Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשתף אתכם בנדיבות וביחס האדיב של מנהלי ועובדי המוסך הנ"ל בצומת סגולה פ"ת.

המוסך ועובדיו "הצילו" אותי בשני מקרים שונים:

לפני כמה חודשים החלפתי גומית מכסה שסתומים , שפתחתי את המכסה שסתומים נשברו הפלסטיקים

שמרימים את הפלטת פיזור שמן ( פלסטיקים שעם הזמן נשברים) ולא היו בנמצא פלסטיקים כאלו למכירה ,

אפילו לא בחברה .

ניסיתי לשים מגביהי ברזל שמגיעים בדגמים החדשים יותר , אך במדידה של קליבר התגלה שהברזל

גבוה יותר ב 0.3 מ"מ , מה שגרם לאיבוד שמן דרך הגומיה.

כניסיון אחרון החלטתי לעבור במוסכים ולשאול אם יש להם 2 לפסטיקים כאלו משומשים או שהם לא צריכים .

נכנסתי למוסך הצומת בסגולה שישר קיבלו אותי יפה אפילו שאני לא מטפל שם.

בחנות חלפים הקטנה שקיימת במקום לא מצאו את מבוקשי , אך האחראי הפנה אותי לעובד אחר במוסך

שהלך לחפש לי את החלקים , לאחר 10 דקות ! של חיפושים הוא מצא 2 פלסטיקים כאלו חדשים לחלוטין והביא לי אותם חינם ואיחל לי בהצלחה , בחיים לא קיבלתי יחס כזה טוב כמו שקיבלתי שם.

ונמשיך למקרה השני , אתמול תוך כדי פירוק המנוע צעדים ברכבי , אבד לי אחד הברגים שלו , מה שגרם לחוסר אטימה ולסל"ד לא יציב בסרק , חיפשתי את הבורג בחנויות חלפים ובכל מקום אחר - אבל נאדה! ( מדובר בבורג טורקס ) שוב ניסיתי את מזלי במוסך הצומת ושוב נענתי באדיבות על ידי עובדים

אחרים שהבהירו לי שהם לא מוכרים ברגים כאלו אך הפנו אותי לאדם שמתעסק בחיישנים ומנועי צעדים

אולי יש לו ברגים , הבחור חיפש ומצא לי שני ברגים חדשים שהתאימו בדיוק.

הבעיה נפתרה במקום ומיותר לציין בחינם.

פה המקום להודות לבעלי המקום והעובדים על היחס ועל העזרה לאדם שאפילו לא מטפל במוסך.

ממליץ בחום , לירן.

פורסם
המלצה חמה!

תתחיל להיות יותר זהיר כשאתה מפרק... :wink:

הפלסטיקים האלו הם מחלה ידועה של מנועי ה TU של השנים האלו , במנועי ה TU החדשים

יותר עברו למרימי ברזל.

בנוגע לבורג , אין לי מושג לאן הוא נעלם...

:wink:

פורסם

למוסך הזה אני בחיים לא אחזור, אחרי שפעם אחת יצאתי משם ואיבדתי בלמים כתוצאה מרשלנות של פועל שלא סגר בורג ניקוז אויר כמו שצריך, שום קליפס מחורבן או יחס טוב יחזירו אותי לשם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא טיפלתי ברכבי במוסך הזה.

היחס שלהם והעזרה שלהם הייתה מצויינת , אולי היה מדובר במקרה חד פעמי ( חמור מאד כמובן)

פורסם

מדובר במוסך מורשה של איזו יצרנית? (פז'ו?)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לא טיפלתי ברכבי במוסך הזה.

היחס שלהם והעזרה שלהם הייתה מצויינת , אולי היה מדובר במקרה חד פעמי ( חמור מאד כמובן)

יחס הוא בעדיפות שניה אצלי, מקצועיות בראשונה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
הפלסטיקים האלו הם מחלה ידועה של מנועי ה TU של השנים האלו , במנועי ה TU החדשים

יותר עברו למרימי ברזל.

בנוגע לבורג , אין לי מושג לאן הוא נעלם...

:wink:

הדבר הכי מדאיג זה שאין לך מושג לאן הוא נעלם במידה והוא נעלם תוך כדי הפירוק בתוך תא המנוע...

כי לך תדע איפה הוא מתחבא ולמה זה יגרום. :?

בחיל האוויר מקרקעים מטוס על כזה דבר , עד שיימצא הבורג...

(פעם פירקתי את כל מה שבתא המנוע מלבד המנוע עצמו ב306 שהיתה לי , בגלל שנפלה שם בוקסה)

אם הוא נעלם רחוק מהרכב אז ניחא...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נפל בתא המנוע , פירקתי את כל מה שיכולתי , מצבר , פילטר אוויר , צינור יניקת אוויר , מצערת וכו.

אבל לא מצאתי את הבורג , אין אפשרות לפרק עוד דברים באוטו , הוא כנראה יושב בין הסטרטר

לבין הסעפת יניקה ( ברזל) שנמצאת בשיפוע .

באחד הקפיצות הוא בטח עף... מטוס זה מטוס ובצדק משביתים.

• תוכן חדש...