Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעט מדי יום אני מגיע לתחנת הרקבת (ה- ק' בכוונה) בפתח תקווה,

במקום, כיכר שהרבה אנשים בוחרים להעלות ולהוריד בה נוסעים בניגוד לחוק ומפרץ יעודי שתכליתו היחידה לשרת מטרה זו.

אולם, מדי בוקר כבר בשעות המוקדמות (7:20 +) שעה שמרבית החניון ריק התמונות הבאות נגלות לעיני.

כמובן שהדבר לא מעניין אף אחד, בטח לא את מנהל התחנה או כחולי המדים (שלא נמצאים שם).

מילא אם החניון היה מלא ואין מקום, אבל כאשר החניון ריק?? נו באמת!

IMG_20141027_073008[1].jpgIMG_20141027_072929[1].jpg

פורסם

זה עוד מצב טוב. יצא לי הרבה פעמים להגיע לשם ולראות רכבים חונים גם באדום לבן שמסביב לכיכר ואף נהגי מוניות ושאר ירקות שמחכים לנוסעים באמצע הכיכר עצמה.

יש שם ממש הרבה חניה, לא מבין את זה.

פורסם

זו ישראל .

מהבהבי חרום - 2 דקות , רק מוריד את הילד לגן .

פקח חביב , אני כבר חוזר .

רק קניתי סיגריות .

אם נהגים כאלו היו מקבלים קנסות ראויים זה לא היה קורה אבל אנחנו במדינת הלבנט

עם כל הצער שבדבר .

פורסם

איל,

אני עובד ליד הקריה.

כל בוקר רחוב קפלן (מהמפגש עם בגין ועד הכניסה לחניון התת קרקעי של מתחם שרונה שעדין סגור) מלא בכלי רכב שחונים בסמוך לתמרור שאוסר אפילו על עצירה וזה ברחוב ראשי במדינת תל אביב, כמובן תוך כדי חסימת נתיב (לפחות כלי הרכב שיותר קרובים לבגין).

באמת יש טעם להתקשר לעירייה?

אני אנסה באחד הימים להפנות את תשומת ליבו של מנהל התחנה, למרות שלא אופתע אם הוא אחד מהם :)

פורסם

אני הייתי רושם מייל לראש העיר עם תמונות מימים שונים עם העתק לפיקוח העירוני ולמנהל מוקד 106.

אני בטוח שאחרי זה המפגע יקבל התייחסות.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חזרתי לעדכן,

התקשרתי לעירייה, הם אמרו שאיסור חניה עקב תמרור כזה לא בסמכותם והפנו אותי לכחולי המדים (הכוונה לא לח"א).

כשהתקשרתי למשטרה אמרו שישלחו ניידת, אולם הרקבת הגיע חיש מהר.

כיוון שאני חוזר מאוחר יחסית אז לא זכיתי לדעת איך הסתיים סיפור הניידת- לא היו רכבים במפרץ.

מאז אותו יום שום דבר לא השתנה והחלטתי שאת כזית העבודה שלי ביצעתי, אני נכנס לחניון ומוריד שם נוסעים.

אגב, המשטרה אח"כ התקשרו לסקור אותי ביחס לשירות שקיבלתי :)

• תוכן חדש...