Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני עומד לקנות רובר 97 פול אוטמט + סנרוף מגנזיום...

דגם 416 רציתי לדעת איך הרכב מבחינת אמינות ..ומחירים של תיקונים

וטיפולים ..

חתימה !

פורסם

חח דווקא נפלת על נקודת התורפה של רובר,

האוטו ידוע כלא אמין במיוחד, וחלקיו יקרים יחסית למכוניות שאר השוק, וכך גם הטיפולים, אני יודע על כאלו עם הרבה בעיות ראש מנוע, אבל יותר בדגם ה200, בקשר ל400 לא הכרתי, ולא שמעתי על בעיות נפוצות, ככה שאני מניח שאם תמצא אחת מטופלת ושמורה אז היא לא בהכרח תהיה בעייתית לתיחזוק..

בכל מקרה אל תשכח שמהגורמים הנ"ל האוטו נמכר לעיתים במחירים מאד נמוכים גם ביחס למחירון הזול שלו, ככה שאתה מקבל אוטו מאד מאובזר ומפנק, וגם נוח מאד לדעתי, במחיר נמוך, אבל מצד שני תיקח בחשבון מה שהרבה אחרים לוקחים ברכישת רכב- כמו שאתה קונה בזול, אתה מוכר יותר בזול, השוק שלהם לא משהו, וזה ישאר ככה, אז גם אתה תצטרך להתגמש בעתיד.

לעזרה נוספת- פנה לחיפוש...

פורסם

הרכב יד שניה ועשה 103000 הוא מאדם מבוגר

ובקושי נוסע..ובקשר לשוק אני לא סוחר אני מחפש אוטו

לטווח של 5 שנים לפחות הוא דורש 37000 המחיר מצדיק ?

חתימה !

פורסם

אמממ אני לא בטוח לגבי המחירון, אבל בוא תסתכל על המחיר שהוא מציע לך לרכב שנת 97, עכשיו בוא תגיד לי איזו קורולה או סיויק ומאיזו שנה תמצא אחת במחיר הזה? והרובר 400 הרבה יותר מפנקות ומאובזרות זה בטוח, למרות שאולי אני מתכוון ל18 או 20 ומשהו (לא בטוח- אני לא מתמצא ברובר), פשוט לשכן יש אחד שנראה טוב, מאובזר, מושבי עור וכל הפיצ'פקס וטורבו... בכל מקרה, אולי אפילו תחכה ותחפש עוד קצת, משתי סיבות- א. הוא לא יפטר ממנו בקרוב, אז קח את הזמן, אל תראה שאתה לחוץ ותן לו להתפשר מרצון עוד יותר על המחיר, ב. יש הרבה רוברים למכירה בשוק, ואני ראיתי גם במחירים ממש מצחיקים (שוב- הכל יחסי, וגם יחסית לרוברים אחרים), אולי תמצא אקסמפלרים יותר שמורים או הצעות יותר משתלמות?, וחוץ מזה אתה בטוח שאתה סגור דווקא לרובר 400?

פורסם

יחסית לשאר המכוניות המחיר שלו הוא הכי "כדאי" מאובזר מאד, נוח ואפילו ביצועים טובים. מלבד הגיר הקצת מציק.

אם אני לא טועה הרכב מאובזר במנוע של הונדה, באיזור ה6K טורים הוא חייה!

א-ב-ל הטיפולים יקרים, או שיש לומר החלפים. לרוב אתה תאלץ ללכת רק למוסך מורשה ויקר.

ברובר שלנו יש פחות מ70K קילומטר ואמנם אין הרבה תקלות אבל ברגע שיש משהו זה לא פחות מ1000 ש"ח...

אם אתה על תקציב נמוך ומחפש יוקרה לא תמצא יותר טוב, אבל קח בחשבון אחזקה יקרה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...