Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2. דומני שללוחית זיהוי יש תוקף 5 שנים - ותאריך הייצור מוטבע עליה.

ככל הידוע לי אין תוקף ללוחית.

העברתי עד היום כ 60-70 פעמים טסטים למכונות שונות, בחלקן היו לוחיות רישוי בנות יותר מ 10 שנים.

תוקף הלוחית לא נבדק אף פעם. כל עוד הלוחית נראית טוב, היא עוברת.

בלי קשר, שמתי לב להבדלים גדולים באיכות הצביעה של הלוחיות שהונפקו במקומות שונים.

אפשר לראות על מכוניות יחסית חדשות בנות שנתיים - שלוש שעברו רישוי במקום מסויים לוחיות שכבר דהויות. כלומר באותו מקום משתמשים בצבע לא מתאים, שדוהה מהר מאוד.

פורסם

גם אני תהיתי איך ייתכן מכוניות חדשות עם לוחיות דהויות, והנחתי שהם חנו בשמש הקופחת יותר מדי זמן.

כנראה שהם היו לוחיות סיניות :-P

|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|___

__|_____|_____|_____ In Construction ___|_____|_____|_____

|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|___

פורסם

אפשר לראות על מכוניות יחסית חדשות בנות שנתיים - שלוש שעברו רישוי במקום מסויים לוחיות שכבר דהויות. כלומר באותו מקום משתמשים בצבע לא מתאים, שדוהה מהר מאוד.

מעניין מאוד למה, נכון? :evil: (על מנת שנחליף כל שנה שנתיים).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה מצחיק שאנחנו מאשימים בהונאה מכון שכנראה פשוט מקפיד לשמור על החוק. לעומתו, ברמת ישי הם ממש בסדר. כלומר, זה מכון ממש רשלן, אבל הם מקפידים על ברקסים והיגוי. לפי איכות הרכבים שעומדים שם בתור אתם יכולים לנחש מה רמת ההקפדה. אני עובר שם קבוע עם פנסים עכורים ברמה שכבר החלטתי ללטש אותם עכשיו מיוזמתי רק כי אני לא רואה כלום בחושך. אבל "מכשיר הבדיקה" שלהם נראה יותר גרוע מהפנסים שלי, וה-"בוחן" שלהם אפילו לא טרח לבדוק לי את הפנס הימני בפעם האחרונה שהייתי שם. והוא גם לא הלך לאחור לראות אם האיתות עובד, כי זה היה לו רחוק.

פורסם

כל פעם ממציאים משהו חדש ומישהו גוזר על זה קופון שמן. פעם מחליטים להוסיף דגל ליד, פעם מחזירי אור אדום לבן עכשיו מחזירי אור כתום אדום. כמו שפותח השרשור קרא לזה - עושק של האזרחים באמתלות שווא.

פורסם

אין כל חובה להרכיב לוחית עם דגל מדינה.

אם יש לך לוחית ישנה ללא דגל במצב תקין לא תצטרך להחליף אותה.

אפשר גם היום להנפיק לוחית ללא דגל.

פסים זוהרים נדרשים במכוניות עד מודל 95'.

איזה תקנות מיותרות הוכנסו בשנים האחרונות?

אתה יכול להיות קצת יותר ספציפי?

אני יכול לציין כמה דברים טובים שהוכנסו - רישום קילומטרז', בדיקת נורת כרית אוויר ו -ABS, איסור לבצע ליוטוש פנסים וכיוון גלגלים על ידי עובד מכון רישוי, הנוהל הזה של שיחרור מהחלפת לוחית רישוי שמוזכר בשירשור, איסור מכירת תוספי דלק על ידי עובד מכון רישוי ויש עוד כמה שינויים לטובה.

• תוכן חדש...