Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

במהלך נסיעה/זחילה בפקק, נהגת שנסעה מאחוריי פגעה ברכב בו נהגתי.

הנזק מינורי, מעיכה קטנה בפח באורך של כ3 ס"מ.

בגלל הפקק עצרתי כקילומטר מאוחר יותר בתוך מפרץ תחנת אוטובוס כדי לא להפריע לתנועה, אך הנהגת המשיכה בנסיעה ואפילו לא זרקה מבט לכיוון שלי.

את מי צריך ליידע? את הביטוח? את המשטרה?

פחות מדאיג אותי הנזק, יותר מדאיג אותי שלא יאשימו אותי בהמלטות מזירת תאונה מבלי להשאיר פרטים.

הספקתי לרשום את מספר הרישוי שלה ואת דגם הרכב, לגבי שנתון אני לא סגור.

עריכה אחרונה על ידי yuraskor
פורסם

הפרטים פחות מעניינים אותי כרגע, השאלה שלי היא האם היא יכולה לטעון שאני הוא זה שברח, היות ולא עצרתי מידית ועיכבתי את התנועה לצורך החלפת פרטים - הדגש הוא על מיידית, אחרי הכל עצרתי קילומטר מאוחר יותר ברגע שהיה מקום לעצור מבלי לסכן ולהפריע לתנועה.

או שזה יהיה מקרה של מילה שלי מול מילה שלה?

פורסם

תסתכל על זה ככה, אם אתה עכשיו הולך למשטרה ומדווח והיא לא מדווחת מחר או עוד שבוע אז היא כנראה גם לא תלך בכלל, בסופו של דבר כנראה היא תמשיך לתת "נשיקות" כאלה לאחרים.

פורסם

סימנת לה בדרך כל שהיא שתחליפו פרטים ברגע שיהיה מקום שניתן לעצור בו?

לי נראה שהיא חשבה שאתה מוותר על החלפת הפרטים ו/או ייתכן שהיא הרגשה שהמכה קלילה וחשבה שלא נגרם כל נזק וחשבה שגם לך אין כל כוונה להתעסק בעניין מכיון שלא יצאת מהרכב לבדוק מה קרה.

פורסם

בכל מקרה זה לא מעניין כל כך את המשטרה.

תדווח על תאונת נזק בלבד, תן את הפרטים של הרכב שלה.

ככה גם אם היא תדווח יעשו 1+1 ויקשרו שזו אותה תאונה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

הנחתי שברגע שהיא תראה אותי נכנס למפרץ תחנת האוטובוס ויוצא מהרכב, היא תעצור גם - כנראה שלא.

לא יודע מה היא חשבה ומה לא, אני עדיין לא למדתי לעשות את זה.

הסיבה היחידה שהמשכתי בנסיעה הייתה מתוך שיקול של בטיחות לי, לה ולמשתמשי הדרך האחרים, ובהתאם למצב ולתנאי הדרך (עליה, כביש ללא שוליים סבירים, נתיב נסיעה לכל כיוון ופס הפרדה רצוף), ובידיעה שיש מפרץ תחנת אוטובוס כ800 מטרים בעלה הכביש (בדקתי באחד מאתרי המפות והמרחק המדוייק הוא 800, אני זכרתי שיש שם תחנת אוטובוס,רק לא ידעתי מרחק מדוייק), ראיתי לנכון לחכות עם העצירה.

כאמור, ההנחה שלי הייתה שהיא תיכנס למפרץ תחנת האוטובוס אחרי, הייתה שגוייה.

כך או אחרת, להגיש תביעת ביטוח כנראה שלא משתלם (מעיכה באורך של 3-4 ס"מ), ההשתתפות העצמית תעלה יותר מלתקן את זה לבד.

נ.ב. הייתי בתחנת המשטרה, ביקשו שאמלא הודעה על תאונת דרכים, ושאגיש את הטופס רק לאחר יום כיפור כי אין מי שיטפל בזה.

פורסם

לפי התקנות אתה צודק, בתאונת נזק בלבד אין להשאיר את הרכבים באמצע הכביש אלא לעצור בצד בביטחה ללא הפרעה לתנועה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אכן אמת בדבריך, מצאתי את מסמך תקנות התעבורה לשנת 2014, וכך זה רשום שם:

"תאונת דרכים שתוצאתה נזק לרכב אחר או לרכוש אחר145. (א) נוהג רכב המעורב בתאונה או בפגיעה ברכב אחר, או ברכוש אחר, שאינו רכב, הנמצא על הדרך או סמוך לה, ונגרם נזק לרכב האחר או לרכוש האמור בלבד, ימסור בו במקום לנוהג הרכב האחר או לבעל הרכוש או לממונה עליו או לשוטר שהזדמן למקום את שמו ומענו, את מספר רשיון הנהיגה שלו ואת מספר הרישום של הרכב שהוא נוהג בו ושם בעליו ומענו, וכן את מספר תעודת הביטוח ושם החברה המבטחת, ויציג לפי דרישתם את התעודות האמורות ואת רשיון הרכב וירשה להעתיק כל פרט הרשום בהם.

(ב) אם כלי הרכב המעורבים בתאונה או בפגיעה והעומדים במקום אירועה גורמים או עלולים לגרום הפרעה לתנועה, יפנו נוהגיהם את הכביש לתנועה חפשית ומיד לאחר מכן ימלאו אחר האמור בתקנת משנה (א).

(ג) היה הרכב האחר שניזוק עומד ללא השגחה, או שבעל הרכוש או הממונה עליו לא היה במקום –

(1) ישאיר נוהג הרכב המעורב בתאונה או בפגיעה הודעה בכתב על גבי הרכב שניזוק, במקום בולט לעין, ובמידת האפשר יעשה כן גם לגבי רכוש שניזוק, ובה יפרט את הפרטים הנזכרים בתקנת משנה (א);

(2) יודיע הנוהג ברכב תוך 24 שעות ממועד קרות התאונה לתחנת המשטרה הקרובה למקום התאונה או הפגיעה על אירועה ויפרט שמו ומענו, זולת אם מסר את הפרטים לשוטר שנזדמן במקום ושמו או מספרו של השוטר ידועים לו."

וקישור לקובץ המלא את מי שזה יעניין:http://www.nevo.co.il/law_html/law01/P230_011a.htm

ומאתר רשמי יותר : http://www.rsa.gov.il/SiteCollectionDocuments/P230_011.pdf

פורסם

בוודאי :) לא סתם שלחתי אותך לתחנת המשטרה.

אם היית אומר שאתה מחפש את התקנה הייתי חוסך לך חיפושים :D

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הטכניקה הנכונה היא

יוצאים מהרכב עם צוואר תפוס, (חשוב ) מצלמים את שני הרכבים, ומיקומם בכביש כל זה לוקח חצי דקה, מודיעים לבעל הרכב השני לנסוע אחריך עד למקום בו יש אפשרות לעצור מבלי להפריע לתנועה ומבלי לסכן את עצמכם , שם מחליפים פרטים ( היום מצלמים את המסמכים ) כולל טלפון נייד , בודקים על ידי צלצול שאכן מדובר במספר הנכון. .

הולכים למיון לבדיקה!!

ומחליטים אח"כ את המשך הטיפול.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נכנסו בך מאחור? תחסום את הרכב שנכנס ותעצור את התנועה מצידי ככה זה עובד בישראל.

אתה ישר יוצא מסתכל על הנזק ומוציא את הנהגת ישר מצלם ואומר לה להתקדם אחריך ולעצור בצד כשיתאפשר.

סיפור של 10 שניות.

בכל מקרה המשטרה תרשום את הדיווח במערכת ולא תעשה כלום.

פגע וברח ותנסה להוציא פרטים שלה רוב הסיכוים יגיע לבית משפט לתביעות קטנות

• תוכן חדש...