Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ייצור אלקטרוני. יש חוסר אדיר בשוק דווקא לאנשים לא אקדמאים. עם נסיון של 3-5 שנים אפשר להגיע לשכר הזה בלי יותר מדיי קשיים.

איפה?

אפשר קישור לאתר עם הצעות עבודה בתחום?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איפה?

אפשר קישור לאתר עם הצעות עבודה בתחום?

מחר אבדוק עם האשת כוח אדם שלנו מאיפה היא מושכת את המועמדים.

בעקרון המצב קשה מסיבה מאוד פשוטה:

הרבה מהייצור האלקטרוני לשוק האזרחי והצבאי (יצוא) עבר כבר מזמן לסין. את הספקים שעוד מרכיבים בארץ אפשר לספור על שתי ידיים. אממה? התעשיות הבטחוניות בארץ מחייבות את היצרנים שלהן להעביר פרטים אודות הספק שמבצע עבורן את ההרכבות ע"מ שיוכלו לבצע מעקב וביקורות תדירות. ברגע שמצאו מוצר שעובד ועבר את כל הבחינות הם נועלות אותך לספק-שניים (בארץ!) ואיתו אתה חייב לעבוד כל עוד המוצר באויר.

אי לכך השוק מצומצם מאוד, והאנשי מקצוע מתדלדלים משנה לשנה. על המשרות יודעים בדרך כלל אלו שבתוך העולם הזה והדרישה עוברת מפה לאוזן ובעיקר בחברות יצרניות כגון רפא"ל, אלביט, אלישרא ודומות.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

מקצועות רווחיים ולא קשים פיזית הם מפעיל ציוד חציבה / משאית ענק / באגר וכו' ממוצע 20 אלף למפעיל מקצועי עם מינימום 5-7 שנות ניסיון.

מפעיל משאבת בטון (גם נוהג) 10-15 אלף ש"ח למפעיל מקצועי.

מפעיל עגורן באתרי בניה 10-20 אלף תלוי בחברה בותק ובניסיון.

אחרון חביב זה נהג סמי/פול טריילר 8-12 אלף לנהג מקצועי. הוצאת רישיון עד סמי בנחת כ 4 שנים תוך כדי עבודה.

אף אחת מהעבודות הללו היא לא קלה, אך גם לא צריך לחפור בורות בטוריה כל היום.

מקווה שימצא משהו טןב. עניין הצבא מוריד ניקוד משמעותי כמעט אצל כל המעסיקים.

בהצלחה!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
מישהו אמר פה "טכנאי שיניים" מישהו מכיר יודע? דווקא נשמע תחום מעניין

מלא חומר באינטרנט, הרבה מכללות מלמדות קורס טכנאי שיניים, ואחר כך הוא יכול לעלות בדרגה...

מתוך אתר http://www.universities-colleges.org.il/

היכן לומדים? ישנן מספר מכללות המכשירות אנשי מקצוע בתחום זה. חשוב לוודא שהמכללה בה בחרתם מוכרת על ידי משרד הבריאות!

ניתן ללמוד מקצוע זה במספר מוסדות לימוד בישראל, בין היתר - אורט ישראל - מינהל המכללות, מלט"ש (מכללה ללימודי טכנולוגיה שימושית) ועוד. כמה זמן לומדים? על מנת לקבל הכשרה כטכנאי שיניים מעשי יש ללמוד במשך כשנתיים. ישנו גם קורס הכנה לבחינות רישוי לטכנאי שיניים מוסמך הנמשכים מספר חודשים.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
מחר אבדוק עם האשת כוח אדם שלנו מאיפה היא מושכת את המועמדים.

אשמח. התחום הזה נשמע לי כמו עבודה כלבבי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
Tzvika-Pick

אמר פה זיו על מיזוג אוויר, למדתי את זה, יש לי תעודה, השוק פרוץ, היום כל אחד שיש לו טסטר ופטיש הולך להתקין מזגן ב15 שקל, שלא לדבר על שירות באים ממלאים גז ב400 שקל ובורחים,ואז מגיע מישהו קצת יותר אכפתי ואוכל את כל הבלגן שישאירו לפניו השוק הזה גם הולך ליפול עוד מעט,

כמה שאתה טועה.

יש לי חבר קרוב מאוד שפתח עסק (במקביל למשרה מלאה במקום אחר) והתחיל להתקין מזגנים אחר הצהריים בזמנו הפנוי.

מה שהתחיל בתור הכנסה נוספת גדל והתפתח, ולא מעט פעמים הוא כבר חשב להתפטר ולעסוק רק בהתקנות.

להגיד "פרוץ" אתה יכול להגיד כמעט על כל תחום.

פורסם

למיטב ידיעתי, טכנאות שיניים זה לא מקצוע קל ללמוד כלל וכלל. יש לא מעט חומר והוא לא פשוט במיוחד.

מה עם טכנאי מכונות כביסה/מייבשי כביסה/מדיחי כלים?

אמנם יש את העבודה מול הלקוחות אך זו עבודה שצריך בה חוש טכני וידע גם בחשמל ואלקטרוניקה.

שמע סיפור: חבר שלי גם היה בדילמה הזו, והוא, איך לומר, לא גאון הדור, התגלגל דרך לשכת האבטלה לקורס טכנאי מכונות כביסה.

בסיום הקורס הוא מצא עבודה די מהר בחברה לא רעה בכלל, בתנאים גם כן לא רעים (6.5-6 נטו + רכב צמוד+בונוס על מכירות של אביזרים נילווים).

בשיחה שעשיתי עימו אחרי שנה עבודה באותו מקום הוא סיפר לי שחוץ מהמשכורת, הוא מרוויח עוד 3 עד 8 אלפי שקלים מעבודות פרטיות (באישור החברה בה הוא עבד. את חלקי החילוף לעבודות אלו הוא רכש ישירות מהחברה שלו בשווי עלות קנייתם +5%).

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

אולי מנעולן ואז לעבוד בתור עצמאי. אין הרבה השקעה בכלים. לא יודע איפה עושים קורס או כמה זה עולה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לוקו,

בחור בן 24, לא שירת צבא, לא מסוג ללמוד גם לא שנתיים, לא עבודה עם לקוחות - נשמע שהבחור בבעיה אמיתית שאינה קשורה לתעסוקה.

הוא צריך להצטרף כשוליה לבעל מקצוע ותיק, להיות העוזר שלו, ולא משנה באיזה תחום, ולקוות שיהיה לו טוב.

זה לא נשמע כמו מישהו שעוד 10 או 15 שנים ימצא את מקומו בחברה כגורם פרודוקטיבי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אינסטלטור

אם אני הייתי בן 25 ללא השכלה, ללא ניסיון וללא כיוון- זה מה שהייתי הולך להיות.

שבוע שעבר חסכתי 250 שקל כשעשיתי עבודה של 10 דקות (הוצאתי גוש שיער מפתח הניקוז שהפריע לזרימה חלקה של המים)

לפני חודשיים חסכתי 500 בפתיחת סתימה במטבח של אמי (בפעם הקודמת שזה קרה הבחור לקח 500 שקל). עבודה של חצי שעה, כולל לנקות את רצפת המטבח.

כסף טוב, אין צורך ברכישת יותר מידי כלים, רוב העבודות לא לוקחות הרבה זמן.

אינסטלטור הוא אדם המכניס ידו לחרא ומוציא משם זהב.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
גם מפתח מתחיל(תוכנה) לא עושה 5 ספרות.

זה פשוט לא נכון.

אפילו Front End Developer עם 0 שנים נסיון (בהנחה שימצא עבודה) ירוויח לפחות 10K.

אבל כאמור הבעיה במקרים של מפתחים מתחילים היא למצוא עבודת Junior ללא נסיון.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...