Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן משפחה נהג חדש, נכנס ברכב ברמזור ירוק מהבהב, לאחר שהרכב מקדימה עצר עצירה פתאומית.

עיקר הנזק הוא לנהג החדש (הרכב הפוגע). לא היו נפגעים.

לאחר החלפת פרטים, נהג הרכב הנפגע החליט להזמין משטרה ואמבולנס מסיבותיו.

המשטרה לא לקחה את הרשיון של בן משפחתי הנהג החדש, ואמרה שהם יתקשרו לזמן אותו לתיחקור.

שאלתי - האם יש עילה לשלילת רשיון?

תודה

פורסם (נערך)

נהג חדש שמעורב בתאונה עם נפגעים זה כמעט 100% שלילה ועשיית תאוריה וטסט מחדש.

שיתחיל לחפש עורך דין טוב.

עריכה אחרונה על ידי Car141
פורסם

לא היו נפגעים... גם אם הלכו לבדיקה בבית חולים יראו שלא קרה להם כלום.

אם אין הוכחה שנפגעו, שוללים רשיון ?

זה היה במהירות נמוכה. כריות אויר לא נפתחו.

מה דעתכם?

פורסם
נהג חדש שמעורב בתאונה עם נפגעים זה כמעט 100% שלילה ועשיית תאוריה וטסט מחדש.

בזמנו (כשהייתי נהג חדש), בצומת עירונית כלשהי, נכנסתי לצומת ומהצד השמאלי שלי נכנס מישהו לצומת מבלי לתת לי זכות קדימה (כלומר אני המשכתי ישר והוא חצה את הצומת במאונך אליי).

הוא נסע ממש מהר (לא ברור לי כמה) ונכנסתי בו. עדי ראייה שהיו במקום אמרו לשוטרים שהוא טס לתוך הצומת ושלא היה לי סיכוי לעצור במהירות שבה נהגתי (כ-50 קמ"ש). הסיבה שלא ראיתי אותו - הייתה צמחייה מאוד גבוהה שהסתירה אותו (והייתי ילד ולא התאמתי מהירות לתנאי הדרך כי זה היה "כמעט בבית" והייתי מפגר...)

הרכב שנהגתי עליו (ליסינג מהעבודה של אבי) היה טוטאלוס (אין לי מושג מה עם הרכב שלו), והאדם השני התפנה באמבולנס (אני סירבתי פינוי).

השוטרים שהגיעו לא לקחו את הרישיון שלי ובדיעבד לא שללו לי שום דבר, לא עשיתי תאוריה ולא עשיתי טסט מחדש. כן זימנו אותי כמה חודשים אחרי לתת עדות במשטרה, אבל מאז עברו בערך 4 שנים...

הדבר היחיד שקיבלתי היה טראומה קשה מכל האירוע.

פורסם (נערך)

איך לא היו נפגעים?

אתה אומר שהוא הזמין אמבולנס וכנראה שהם גם התפנו למיון, זה נקרא נפגעים.

אתה לא יודע מה המצב הרפואי שלהם וגם אתה לא יכול לדעת מה קרה להם בעקבות התאונה, עצם זה שהם התפנו למיון גורם לזה להיות תאונה עם נפגעים.

אנחנו מדברים פה על נהג חדש שגרם לתאונה עם נפגעים, רוב הסיכויים שזה יגמר עם שלילה, השאלה היא אם הוא יצטרך לעשות תאוריה וטסט מחדש.

כמו שאמרתי מקודם כדי להתייעץ עם עורך דין.

בזמנו (כשהייתי נהג חדש), בצומת עירונית כלשהי, נכנסתי לצומת ומהצד השמאלי שלי נכנס מישהו לצומת מבלי לתת לי זכות קדימה (כלומר אני המשכתי ישר והוא חצה את הצומת במאונך אליי).

הוא נסע ממש מהר (לא ברור לי כמה) ונכנסתי בו. עדי ראייה שהיו במקום אמרו לשוטרים שהוא טס לתוך הצומת ושלא היה לי סיכוי לעצור במהירות שבה נהגתי (כ-50 קמ"ש). הסיבה שלא ראיתי אותו - הייתה צמחייה מאוד גבוהה שהסתירה אותו (והייתי ילד ולא התאמתי מהירות לתנאי הדרך כי זה היה "כמעט בבית" והייתי מפגר...)

הרכב שנהגתי עליו (ליסינג מהעבודה של אבי) היה טוטאלוס (אין לי מושג מה עם הרכב שלו), והאדם השני התפנה באמבולנס (אני סירבתי פינוי).

השוטרים שהגיעו לא לקחו את הרישיון שלי ובדיעבד לא שללו לי שום דבר, לא עשיתי תאוריה ולא עשיתי טסט מחדש. כן זימנו אותי כמה חודשים אחרי לתת עדות במשטרה, אבל מאז עברו בערך 4 שנים...

הדבר היחיד שקיבלתי היה טראומה קשה מכל האירוע.

כל מקרה לגופו, לפי הסיפור שלך אתה לא הגורם לתאונה.

אתה אומר שהבחור לא נתן לך זכות קדימה והיו עדים שהעידו לטובתך, למה שישללו לך את הרישיון?

עריכה אחרונה על ידי Car141
פורסם
כל מקרה לגופו, לפי הסיפור שלך אתה לא הגורם לתאונה.

אתה אומר שהבחור לא נתן לך זכות קדימה והיו עדים שהעידו לטובתך, למה שישללו לך את הרישיון?

מסכים - מחדד שבמקרה שלי לא אני גרמתי חוקית לתאונה (שלא כמו במקרה של פ"ש).

הכוונה הייתה לחדד את "

נהג חדש שמעורב בתאונה עם נפגעים זה כמעט 100% שלילה ועשיית תאוריה וטסט מחדש"

, עליה יש להוסיף את "והוא גם גרם לתאונה"...

• תוכן חדש...