Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמח מאוד לשמוע שנהנתה , והחוויה שלך הייתה מעולה , קודם כל תתחדש ! ותהנה עם הרכב ! סע בזהירות הכי חשוב !

שנית , אפשר לדעת איזה רכב קנית? כמה עלה ? מה המחירון שלו ?

למה אני שואל ?

האם לא היית יכול להשיג עיסקה יותר טובה בשוק הפרטי ? או בחברת ליסינג כזו או אחרת ?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמיד אפשר להשיג עסקה יותר טובה בפרטי, אבל בהצלחה למצוא אחת בפרטי. זמן שווה כסף. תסכול שווה כסף. להסתובב בין רכבים שווה כסף. לקחת לבדיקות שווה כסף. להתאכזב שווה כסף.

השאלה הנכונה היא, האם קרטר זה תחלופה טובה לשוק הפרטי במחיר הוגן, והאם אפשר לסמוך עלייהם. האם הם ה1% שה99% האחרים עושים להם שם רע?

פורסם

תמיד אפשר להשיג עסקה יותר טובה בפרטי, אבל בהצלחה למצוא אחת בפרטי. זמן שווה כסף. תסכול שווה כסף. להסתובב בין רכבים שווה כסף. לקחת לבדיקות שווה כסף. להתאכזב שווה כסף.

השאלה הנכונה היא, האם קרטר זה תחלופה טובה לשוק הפרטי במחיר הוגן, והאם אפשר לסמוך עלייהם. האם הם ה1% שה99% האחרים עושים להם שם רע?

ועל סמך מה אתה אומר תמיד אפשר למצוא עסקה טובה יותר בפרטי?

ממש לא מחייב. ראיתי שם את המחירים של הרכבים שלהם, גבוהים מאוד מאוד, עם קצת התאמצות אני חושב שאפשר יהיה למצוא רכב בלי כל הכאב ראש הזה, עם מחיר יותר טוב וגם אחריות אם מתעקשים, במקומות מכירה כגון חברות טרייד אין ליסינג וכד'.

פורסם

שמעו לגביי מצב הרכבים.

הסטנדרט שלהם בגדול, זה ללא תאונות יד ראשונה פרטי, פחות מ150,000 ק״מ וללא בעיות מנוע וגיר. הם מתחייבים.

שוב עניין של כל אדם ואדם להחליט בעצמו, מתאים לי? או לא.

אישית אני חושב שמנסים לעשות כאן משהו חדש. אמין יותר ושבנוי על אמון בןי הקונה והמוכר.

אני קניתי סוזוקי סוויפט 2011 GLX-i

חפשתי את הדגם בשוק הפרטי. המחירון רץ בין 72000₪-80,000₪ תלוי בשנה ובק״מ. אף אחד לא הסכים לזוז כי כולם יודעים שסוויפט רכב עם שוק בשרני מאד. היצע נמוך ביקוש גבוה.

במיוחד ברמת גימור הספציפית שהייתה חשובה לי. אפילו שהייתי מתפשר על GLX גם כן.. פשוט באמת שלא מצאתי משהו במצב הזה. חוץ מזה שאין כאלה מיד 2 הרכב הזה אומרת האגדה האורבנית שנמכר בין שכנים/חברים ותאמת שבטרייד מוביל- הטרייד הרשמי לא חסרות כאלה כי אנשים מחליפים. במיוחד שיש מבצע כרגע במכשירי תנועה. טרייד מוביל לא הסכימו לרדת במחירים, התקבעו על מחירון בצורה אובססיבית עם שקלולים הזויים. קיצר איכזבו בקטע הזה.

עכשיו. כן היו תיקוני צבע. אבל אמרו לי את זה במעמד הצגת הרכב. הציגו לי היסטוריה מסודרת. וגם נהלתי שיחה עצמאית עם המוסך הרשמי.

ספציפית מחירון של הרכב שקניתי 73,800₪ קניתי ב 71,000₪ וקיבלתי ערכת קפה על חשבון הבית בתא המטען.

עד כה כפי שאמרתי 700 ק״מ מרוצים מאד!

Alfa 159 TBi

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לי זה נשמע כמו עסק מצויין.

כי הוא עונה על כשל שוק של מידע.

השוס פה צריך להיות בשני מובנים:

רכבים יותר ישנים שאין בטרייד אין, יותר ישנים מ3-4 שנים אחרי הקניה.

מגוון רכבים רחב יותר.

אחרת אין פה חידוש משמעותי.

בתור לקוח פרטי, זה יתרון לקנות ממישהו אמין. יתרון שווה כמה אלפי שקלים.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

אני לא השתמשתי בשירות של קרטר כלל, אבל כן בחנתי רכב שלהם, לא דרכם.

איך?

הגעתי לכלמוביל טרייד-אין בפ"ת, שם הופיע רכב שאני מחפש - ביקשתי נסיעת מבחן במקום, וקיבלתי. לאחר הנסיעה בו התוודעתי לאתר קרטר, וגיליתי שהרכב הספציפי מופיע גם שם!

אז למה צריך לחכות שיגיע במיוחד עד גלילות ולא אוכל לבצע נסיעות על עוד רכבים?

הרכב הספציפי, אגב, סבל מבעיה מוזרה בגיר (גם אם לא הוצג בפניי, היה ניתן להרגיש) ונפסל על הסף עקב זאת.

כל עוד הם עובדים בשיתוף פעולה עם טרייד אין - איפה היתרון שלהם?

איחלתי להם בהצלחה.

פורסם
אני לא השתמשתי בשירות של קרטר כלל, אבל כן בחנתי רכב שלהם, לא דרכם.

איך?

הגעתי לכלמוביל טרייד-אין בפ"ת, שם הופיע רכב שאני מחפש - ביקשתי נסיעת מבחן במקום, וקיבלתי. לאחר הנסיעה בו התוודעתי לאתר קרטר, וגיליתי שהרכב הספציפי מופיע גם שם!

אז למה צריך לחכות שיגיע במיוחד עד גלילות ולא אוכל לבצע נסיעות על עוד רכבים?

הרכב הספציפי, אגב, סבל מבעיה מוזרה בגיר (גם אם לא הוצג בפניי, היה ניתן להרגיש) ונפסל על הסף עקב זאת.

כל עוד הם עובדים בשיתוף פעולה עם טרייד אין - איפה היתרון שלהם?

איחלתי להם בהצלחה.

סתם מעניין איזה רכב ומה הבעיה שאתה חשת בגיר?

Alfa 159 TBi

• 6 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...