם

עדיין חושב שטרלו שווה נסיון, יש לה הרבה יותר גמישות מKeep, והיא גם שומרת לוגים של השינויים, כך שאם חסר חלב בסופו של דבר, אפשר לראות מי פישל.

כשעבדתי (אני סמי מובטל עכשיו), ניהלתי באמצעות טרלו כמה צוותים, וזה עזר מאוד לדעת איפה כל דבר.

בבית, אני עושה עכשיו פיילוט של אריזת מזוודות לנסיעה משפחתית. שלוש רשימות (פריטים של כל אחד מבני המשפחה), ועוד רשימה עבור כל מזוודה. כל פריט שנארז מועבר אחר כבוד לרשימה של המזוודה שהוא נמצא בה. מוריד את רמת החרדה שמא שכחנו משהו פלאים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...