Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפרשי עלויות באחזקה ביטוחים וצריכת דלק גולף GTI

matanff
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חבר שלי עומד בפני דילמה, רכישת רכב חדש באיזור 100K או הגשת פנטזיה רכישת גולף GTI מבציר כמה שיותר מתקדם שהתקציב יאפשר לו, ההתלבטות שלו היא בעיקר בנושאים הבאים:

עלויות אחזקה - טיפולים סטנדרתיים, מישהו יוכל לשפוך קצת אור על עלויות של טיפול 15K/30 וכו'?

ביטוח - עד כמה הוא יהיה יקר יותר מביטוח של נניח אוטו כמו שלי, סקודה רפיד?

צריכת דלק ואמינות, האם מנוע ה2 ליטר בזבזי מאוד ביחס ל1.6 משפחתי? וביחס ל1.2/1.4TSI?

הבנתי שהרכב מצויד בגיר DSG6 ולכן אין חששות אמינות כמו בנוגע לDSG7, מה לגבי שאר המכלולים?

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש שרשור גדול של אייל עם פירוט של כל הטיפולים.

אני עושה טיפול כל 10K, ממוצע עלות הטיפול בסביבות ה 1000 ש"ח.

ביטוח מאוד בעייתי, אם הוא נהג צעיר שיצפה לסביבות ה 10K ש"ח בשנה.

לגבי צריכת דלק, אני נוסע בד"כ מנהלתי, בעיר משיג 1-8 בינעירוני 1-11.

לגבי מחלות הרכב יש המון מידע גם בפורום פה וגם בואגית.

יש ספורטביות אחרות שאפשר לקנות ב 100K שיהיו יותר חדשות ויותר זולות לאחזקה (קורסה OPC, מיטו תילתן).

VW Golf GTI 2006 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה בטוח שחבר הזה הוא לא אתה?:lol:

33jobva.jpg

קרדיט ל MIKE808 על המודעה ביד 2.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תהיה מנומס נשקול לפתוח את השרשור.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...