Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שניסיתי להפוך.

הוא פשוט נסתם לגמרי כשהופכים.

בכל אופן, המון תודה, אנסה לסדר ואם לא ילך אצור קשר עם המוכר.

פורסם (נערך)

אז כנראה שהכפתור לא מושך את השסתום אחורה מספיק כדי לתת מעבר לנוזלים.

תסתכל בתמונה האחרונה למעלה (אחרי שפותחים את הברגים ומסירים את המכסה הירוק). רואה את הצ'ופצ'יק הלבן? זה השסתום שנפתח כשאתה לוחץ.

תבדוק שהוא יושב טוב בתוך הפלסטיק של כפתור הלחיצה. אם תסתכל טוב תבחין שיש 2 מגרעות שהשסתום יושב בהן. אם הוא יושב במגרעת התחתונה אז כנראה שזו הבעיה, נסה לדחוף אותו למעלה לתוך המגרעת העליונה, כמו בתמונה. זה יגרום ללחיצה למשוך אותו אחורה יותר.

בעיה אפשרית אחרת היא שכל הפלסטיק של הכפתור לא יושב טוב או שבור - גם את זה תוכל לראות אם תפתח את המכסה.

עריכה אחרונה על ידי liork1
פורסם

צירפתי תמונות לאחר הפירוק, נראה שהלחצן יושב בסדר.

הבעיה היחידה שאני מצליח לראות היא בשסתום השחור המצורף.

הוא אמור לשבת עד הסוף או לבלוט טיפה?

אפשר לזהות את הזרזיף שיוצא ברגע הלחיצה.

CAM00750.jpg

CAM00752.jpg

CAM00751.jpg

CAM00753.jpg

CAM00754.jpg

פורסם (נערך)

בגלל שהשקעת ופירקת וצילמת, ירדתי לאוטו להביא את המרסס שלי ומדדתי את כל החלקים.

הבדל ראשון שאני רואה הוא שהשסתום/מתאם שלך הוא שחור (ושלי הוא לבן).

גם אצלי הוא בולט קצת החוצה.

נסה לבדוק אם המידות אצלך דומות למידות שלי - לפי התמונות למטה.

new-1.jpg

new-2.jpg

התפקיד של המתאם הוא ללחוץ על הצ'ופצ'יק ולסתום את החור (ההברגה של הפיה דואגת ללחץ הזה). כשלוחצים על הכפתור הצ'ופצ'יק הולך אחורה ומאפשר למים לזרום דרך החור, המתאם נדחף עד קצה ההברגה אבל עדיין לא מספיק כדי לסגור את הזרם - תראה תרשים למטה.

ניחוש שלי: יכול להיות שהצ'ופצ'יק שלך בולט החוצה יותר מדי, ואז כשאתה לוחץ הוא עדיין צמוד למתאם. במקרה זה תנסה אולי לתפוס אותו עם שפיץ פלייר ולהבריג אותו פנימה (אני די בטוח שהוא מוברג ושאפשר להבריג אותו יותר פנימה, כנראה במפעל לא דאגו שהוא יישב נכון).

אפשרות אחרת: יש בעיה כלשהי במתאם השחור שלך, אבל לא נראה לי שזו הבעיה.

new-3.png

מקווה שזה עוזר לך..

מוזר, לא מצאתי מילה טובה יותר לצ'ופצ'יק.. :)

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי liork1
פורסם

כבוד על ההשקעה!

הצ'ופצ'יק הלבן הוא לא הברגה, הוא מקשה אחת שמחוברת עם קפיץ בלחץ לכפתור שמשחרר את הזרימה.

אנסה לפי התרשימים שלך לבדוק אם הגדלים שווים.

שוב תודה.

• תוכן חדש...