Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

אני חדש בתחום אני קורא, מתעניין, מרפרף ומחפש ללמוד עוד בתחום הדיטיילינג.

אני מנסה להבין איזה מוצרים טובים ומומלצים לקנות וכבר יצאתי משוגע :cry:

קראתי איך לבצע שטיפה בשתי דליים איך עושים ווקס, פוליש, פלסטלינה

ואני רוצה להתחיל ליישם את זה על הרכב שלי (מזדה 3 שחורה - קוד צבע עם זה משנה 16W)

הרכב שלי חייב טיפול של פלסטלינה פוליש ווקס וגם ניקיון אסטתי פנימי

(אני יותר מאוחר יעלה תמונה של גג הרכב שיש לו מעיין סימנים על כל הגג כמו של לכה שנשרפה כזה או לכלוך של עלים שיצרו כתמים כאלו)

בנוסף יש לרכב מלא סווירלים, הפח של כל הרכב מחוספס כמו נייר זכוכית (הבעלים הקודם לא פינק את הרכב)

אז ככה אני צריך עזרה בבחירת מוצרים של הכל מהכל כולל מטליות כמה צריך לכל דבר

הדברים היחדים שיש לי הם:

יש לי איזה שמפו של מגוואריס שקניתי באוטודיפו שנראה ככה

http://www.lupus-autopflege.de/bilder/produkte/gross/Meguiars-Ultimate-Wash-Wax-Shampoo-142l.png

יש לי כפפה מיקרופייבר עם מלא תלתלים כזאת

http://www.sjaudio.co.il/ProdImages/M27716036320120191388.jpg

ועד מגבת שסופחת מים שקניתי גם באוטודיפו

ופלסטלינה סינית כחולה מאיביי

זה כל מה שיש לי

אין לי כלים כמו מכשיר פוליש או שואב אבק שעובד עם מים וסבון, חומר לגאנטים, חומר לניקוי פנים הרכב, חומר לניקוי ריפודים, מטליות מיקרופייבר וכל הדברים מסביב

בקיצור הכל....

אני רוצה להתחיל בנתיים רק בעבודות ידניות בלי מכשירים מתוחכמים

אני רוצה לנקות את הכתמים שיש מהריפודים אבל אני לא יודע אם איזה חומר להשתמש בשביל להגיע לתוצאה טובה ושלא יישארו סימנים לאחר שהמושב יתייבש

אני צריך חומר לניקוי ג'נטים ואילו מברשות לקנות בשביל לנקות איתן את הג'נטים (למרות שהמצב של הגאנט נקי אבל הוא לא נוצץ)

איזה ווקס מומלץ ששומר לאורך זמן על הרכב וייתן לו מראה נוצץ ומבריק לאורך זמן

אני צריך לדעת איזה פוליש לקנות מה מומלץ הלכתי לאיבוד כבר בקטע הזה (אני עובד ידני - ואני מתחיל אז אני צריך פוליש עדין שאפשר לשחק איתו לאורך זמן ולא אחרי 5 דקות מתייבש כמו הטרטל חרא הזה שקניתי מאוטודיפו וניסיתי על הרכב הישן)

ראיתי שנפתח איזה אשכול שאיזה ספונסר פתח על מוצרי אופטימום משהו כזה

וכולם קפצו בהתלהבות (שזה מראה לי ככל הנראה שאילו מוצרים מאד טובים)

ושקראתי כל אחד כתב יש לי ONR כחול ירוק סגול, אני לא יודע מה ההבדלים

כל המידע הזה בראש של הסוגי חומרים והחברות שלהם פשוט חרפן אותי טוטאלית

אחד רושם MR PINK אחד אומר משהו כזה ואחר אומר אחרת

אחד אומר שהוא משתמש במטליות מיקרופייבר צהובות שאני לא מבין מה ההבדל בכלל

בקיצור נהייה לי סלט חציל בטחינה בראש

אני חייב שתעזרו לי

תודה

פורסם

לא צריך להתפתות לפרסומות, יש המון חברות בשוק ולכל חברה יש מוצרים טובים יותר ופחות טובים. השאלה היא כמה אתה מוכן להשקיע מבחינת כסף?.

לגבי ריפודים, תראה בחתימה שלי פרוייקט דיטיילינג פנימי עם פירוט של חומרים ושלבים זה יעזור לך מאוד.

פורסם
שלום לכולם...

אני חדש בתחום אני קורא, מתעניין, מרפרף ומחפש ללמוד עוד בתחום הדיטיילינג.

אני מנסה להבין איזה מוצרים טובים ומומלצים לקנות וכבר יצאתי משוגע :cry:

קראתי איך לבצע שטיפה בשתי דליים איך עושים ווקס, פוליש, פלסטלינה

ואני רוצה להתחיל ליישם את זה על הרכב שלי (מזדה 3 שחורה - קוד צבע עם זה משנה 16W)

הרכב שלי חייב טיפול של פלסטלינה פוליש ווקס וגם ניקיון אסטתי פנימי

(אני יותר מאוחר יעלה תמונה של גג הרכב שיש לו מעיין סימנים על כל הגג כמו של לכה שנשרפה כזה או לכלוך של עלים שיצרו כתמים כאלו)

בנוסף יש לרכב מלא סווירלים, הפח של כל הרכב מחוספס כמו נייר זכוכית (הבעלים הקודם לא פינק את הרכב)

אז ככה אני צריך עזרה בבחירת מוצרים של הכל מהכל כולל מטליות כמה צריך לכל דבר

הדברים היחדים שיש לי הם:

יש לי איזה שמפו של מגוואריס שקניתי באוטודיפו שנראה ככה

http://www.lupus-autopflege.de/bilder/produkte/gross/Meguiars-Ultimate-Wash-Wax-Shampoo-142l.png

יש לי כפפה מיקרופייבר עם מלא תלתלים כזאת

http://www.sjaudio.co.il/ProdImages/M27716036320120191388.jpg

ועד מגבת שסופחת מים שקניתי גם באוטודיפו

ופלסטלינה סינית כחולה מאיביי

זה כל מה שיש לי

אין לי כלים כמו מכשיר פוליש או שואב אבק שעובד עם מים וסבון, חומר לגאנטים, חומר לניקוי פנים הרכב, חומר לניקוי ריפודים, מטליות מיקרופייבר וכל הדברים מסביב

בקיצור הכל....

אני רוצה להתחיל בנתיים רק בעבודות ידניות בלי מכשירים מתוחכמים

אני רוצה לנקות את הכתמים שיש מהריפודים אבל אני לא יודע אם איזה חומר להשתמש בשביל להגיע לתוצאה טובה ושלא יישארו סימנים לאחר שהמושב יתייבש

אני צריך חומר לניקוי ג'נטים ואילו מברשות לקנות בשביל לנקות איתן את הג'נטים (למרות שהמצב של הגאנט נקי אבל הוא לא נוצץ)

איזה ווקס מומלץ ששומר לאורך זמן על הרכב וייתן לו מראה נוצץ ומבריק לאורך זמן

אני צריך לדעת איזה פוליש לקנות מה מומלץ הלכתי לאיבוד כבר בקטע הזה (אני עובד ידני - ואני מתחיל אז אני צריך פוליש עדין שאפשר לשחק איתו לאורך זמן ולא אחרי 5 דקות מתייבש כמו הטרטל חרא הזה שקניתי מאוטודיפו וניסיתי על הרכב הישן)

ראיתי שנפתח איזה אשכול שאיזה ספונסר פתח על מוצרי אופטימום משהו כזה

וכולם קפצו בהתלהבות (שזה מראה לי ככל הנראה שאילו מוצרים מאד טובים)

ושקראתי כל אחד כתב יש לי ONR כחול ירוק סגול, אני לא יודע מה ההבדלים

כל המידע הזה בראש של הסוגי חומרים והחברות שלהם פשוט חרפן אותי טוטאלית

אחד רושם MR PINK אחד אומר משהו כזה ואחר אומר אחרת

אחד אומר שהוא משתמש במטליות מיקרופייבר צהובות שאני לא מבין מה ההבדל בכלל

בקיצור נהייה לי סלט חציל בטחינה בראש

אני חייב שתעזרו לי

תודה

שלום. חודש הבא אנחנו מתכננים יום מפגש פתוח בדיטיילינג גרופ בכרמיאל.. אתה מוזמן להגיע וללמוד על הכל.

פורסם

תעבור על ההודעה הזו- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?538627-%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%9B%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%9E%D7%9C%D7%90&p=4453258&viewfull=1#post4453258

להוציא כתמים מריפוד - APC, חומר לניקוי רב תכליתי, אפשר לקנות גם בסופר רק תראה שאין שם אקונומיקה. עולה בין 20 ל-80 ש"ח ל4 ליטר. לדלל 1:10 במים, להשפריץ ולשפשף. שפריצרים אפשר לקנות בחנויות לציוד גינון, עולה גם 15-20 ש"ח לשפריצר ליטר עם זרם משתנה.

ג'נטים- אפשר לשטוף עם הסבון הרגיל, אולי קצת יותר מרוכז, ואז יש כל מיני חומרים כמו ironX וכו' שמיועדים להוציא אבק בלמים וזפת (tar) מהג'נט. תעבור על החנויות autostor, i4detaling ותחפש מוצרים מתאימים (לדוגמא)

וקס- fusso, יש שירשור שלי על תחליף לקולינייט 845, יש שם קישורים והסברים (אמור להיות עדין בעמוד הראשון)

פוליש- עזוב, לרכב שלך יקח 4-5 שעות לעשות פוליש שיתן תוצאה נורמאלית. עם מכונה. יומיים ידני, תאמין לי שאתה לא רוצה אפילו להתחיל את זה- אלא אם לא אכפת לך לעבוד בחלקים ויש לך הרבה זמן וסבלנות. בכול מיקרה, יש פד הקסלוג'יק כתום ונוזל אולטימייט קומפאונד של מגוואירס שביחד עושים עבודה לא רעה אם אתה משקיע את הזמן בלשפשף. הפוליש הזה גס אבל ידנית תצתרך לעבוד הרבה מאוד זמן על אתה נקודה כדי לעשות נזק.

אופטימום- אחת החברות המובילות במוצרי דיטיילינג. ONR זה חומר פלא שיכול לשמש להכול, כולל ריפוי נשיכות נחשים. בד"כ משתמשים בו בתור שמפו, חומר לניקוי ללא שטיפה (שאתה שוטף רק איתו ומייבש) וחומר סיכוך לפלסטלינה. הכחול זה הרגיל (מנקה יופי ונותן קצת ברק) בירוק שמו גם קצת וקס אז הוא קצת יותר מבריק ונותן קצת יותר הגנה.

מגבות לניקוי כללי (הסרת וקס, ניקוי כללי של... דברים. יהיה טוב לרוב השימושים שלך. לניקוי בד עדיף משהו עם סיבים קצרים יותר או מברשת. אפשר אפילו מגבת נייר אם אין משהו אחר)- http://www.ebay.com/itm/3pcs-of-Microfiber-Super-Plush-Buffing-Cloth-Towel-/320472159713

מגבת יבוש מעולה- http://www.i4detailing.co.uk/shop/i4d-uber-yellow-premium-drying-towels.html. עדיף הגדולה יותר

מה בדיוק אתה

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...