Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שבפורום הטכני יהיו לך יותר תשובות, ידידי.

אם היה לי ניסיון עם מכשיר כזה הייתי שמח לענות לך על השאלה.

אני יודע שקיימים פשוטים וזולים בשוק, אבל אני ממש לא יודע מה הטיב שלהם. אם אתה צריך משהו מדוייק לא הייתי ממליץ לך לחשוב על זה.

אתה כן יכול להתקשר לחנות אספקה טכנית (אני משוכנע שאתה מכיר כמה וכמה כאלה) ולשאול אותם. בחלקם יש יועצים למיניהם שחלק מהתפקיד שלהם זה לעזור לך למצוא את הכלי הנכון, גם אם זה משהו מוזר וחריג בנוף המקומי. אני לא מכיר את החנויות באיזור שלך כל כך, אבל דומני שז' את ג' יידעו לתת לך תשובה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אולי גם החבר'ה האלו יוכלו לעזור לך.

פורסם

חבר'ה,

תודה על הניסיון לעזור. אני מכיר/ראיתי את המוצרים בקישורים שצירפתם.

ברווז, המכופף מיועד לעבודות בית לא מדוייקות בעיקר לייצור אלמנטים של אנטנות שבניתי.

דוגמא להמחשה בלבד לאנטנה עבור תדרי חובבים (50 מגה-הרץ).

Six Meters from Your Easy Chair.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

על קרש שמקובעים אליו ברגים במרחק המתאים זה מזה, שמעת? :lol: לשימוש ביתי כל מה שצריך זה משהו עגול שמקובע למשהו יציב ושטוח.

במקרה הכי גרוע, קח משור כוס בגודל שיתאים לך, נסר לך כמה עיגולים מעץ, תהדק אותם לפלאטה עם ברגים גדולים\דבק נגרים, ובא לציון בועל. אה, גואל.

פורסם

לא יותר פשוט לקנות כסא מתקפל - אולי משהו מיד שניה, בכמה לירות? אני מניח שמדובר בגודל סטנדרטי בכל העולם. רק צריך לודא שהרוח החיצוני של הרגליים הוא אכן 54.5 ס"מ (או סטיה קטנה שאותה תוכל לתקן בעזרת SWR bridge).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...