Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת כסא מחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום ושבת נעימה

יותר מדי שעות. יותר מדי מחשב. יותר מדי על התחת.

לפחות שיהיה נוח.

יש למישהו מושג איפה לעזאזל מוצאים כסא נורמלי? נאמר עד 600 ש"ח?

עדיף באיזור ירושלים, אבל לא קריטי.

לא צריך להיות מותג, או עור, או להכין קפה.

רק שיהיה לי נוח לשעות, ושלא אזיע בתחת כמו עז.

תבורכו.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לפני כמה זמן היה מבצעים באופיס דיפו על כיסאות מחשב מ149 ש"ח עד 179 ש"ח.

נראה לי שעכשיו העלו קצת את המחירים אבל עדיין יש שם במחירים סבירים כיסאות מחשב.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

מחפשים בפורום שרשור על כסאות למחשב (היו כמה) , כלומר עושים חיפוש.

אני נהנה מאוד על כסא של ווקסמן, ממליץ למען הבריאות ונוחות השימוש. נסה לראות באתר שלהם או להתקשר אליהם לשאול מי משווק אותם בירושלים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

~

אם בא לך להשקיע בריפוד חדש (חיצוני בלבד, הספוגים תקינים) - יש לי כיסא מעולה שעומד כבר זמן מה ללא שימוש ואשמח למסור. מאד נח לישיבה ממושכת, על גלגלים, תקין לחלוטין למיטב זכרוני. הבעיה היחידה כאמור היא שריפוד העור שלו לא טופל כראוי ולכן החל להתפורר עם הזמן. לדעתי זה יעלה לך הרבה פחות מ-600 שקל, ובנוסף תוכל להנות מהפרסטיז' של ישיבה בכסא של דריש, ממנו נכתבו כמה מההודעות המעניינות יותר בפורום. :wink:

אם זה נשמע לך מעניין, ספר לי ואעלה תמונות של הפציינט כדי שתוכל לקבל הערכת מחיר לתיקון.

פורסם

ממליץ בחום על איקאה לפני שנה קניתי שמה כיסא ב300 שקל אמנם לא נראה הכי לוקסורי שיש אך עונה לי על כול הדרישות ומה שחשוב זה שהכיסא בנוי בצורה מעולה ברזל אמיתי לא כמו הנייר כסף בצבע כרום של הכיסאות הסיניים

פורסם

+1 לווקסמן. קונים מהם הרבה למשרדים גדולים שאנחנו מתכננים.

בדוק גם ב"ד"ר גב" . קצת יותר יקרים ממש שרצית, אבל דגם ה"סטאר" ממש נוח, גם לגדולים וכבדים שבינינו (מנסיון).

"קורקט" "אופטימה" "ופוקוס" כנראה יהיו נוחים לך, אם אתה לא בבון מגודל כמוני.

והכרית המתנפחת המובנית בכסא (לגב התחתון), זו ממש הברקה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...