Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הבהחלט מרתק הזה :-D

אני רוצה לקנות רכב מסחרי קטן משומש, להכין מיני-בית על גלגלים.

לאחר לא מעט התייעצויות ומגוון דעות כמגוון הנשאלים- רוב ההמלצות היו פורד קונקט או פיאט דובלו.

מבחינת מרחב אחורי זה הגיוני, אך כשהתחלתי לעשות שיעורי בית גיליתי שהפורד מלא בבעיות של האינג'קטורים והיו שאמרו שהפיאט מאוד לא אמין. הייתי הולכת על ג'אמפי, קאדי או אפילו קנגו מהחדשים- אך הם יקרים.

הצרכים שלי הם שיהיה נח לנהיגה ולנסיעות ארוכות, מרחב כמה שיותר גדול מאחורה (עם אפשרות לקיפול המושבים ובניית מיטה ללא הוצאתם), וצריכת דלק מינימלית. עדיף אוטומטי, אבל אני מציאותית.

התקציב שלי לא גבוה- עד 20,000 ש"ח כאשר זהו רכב ראשון שלי והידע המכאני שלי שואף לאפס, ולאחר שקראתי פה את החוויות שעוברים מול סוחרים ומוכרים, אני חייבת להודות שאני די מבוהלת מכל הרעיון.

יש לי חבר מכונאי רכב שיכול לבוא איתי לראות ולייעץ, אבל אין מצב שאני גוררת אותו לבדוק יותר משניים- שלושה רכבים. ואז מה?!

בקיצור- עצתכם.

תודה רבה :wink:

פורסם

ב-20000 ש"ח תוכלי לרכוש מסחרית ידנית שתהיה בור בלי תחתית מבחינת הוצאות כי מדובר (בד"כ) ברכב עבודה שעבר קילומטרים רבים ויש לו בלאי גבוה.

מה שהייתי ממליץ לו זה לקנות פיאט פיורינו 2010 או 2011 דיזל עם גיר רובוטי ישירות מליסינג עם אחריות. שיעלה לך בין 40 ל-50 אלף ש"ח.

מכיוון שהרכב חדש יחסית תוכלי לקבל אשראי נוח שישלים לך את הפער בתקציב.

אגב אם תקני רכב ב-20 עד מהרה עם התיקונים תגיעי ל-40-50 לכן עדיף מראש לרכוש משהו חדש יותר.

לחילופין תוכלי לרכוש סיטרואן ברלינגו/פיג'ו פרטנר שנת 2010/11 בלובינסקי טרייד בתקציב ש40-50 הוא יהיה יותר גדול, אך לא יהיה אוטומטי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...