Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שיודע

אפשר לקבל בבקשה רשימת חברות ליסינג אמינות שמחזיקות רכבים 0 ק"מ, מיני או סופר מיני לקניה "רגילה"(לא בעסקת ליסינג) ובהנחה משמעותית מהיבואן הרגיל.

האם יש כאלה שמוכנות לרשום את הרכב על שמך כיד ראשונה? לא שניה:?:

תודה

פורסם
מי שיודע

אפשר לקבל בבקשה רשימת חברות ליסינג אמינות שמחזיקות רכבים 0 ק"מ, מיני או סופר מיני לקניה "רגילה"(לא בעסקת ליסינג) ובהנחה משמעותית מהיבואן הרגיל.

האם יש כאלה שמוכנות לרשום את הרכב על שמך כיד ראשונה? לא שניה:?:

תודה

חלק מהמידע שאתה מחפש הופיע אתמול בכתבה של כלכליסט

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3634199,00.html

פורסם

כמעט כל (אם לא כל) חברות הליסינג יסכימו למכור לך רכבי 0 קילומטר בלי עסקת ליסינג פרטי. החוכמה היא למצוא את העסקה הטובה ביותר בין כל עשרות חברות הליסינג שקיימות כיום, בלי להתרוצץ במשך ימים בין הסוכנויות השונות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

יש את האתרים "מוטודיל" ו- www.motori.co.il שמציעים רכבי 0 קילומטר במחירים לא רעים לפעמים.

עריכה אחרונה על ידי עמית
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

על פי מה שאני רואה היבואנים סוגרים את הפערים בין ליסינג יד-1 0 ק״מ לבין חדש מהיבואן.

לדוגמא, את הפיאסטה ניתן לרכוש דרך ליסינג ב-87,000₪ כאשר במבצעים ניתן לרכוש אותה מהיבואן באזור ה-90,000₪, הפרש זניח.

וזאת רק דוגמא אחת, ישנם עוד הרבה דוגמאות.

הרכבים שבאמת זולים דרך ליסינג הם רכבים לא אטרקטיבים כגון ה-2 הוותיקה או ה-301 הלא מוצלחת.

אגב, שים לב שברוב המקרים אתה מקבל רכב שהליסינג רכש כבר בתחילת השנ, כך שעל אף שאתה רוכש אותו עכשיו יש מצב שהוא עלה לכביש כבר בתחילת השנה ולכן יש להתחשב בירידת הערך מרגע עלייתו לכביש (עניין של אלפים רבים של שקלים), לא להקל ראש בזה.

לדוגמא, אם חדש מהיבואן עולה 100,000₪, ומליסינג עולה 85,000₪ החישוב הוא:

8% הפחתה על ליסינג + 1.5% הפחתה על כל חודש עליה לכביש.

כלומר אם הרכב נרשם בינואר ונרכש על ידיך באוגוסט, המחיר הריאלי שלו הוא בעצם 81,000₪.

הכוונה היא שברגע שרכשת אותו הוא שווה על הכביש 81,000₪ מבחינת מחירון רשמי (אם נניח הרכב עבר תאונה של אובדן מלא)..

כמובן שאני מדבר מניסיון.

פורסם

לא בדיוק:

הדוגמא שנתת היא פסימית מכל הכיוונים.

1. לא כל הרכבים עלו לכביש בינואר ונמכרים בדצמבר. אני רכשתי מאזדה בנובמבר בעסקה דומה, והרכב הוזמן מהיבואן 3 ימים לפני שנמסר לי.

2. גם אם החישוב שלך נכון, הרי שבמקרה של תאונה נלקחים בחשבון כם פרמטרים נוספים ביניהם נסועת הרכב. רכב בן שנה עם 0 קילומטר שווה יותר מרכב בן שנה עם 30K קילומטר.

פורסם

יכול להיות שאני פסימי, אך אתה יודע מה ההגדרה של פסימי?

פסימי זה אופטימי עם ניסיון..

גם לי הייתה פיאסטה שנרכשה באותה השיטה, אך אני דאגתי לכך שחברת הליסינג תזמין אותה במיוחד בשבילי מהיבואן ולכן תאריך העליה לכביש היה אכן שלושה ימים לפני שקיבלתי אותה.

מצד שני, נתקלתי בלא מעט מבצעים מפתים מחברות ליסינג שונות, וכאשר שאלתי אותם האם הרכבים במגרש שלהם או שהם צריכים להזמין אותם במיוחד בשבילי התשובה הייתה שהרכב נמצא אצלהם במגרש.

כאשר שאלתי מתי הרכבים עלו על הכביש התשובות היו שזה לא קבוע, יכול להיות בינואר ויכול להיות במרץ, הם לא מוסרים את המידע לפני ביצוע העסקה!

לגבי הנק' השניה שלך, אכן רכב שעובר אובדן להלכה עם 0 ק"מ אולי יזכה בתוספת מחיר על ק"מ נמוך, אך התוספת הזו תהיה זניחה יחסית לעומת ההספד הגדול של ירידת הערך על הרכב יד-1 מליסינג + חודשי עליה לכביש, ובכל מקרה לא זאת הייתה כוונתי.

הכוונה היא שמראש נקודת הפתיחה שלך לא כל כך טובה, וביום של תאונה החישוב יהיה לרעתך.

אגב, נקודה נוספת ולא פחות חשובה.

ברוב הביטוחים ישנה אפשרות של חדש תמורת ישן, שזה אומר שאם הרכב עובר אובדן להלכה במהלך השנה-שנתיים הראשונות, חברת הביטוח מתחייבים לפצות אותך בעלות רכב חדש (מינוס כמה אלפי שקלים).

באפשרות הזו לא קיימת במקרה שהרכב נרכש מליסינג!!!

ביקצור, כאשר ההפרש בין רכישה מליסינג גדול מספיק אז זה יכול להשתלם (או כאשר אין תקציב מספק), אך לא תמיד כך המצב.

• תוכן חדש...