Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשרשור של הסיגריות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?541860-%D7%94%D7%99%D7%90-%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%AA-%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%A0%D7%A9%D7%9C%D7%98-%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%90%D7%A1-%D7%9C%D7%99!

אני אמנם לא מכור לסיגריות, אבל מכור לדברים אחרים ומנסה כבר להפסיק בפעם החמישית או השישית, ועד כה, לא יותר מדי בהצלחה.

לכול מי שהצליח להתמודד(לא בהכרח סיגריות), איך עשיתם את זה? איזה דברים אתם יכולים להמליץ שעזרו?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תספר למה אתה מכור וממה אתה מצליח להיגמל,

אני הצלחתי להפסיק לעשן אבל מאד הייתי רוצה להיגמל מאכילת בשר,

מצליח רק להפחית בכמות,וזה קשה לי מאד.

פורסם
אני מכיר את עצמי די טוב, יש לי אישיות התמכרותית, בעיקר לתחום הטכנולוגי, הדבר שעובד אצלי זה הימנעות.

זה נראה יותר כמו התנזרות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מכור בעיקר לאינטרנט. יכול להעביר שעות על גבי שעות בלופים מסביב לכול מיני חרא ביו טיוב, פורומים, ומה לא.

היו דברים שהיה קל לי להגמל, כמו אכילת בשר(שחזרתי אליה באופן מוגבל עקב המלצת רופא לאחר בעיות בריאותיות)

SAAY222, זה רעיון, אבל יש דברים שבהם הבעיה היא החוסר יכולת להמנע(כמו עישון למשל)

פורסם

אפשר להגיד שזו סוג של התנזרות, בהחלט.

ותבין מאיפה אני בא, במקצוע שלי אני טכנאי מחשבים ואלקטרוניקה, אני יודע לפרק ולהרכיב סמרטפונים יותר מהר ממה שאני מפרק ומרכיב M-16, זאת הפרנסה שלי ועדיין, זה מה שעובד אצלי.

פורסם
אני מכיר את עצמי די טוב, יש לי אישיות התמכרותית, בעיקר לתחום הטכנולוגי, הדבר שעובד אצלי זה הימנעות.

זה לא טכנולוגיה.

זה SEND / END ...

:-P

יכול שעות להסתכל (סתם לעיתים ב-EBAY) באינטרנט בפורום. נס קפה אני שותה 4-5 פעמים ביום. זו של הבוקר וזו של אחה"צ - שתיהן בכוס של בירה.

alfa 156 2.5.

פורסם

"ברח מתאוות הבשר" - השיטה היחידה היא לברוח

מגורם ההתמכרות. לא לנסות להתמודד. לברוח.

אחד הקטעים הקשים אצל מעשנים הוא שגמילה אמיתית

פירושה בידוד חברתי מקבוצת המעשנים. אם רוב החבר'ה בעבודה מעשנים,

די ברור מדוע הניתוק מהסיגריה קשה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

Tinder.

זה נורא, פשוט נורא. אסון בינארי.

טרם מצאתי פתרון.

פפסי מקס. לא כ"כ מצליח.

כדאי מאוד שתתחיל להצליח (באופן כללי מזבל דיאטתי), אחרת הכליות שלך לא יסלחו לך.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם (נערך)

בתור אחד שהפסיק לעשן ולשתות אלכוהול (לפחות לא בכמויות שהייתי שותה) הפסקתי עם הקפה של הבוקר, הפסקתי עם סוכר לחלוטין וגם לא נגעתי בלחם ופסטה כבר 4 חודשים ( פליאו למי שמכיר) הדבר הכי טוב שאני יכול להגיד לך שהגוף מתרגל לכל דבר אחרי שלושה שבועות (שמעתי את זה איפשהו וזה באמת עובד,עליי לפחות) בכל אופן גם אחרי שבוע פתאום שמים לב שפשוט לא בא לך. עריכה: שכחתי שנגמלתי כמעט סופית גם מקולה זירו. עברתי משישיה וחצי לשבוע, לבקבוק זכוכית פעם ב.. כשממש מתחשק. עריכה שניה : עכשיו ראיתי שאתה מדבר על האינטרנט.. גם לי יש את זה לפעמים הקטע היחיד שעובד זה להגיד לעצמך יאללא קום ותעשה משהו מועיל עם הזמן שלך.

עריכה אחרונה על ידי E-A
פורסם

נסו לשחק ב mass effect, החרא הזה ממכר נורא, הראשון לקח לי 26 שעות, השני קרוב ל 36 שעות והשלישי גם איזה 36, לא רצוף אבל במהלך שבוע וקצת ולא משנה לימודים, חברים, חברה, כשבאו אורחים בשבת ישבתי קצת בשולחן ואז הלכתי לשחק בחדר כמו אחרון המכורים.

אחרי שסיימתי כל אחד מהם הרגשתי הקלה עצומה, מחקתי את המשחק וחזרתי למציאות.

פורסם

בדיוק השבוע אמרתי לאישתי שאני מסוגל לשחק הירוס ( המשחק הישן ) במשך כמה יממות אם רק יתנו לי את הזמן.. הסתכלה עליי כאילו אני מפגר.

פורסם

לפני הצבא הייתי שותה בקבוק ליטר וחצי קולה ביום. לפעמים יותר.

בצבא פשוט הפסקתי ועד היום כבר 4 שנים לא נפלתי, גם בשבועות שטח שהתארגנו על בקבוק שתיה קר - קולה.

היום אני עומד על 3-4 כוסות קפה שחור ביום, את הקפה שלי אני אוהב בספל גדול מאוד עם 2 כפיות גדושות והרבה מים, מנסה להפחית אז יש ימים שאני מצליח לרדת ל2 כוסות. לפעמים גם כוס אחת.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

לא כל דבר דורש גמילה. חלק מהדברים שאני קורא פה (קפה, סוכר, בשר) זה דברים שגם לצרוך ברמה מוגזמת וגם לא לצרוך בכלל זה די דבילי לדעתי.

• תוכן חדש...