Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו זוג שאוהב לטייל ולראות נופים, תרבויות, חופים ואווירה כייפית (בעצם מי לא?)

טיילנו כבר במדינות האלה:

מרכז ודרום אמריקה, הודו וסרי לנקה, יוןן/תורכיה

אני אישית גם טיילתי קצת באירופה (הונגריה, גרמניה, הולנד וצרפת)

אנחנו מחפשים יעד/איזור/מדינה לטייל בה למשך 7-10 ימים בתקציב של עד 10,000 ש"ח.

המועד המתוכנן הוא סוף ספטמבר (שליש אחרון של החודש).

את ירח הדבש שלנו חילקנו ל-2 טיולים:

בטיול הראשון אחרי החתונה נסענו למיני-ירח-דבש בכרתים ל-4 ימים.

לקחנו רכב וטיילנו במערב האי (חאניה והאיזור) ומאוד נהננו! פעם ראשונה שאנחנו עושים טיול "מפנק" עם אוכל טוב ומלונות טובים.

את הטיול השני אנחנו מתכננים עכשיו.

רוב הטיולים שלנו היו טיולי תרמילאים, והפעם בא לנו להתפנק (לא ראוותנות ויוקרה, אבל גם לא לישון בהוסטל מתפרק).

אם לוקחים בחשבון את כל המרכיבים שציינתי (זמן, עלות, תקופה בשנה, ו"נוחות"),

אנחנו חושבים שהיעד הבא שלנו יהיה צפון איטליה - איזור מילאנו עד הדולומיטיים.

נשמח מאוד לשמוע רעיונות אחרים לירח דבש, כולל יעדים מגניבים ומקוריים

פורסם

10000 לכל אחד או שניכם כזוג? ( לא כולל טיסות, כן?! )

בעקרון אני וחברה שלי טיילנו גם באיזור הדולומיטים, וגם ראינו שני זוגות שהיו בירח דבש ככה שכניראה זה איזור מתאים ;)

בכל אופן, איזור באמת נחמד, נופים יפייפיים ומה שהיה הכי כיף באיזור הזה זה היה השקט.

לנו יצא שכל אחד הוציא 10,000 ( כולל רכב, דלק וטיסה ) ככה שאם עושים טיול טיפה פחות ארוך אני מאמין שאפשר להגיע ליעד שהצבת.

פורסם

אלא אם כן אתם בסצנה של הפסטיבלים, לכו על איביזה.

לכו ותתקרחנו פעם אחרונה כמו שצריך כי הטיול הבא בע"ה יהיה מרכז אירופה עם התינוק.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

20,000 לשניכם עם הטיסות?? :shock:

טיסות מצאתי ב-350$ לכרטיס (700$ ביחד),

מלון זה בערך 100 דולר ללילה (ברגע האחרון, לא בעונת התיירות. בוקינג.קום וחברים שהיו שם בדיוק באותה תקופה ב-2013 אמרו שאלה המחירים),

רכב + דלק + ארוחות וקישקושים זה עוד בערך 150$ ליום.

סה"כ ל-10 ימים יצא לי קצת מעל 10,500 ש"ח. איך הגעתם להוצאה של 20,000 ש"ח שניכם?

פורסם

צפון איטליה זה רעיון מצוין ביחוד בספטמבר אחרי שכולם חוזרים לעבודה, וגם המחירים יורדים. אני ואשתי עשינו שם 15 יום ב 17,000 ש"ח, וממש לא התקמצנו.

מה שכן, לא אכלנו כלכך במסעדות, עשינו קניות בסופרים. בשבילנו זה חלק מהחוויה.

נראה לי ש 8-9 ימים אפשר לעשות ב 10,000 ש"ח באיזי ומבלי לחשבן יותר מידי.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

שלום

מעבר לצפון איטליה, המלצה טובה ובטוחה, הייתי מציע לכם לחשוב על קרואטיה וסלובניה.

כל מדינה שווה שבוע, בלחץ אפשר את שתיהן ב 12 יום.

אני מדבר על טיול יסודי לא ריצת אמוק מטורפת העיקר לעשות וי.

סלובניה מתאימה לטיול מעגלי מתקדם, למרות שפעם שעברה שהנושא עלה לדיון הציע מישהו טיול כוכב-משהו שאני פחות מתחבר אליו.

קרואטיה צרה וארוכה, דוברובניק בדרום, זאדר וספליט בצפון.

לכן בקרואטיה כדאי לתכנן את הטיסות כדי לא לחזור את כל אורכה פעמיים.

אילן

סלע

פורסם
אלא אם כן אתם בסצנה של הפסטיבלים, לכו על איביזה.

לכו ותתקרחנו פעם אחרונה כמו שצריך כי הטיול הבא בע"ה יהיה מרכז אירופה עם התינוק.

אנחנו לא מהמתקרחנים.. היא מדריכת טיולים (אוהבת טבע וירוק) ואני לא משוגע על מסיבות.

פאב עם מוזיקה טובה זה כל מה שאנחנו צריכים בשביל להנות :)

פורסם (נערך)
20,000 לשניכם עם הטיסות?? :shock:

טיסות מצאתי ב-350$ לכרטיס (700$ ביחד),

מלון זה בערך 100 דולר ללילה (ברגע האחרון, לא בעונת התיירות. בוקינג.קום וחברים שהיו שם בדיוק באותה תקופה ב-2013 אמרו שאלה המחירים),

רכב + דלק + ארוחות וקישקושים זה עוד בערך 150$ ליום.

סה"כ ל-10 ימים יצא לי קצת מעל 10,500 ש"ח. איך הגעתם להוצאה של 20,000 ש"ח שניכם?

הטיסות שלנו היו יקרות יותר - 450 דולר לכל אחד. 3200 שקל בזמנו.

עכשיו כשאני נזכר אני חזרתי עם 400 אירו בערך, חברה שלי עשתה קצת קניות ואצלה זה כן יצא קרוב יותר ל 10.

בכל מקרה כמובן שיש הוצאות של דלק ( 2500 ק"מ, עלות השכרה 2500 ש"ח ), 2 ארוחות ( ועוד כל מני שטויות בדרך, לרוב מסעדות עממיות ) וכמובן שפע של אטרקציות ( רכבלים למיניהם, גונדולה בונציה, שייט בסירה וכו' ). מלונות בממוצע עלה לנו 90 אירו ללילה ( בוקינג חבר אמת ). ככה או ככה ממליץ להסתכל, 3 פעמים המחיר בבוקינג היה זול יותר ממה שהוצע במלון ( ובמלון אין להם בעיה שתזמין בבוקינג אפילו בקבלה ).

ואנחנו מדברים גם על 15 ימים( 14 לילות ) ולא 10.

עכשיו מבחינת ירוק ונוף אין ספק שיש מספיק מה לראות שם.

מבחינת פאבים פחות ניסיתי, אבל מאמין שגם לא חסר.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם
צפון איטליה זה רעיון מצוין ביחוד בספטמבר אחרי שכולם חוזרים לעבודה,

עשינו שם 15 יום ב 17,000 ש"ח, וממש לא התקמצנו.

:mm_yeah::mm_yeah:

אנחנו היינו 8 ימים, הכל כולל הכל עלה לנו 13,500. נסענו בנובמבר לפני שנה וחצי.

ממליץ.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מחזק את ההמלצה על סלובניה וקרואטיה, אני והאשה הטריה בדיוק בסיומו של טיול כזה (עם גיחה של יום לוונציה) והטבע כאן מדהים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לפני כשנה היינו בטיול בצפון איטליה. טיול שמבוסס על טבע, טבע ועוד טבע. מומלץ.

לפני כשבוע חזרנו מטיול בקרואטיה ובסלובניה (למעשה בקרואטיה היינו רק יום אחד בממוצע). מומלץ בחום.

לזוג, לשבוע עד 10 ימים לא צריך לעבור את הסכום שהקצבתם לעצמכם, מה גם שתאריך היעד שלכם הוא לא שיא עונת התיירות.

בשני הקישורים שנתתי, יש טיפים וגם המלצות למסלולים ואתרים מעניינים.

פורסם

תודה רבה על ההמלצות!

בגלל התגובות המאוד חיוביות על איטליה (עוד לא נתקלתי במישהו שמאוכזב מהטיול באיטליה), נזמין בקרוב כרטיסים.

את סלובניה וקרואטיה נשאיר לפעם הבאה

פורסם

עוד הצעה: פורטוגל.

ביליתי עם אשתי 5 ימים בחנוכה. כרטיסי הטיסה (AF/KLM) עלו לי $420 לאדם - אם כי כנראה שמדובר במציאה חריגה, מלון 3* במיקום מרכזי בליסבון 43 אירו ללילה. אתה מתכנן טיול יותר ארוך אז צריך להביא בחשבון שכירת רכב ומלונות בצפון או בדרום, אבל עדיין מדובר בתמורה מצויינת לכסף במדינה יפה עם אנשים מאוד נחמדים (טוב, חוץ מההוא שחטף מאשתי שרשרת בשווי 10 ש"ח ברכבת, אבל חוטפי תיקים יש בהמוניהם בכל דרום אירופה ובמיוחד באיטליה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי מציע לכם לשקול גם את אירלנד.

נופים משגעים, אנשים מדהימים וירוק עד אין קץ.

ובירה. הרבה בירה :-)

אישתי ואני עשינו את אירלנד עם אוטו לפני 3 שנים (8-9 ימים) ועלה לנו בסביבות 10K כולל הכל (לשנינו)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

רומניה עם רכב. מבוקרשט צפונה וחזרה מעגלית לבוקרשט.

נופים, ארכאולוגיה והיסטוריה, פולקלור מעניין, אוכל מעולה, בירה שזולה יותר ממים מהברז, ועדיין בגבול המחירים השפוי בלי לחסוך על עצמכם (אם כי יותר יקר ממתי שאני הייתי עם אשתי לפני 7 שנים).

איטליה: דווקא לנחות בצפון להתחיל מונצייה ולהתגלגל דרך תוסקנה הנהדרת לסיום של 3 ימים ברומא.

צפון ספר

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...