Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לקבל מכם חוות דעת על מכשיר מולטימדיה מדגם Alpine INE-W977BT,

קבלתי הצעה ממקום מוכר על המכשיר הכולל- התקנה + פאנל + מצלמת רוורס + חיבור לחצני הגה,

בסה"כ 9000 ש"ח.

מדובר ברכב מסוג מאזדה 3 האצב'ק.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם (נערך)

יש לי מכשיר קנווד שעולה בזאפ 3500+ רכשתי ב 2800 כולל התקנה.

יש בו : בלוטוט , GPS , תמיכה מלאה לiPod iPhone תמיכה לאנדרואיד , שליטה מלאה בספר הטלפונים , דיבורית , חיבור ל DVD של הרכב , חובר למצלמת רוורס. 4V OUT . אממ 3 RCA זוג , בודד 6RCA

פשוט תענוג אולי הוא פחות עם גאג'טים למינהם מהאלפיין ב9 אלף , אבל מבחינת חומרה למערכת וכל השאר הדברים שציינתי/שחכתי לציין .

הכל מדהים

חוץ מזה במחיר הזה היתי כבר קונה אחד של 6v out , 4RCA עם ממשק אנדרואיד ושאפשר לשים בו SIM .

עריכה:

אה והוא גם מסך מגע ושליטה מלאה על הסאב/רמקולים/מגבר על הכל ממש אקולייזר להכל.

אתה בוחר סוג רמקול , גודל , עומק הכל אתה יכול לחשב דרך המערכת הזאת.

עריכה אחרונה על ידי LordJ
פורסם

ה-977 הוא מכשיר 7 אינצ סטנדרטי 2DIN

ה 928 הוא מכשיר 8 אינצ שמיועד לשימוש בדגמי רכב ספציפיים ואלפיין מוכרת גם פאנלים יעודיים לצורך העניין.

מדובר בשני מכשירים ברמה גבוהה מבלי להכנס לשיקול התקציב.

פורסם
ה-977 הוא מכשיר 7 אינצ סטנדרטי 2DIN

ה 928 הוא מכשיר 8 אינצ שמיועד לשימוש בדגמי רכב ספציפיים ואלפיין מוכרת גם פאנלים יעודיים לצורך העניין.

מדובר בשני מכשירים ברמה גבוהה מבלי להכנס לשיקול התקציב.

אז על מה ללכת?

פורסם

ההבדל הוא בעיקר בגודל המסך ה-928 הוא בעל שאסי 2DIN אבל המסך שלו חורג מגודל המסגרת ולכן הוא דורש

עבודה קוסטום בעוד שה-977 מתאים בדיוק לגודל 7 דין ומתאים למסגרת רדיו תחליפית סטנדרטית.

אם אתה בעניין של התאמה קוסטום הייתי גם שוקל כאופציה התקנה של טאבלט.

אני ממליץ לך לדבר עם יוסי מעילית קאר אודיו בנושא:

http://www.ecaudio.co.il/

פורסם

לך על מכשיר פשוט יותר אני לא רואה טעם במכשיר כזה כשיש לך מכשירים בשליש מחיר ועם אותם פונקציות, ואם אין לך מערכת היי אנד גם אני בספק שתשמע הבדל בסאונד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אז תקנה את האלפיין.

אם אתה נעול אז למה אתה בא להתייעץ?

אם אתה אוהב לשלם יותר על השם מאשר על המוצר תלך על זה.

ההבדלים פה זה לא כמה מאות שקלים, זה כמה אלפי שקלים שבהם אתה יכול לשדרג רכיבים אחרים במערכת שלך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...