Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשה לעצמך טובה ותמכור את הרכב עם מערכת הגז בשוק הפרטי וחפש לך רנו פלואנס דיזל ידנית.

יכול להיות שתצטרך להרחיב טיפה את התקציב לכיוון ה-80K ש"ח אבל היא שווה את התוספת.

במידה והרכב "גדול עלייך" אפשר לשקול גם C3 פיקאסו דיזל (אבל רק עם גיר רגיל).

להתקין מערכת הנעה בגז על רכב חדש זה לא דבר מומלץ (היבואנים לא יודעים איך לאכול את זה ותמיד יאשימו אותך בנזק).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לצערי התקציב הוא 70 אלף ש"ח סופי ומוחלט וכולל או טרייד אין או מכירת הרכב בשוק (יש כבר מודעה ביד2). (יש לי כ10 ימים להחליט/לשנות/לבטל)

נסעתי על ה208 שלטעמי היא הכי יפה שהרגישה לי יותר טובה בעיר מאשר מחוץ, קצת התנדנדה לי, וגם למרות המושבים העדיפים, תנוחת הישיבה לא היתה לי נוחה כמו בפיאסטה.

התלת צילינדרי של פיג'ו הוא נחמד, אבל רועש הרבה יותר בטורים הגבוהים.

עשיתי נסיעת מבחן על סיאט מיי 75 כ"ס אבל לא היתה לי נוחה מספיק.

במחיר של 70 אלף אין רכב חדש ברמה הזו שהוא יותר זול או שווה לדעתי. אבל זו דעתי.

פורסם

בגלל הנסועה הגבוהה שלי, ירידת הערך תהיה גדולה מהנורמה, ולכן גם לפי חישובים שלי, אין ליסיבה לעלות לרכב יקר יותר (גם אם היה לי המימון לכך). לא חסרים רכבים בסביבות ה100 אלף , סוזוקי קרוסאובר, פיג'ו 2008, יונדאי 30 סטיישן 1.4 וכדומה....

פורסם

בגלל הנסועה הגבוהה שלך כדאי לך לקנות רכבי דיזל ולא לקנות רכב בנזין חדש ולהתקין עליו מערכת הנעה בגז (תקבל ירידת ערך כפולה, גם על הק"מ הגבוהה וגם על העובדה שלרכב הותקנה בעבר/יש כרגע מערכת גז).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לא נהגתי על ה-208 המדוברת (יצא לי להתנסות רק עם ה-GTi), אבל אם חסכון זה מה שמוביל אותך הייתי ממליץ לך מאוד לבדוק את הקליאו 0.9 טורבו. מרגישה מספיק חזקה כשצריך וצריכת הדלק שהוצאתי ממנה (בנהיגה לא מאוד עדינה) הייתה מעל ל-15 ק"מ לליטר.

אגב הפיאסטה, קח בחשבון שאיילון מוטורס מייבאים גם את הגרסה הידנית שאתה רכשת ברמת גימור טרנד שהרבה יותר נורמלית מהבזיון שהוא האמבינטה העירומה של דלק מוטורס.

וקח בחשבון שביבוא מקביל עד כמה שאני יודע וזוכר יש לך רק שנתיים אחריות ולא שלוש, ואז האיביזה או גם אז האיביזה עדיפה על הפיאסטה הידנית.

פורסם
בגלל הנסועה הגבוהה שלך כדאי לך לקנות רכבי דיזל ולא לקנות רכב בנזין חדש ולהתקין עליו מערכת הנעה בגז (תקבל ירידת ערך כפולה, גם על הק"מ הגבוהה וגם על העובדה שלרכב הותקנה בעבר/יש כרגע מערכת גז).

מסכים עם כל מילה, אם התקציב למשומש נמוך מלרכב חדש אפשר לבדוק סקודה פביה דיזל, סתם מתוך סקרנות שוטטתי ביד 2 ויש שם כמה מציאות.

פורסם

לאחר בירור ההבדל במחיר בין פיג'ו 208 (אקסס) לפיאסטה (בשבילי לאחר קבלת הנחת חבר הוא 1600 ש"ח).

אני לא ממש זקוק למסך מולטימדיה כאופציה, ג'אנטים זה משני ביותר. ובלבן , אפור או אדום היא אכן זמינה.

ההבדל הוא מנוע/נוחות הגיר/, צריכת דלק/ירידת ערך.

מה אתם אומרים?

פורסם

בתור בעלים לשעבר של רכב טורבו דיזל, כיוון שאני מחפש רכב להחזיק כמה שנים טובות, אני מעדיף שלא לתכנן כבר עכשיו עלויות של החלפת טורבו, אינג'קטורים, שלא נדבר על עלויות הביטוח של סקודה דיזל )6500 ש"ח... חשבתי על זה הרבה.

המיטב ש70 אלף יכולים לקנות לי בהסתכלות לטווח ארוך .

• תוכן חדש...