Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

אני מתלבט אם לקנות פורד פיאסטה 2011 יד שנייה עם 33 אלף קילומטר.

היא הייתה בהשכרה שנתיים (עשה 13000 קילומטר) ובבעלות פרטית שנה (עשה עוד 20 אלף קילומטר).

המחיר הוא מחירון (65000) פחות ה-22 אחוז של ההשכרה (50700).

בעברו מצוין רק תאונת שבה תוקנה "משמעות נמוכה - פגיעה מאחור ומעיכה ברצפת דופן תא מטען תיקונים במרכב הרכב וצבע סביב ובדפניות אחוריות ובמשקופים "

אני אקח אותו לבדיקה כמובן.

מטרידים אותי:

1. שהוא לא עשה תאונה משמעותית - אך כנראה אגלה את זה בבדיקה?

2. שאני לא אפסיד המון כסף בגלל ההשכרה עוד 3 שנים (ירידת ערך)? שלא ירצו לקנות כי פעם הוא היה בהשכרה?

3. ראיתי שהוא עושה 9-10-11 ליטר לקילומטר בעיר, תלוי איפה מסתכלים. זה נראה די סטנדטי יחסית למזדה 2 או פיג'ו 308, אך אני מפחד שזה קיצוני מדי (לא מפחיד אותי עוד 100-150 שקל בחודש אם אני ממלא 3-4 פעמים דלק בחודש).

המון תודה מראש!

פורסם

לא נשמע מזהיר,רכב 2011 ועבר צביעה במשקופים??

כמו כן מאחור גם הייתה מכה שהגיע לקצה תא המטען כניראה.

אותי אישית זה לא מושך,השמאי קבע ירידת ערך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בן אדם פרטי יכול לפנות לחברת ביטוח שלו ולהוציא תדפיס של הדוח,אני מניח שאם בעל הפיאסטה יפנה לחברה שהוא קנה ממנה,הם יתנו לו,אבל איני יודע אם זה בדיוק עם החברות,איפה ראית את הסעיף של התאונה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב היה אצל AVIS.

לפני שהאדם קנה מהם את הרכב, הוא לקח את הרכב לדינמומטר ושם מופיע הסעיף הזה בסעיף שילדת הרכב. אין מסמכים נוספים לאותו האדם (לטענתו לפחות)..

תודה על העזרה!

פורסם

סליחה, יש מסמך אחד נוסף שמציין ביקורת בטיחות במוסך מלפני חצי שנה שבה מצויין: החלפת מוט ביניים (מה זה?), השלמת ריפוד תא מטען, החלפת מיכל שפריצרים.

המוכר אומר שהוא לא יודע בדיוק מה היה באותו הזמן במוסך, רק שרצה לתקן את הריפוד בתא המטען.

שוב תודה!

פורסם

אני באופן אישי הייתי מחפש רכב אחר,במיוחד כשיש הרבה,אם היה מדובר על תיקון כנף,או פגוש,דלת אז בסדר,אבל מכה שהגיעה לריפצת תא המטען,ועוד צביעת משקופים אני מניח אחורים? יכולה להגיד שהייתה מכה נחמדה.

ואולי זה היה מרחיק קונים ולא דווקא שפעם לפני 6 שנים הרכב היה בהשכרה.

אני לא שמאי,אבל מוזר,שאז ברכב די חדש צביעה של משקופים ותיקון תא מטען לא גרמה שום ירידת ערך,אני בכול אופן הייתי מחפש אחר.

פורסם

מעבר לזה - נשמע לי כמו חירטוט מחורטט שרכב השכרה עשה 13 אלף ק"מ בשנתיים. זה מה שעושה רכב השכרה בחצי שנה בערך - אחרת הוא לא מחזיר כסף והוא לא ממלא את הייעוד שלו.

פורסם (נערך)

אני כמעט בטוח שהיה פה שרשור על פיאסטה עם קילומטראז' נמוך מהשכרה. כשהבחור עשה בדיקה הוא גילה שהאוטו "שבור" ולא קנה אותו.

אני מניח שזה שמוכר עכשיו קנה את הרכב הזה שאותו הבחור שפתח שרשור פה לא קנה.

הייתי מוצא את השרשור אבל זה היה לפני חודשים רבים.

עריכה:טעיתי, הרכב ההוא מחברת אלבר ולא אוויס.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לדעתי,חבל על ה450-500 ש"ח של הבדיקה.

במכירה,תצ עתידית תצטרך לרדת הרבה במחיר -יש פה משמעות סחירותית די גבוהה (יש פגיעה באמבטיה- רצפה אחורית ,רק זה מוריד בסביבות 14% סחירותי) ויש המגדירים פגיעה כזו גם כקצה שילדה. בקיצור- עדיף לחפש רכב כזה ישירות מליסינג או במקרה הפחות טוב השכרה (ישירות מהחברות ולא רכבים שעברו כבר יד נוספת).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...