Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלישה אלחוטית ברכב-לצורך שמיעת רדיו מארצות שונות

Octavia-TSI11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

די בטוח שהשאלה נשאלה בעבר ,אני לא מצליח למצוא תשובה עדכנית שתהיה לי ברורה וחד משמעית.

כיום לצורך גלישה באינטרנט ברכב אני מתחבר אל 3G וכך אני יכל להשתמש בתוכנות ניווט או לגלוש באתרים למינהם .

החיבור דרך 3G פחות חסכוני (חבילת הגלישה הסלולרית שלי כוללת 3 ג'יגה ללא תשלום ולאחר מכן האטה בהעברת הנתונים)

90% מהחבילה משמשים אותי לצורך ניווט והיתר לגלישה רגילה ,לבדוק חדשות וכו'.

אפשר להפוך את הסמרטפון לנקודה חמה וכך בעצם לאפשר חיבור אלחוטי של המכשירים שיש לנוסעי הרכב .

האם חיבור wifi אפשרי גם מהסמרטפון שהפך בעצם לנתב ?

מרבית הזמן אני לבד ברכב ולעיתים רחוקות יש נוסעים נוספים עם סמרטפון\טאבלט.

מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי

תודה למגיבים

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר כשנה יש לי את החבילה הסלולרית ורק פעם אחת כמעט ניצלחתי את כולה, בד"כ אני מנצל כ75% מהחבילה.

אנסה למשך חודש להתחבר דרך 3G לצורך ניווט ושמיעת רדיו או אפילו מוסיקה מיוטיוב .

מעניין האם איכות הניווט תפגע?

מצד אחד אני לא מחויב על חריגה מצד שני המפעיל (גולן) מצהיר על האטת מהירות העברת הנתונים (=גלישה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין שום בעיה להשתמש בסמארטפון כ"נקודה חמה" (לפחות אם מדובר באנדרואיד מודרני). הגלישה תהיה ע"ח ה-3 ג"ב החודשיים שלך, או כל חבילה אחרת שתרכוש. נכנסים להגדרות, שם לשימוש בדאטא- עוד, ומגדירי personal hotspot. אישית השתמשתי בשיטה בחו"ל לפני כחודשיים (היתה לי חבילה מוגבלת מהירות, לא מוגבלת נפח) הן ברכב והן במלון, כאשר במלון היו מחוברים כל הזמן 3-5 מכשירים (טלפונים, מחשב ני וטאבלט).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מדבר על חיבור המכשירים האחרים לרשת כאשר המכשיר שלך משמש כמודם.

אין לך אפשרות להתחבר דרך WiFi מסיבה פשוטה - טווח הקליטה של רשתות WiFi מוגבל לכמה עשרות מטרים, אולי כמה מאות אם מדובר ברשת מוגברת ועם כמה נקודות גישה, לא משהו שיעזור לך בעת נסיעה. אם אתה נייח הרי שכל מכשיר יכול להתחבר ל-WiFi המקומי (אם קיים) ואין צורך בנקודה החמה האישית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק לי נראה שיש פה איזה קצר בתקשורת או בהבנה?

ע"מ 'ליצור' אינטרנט בתוך הרכב אתה חייב מודם סלולרי, זה יכול להיות "נט סטיק" שזה סוג של התקן USB עם כרטיס סים בתוכו שמותאם לגלישה בלבד, או לחילופין להשתמש בטלפון שלך, אנדרואיד או אייפון - וליצור HOTSPOT, מה שקורה במצב זה, הוא שהטלפון שלך הופך לראוטר אלחוטי שאליו אפשר להתחבר עם כל מכשיר שיש לו יכולת WIFI או BLUETOOTH, ואתה גולש על החבילה הסלולרית שלך, אגב 3 ג'יגה - לגולן יש אופציה גם ל6 למיטב ידיעתי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מודע לזה שנפח התעבורה ברדיו אינטרנטי הוא זניח יחסית? גם אם נניח האיכות היא מטורפת, 320 קסל"ש, אזי 3 ג'יגה יספיקו לך ל-20 שעות האזנה.

בד"כ תחנות רדיו באינטרנט הן 128 (מעל ליומיים של האזנה רצופה) או 192 קסל"ש (כמעט יומיים).

Leasingfahrzeug oder nichts

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ממש הבנתי. למה אתה צריך לספק אינטרנט אלחוטי לשאר הנוסעים?

לגבי הרדיו, נפח חבילת הגלישה שלך יספיק מעל ומעבר, רדיו אינטרנטי יתפוס ג'יגה גג, וזה אם אתה טוחן אותו 24/7

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...