Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכליתו של שרשור זה לשמור אותנו מעודכנים בנוגע לדילים טובים שנתקלנו בהם בחנויות השונות וכן ברחבי הרשת.

כמובן, שגם מתן חוות דעת אודות המוצרים החדשים / החוזרים שקניתם, יכולים להועיל ללא ספק.

תמונות? כרגיל, יתקבלו בברכה:

אני אפתח:

כפפות מיקרופייבר, זאת מלבד כפפת השטיפה שיש לי, עבור הגלגלים ושאר החלקים הפחות עדינים ברכב. כ-4 ש"ח ליחידה כולל משלוח

http://www.ebay.com/itm/271282392698?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

$(KGrHqVHJ!8FId0l,J,QBSM+O2uTF!~~60_12.JPG

אפליקטורים: 5.5 ש"ח כולל משלוח ל12 יחידות:

http://www.ebay.com/itm/390816602927?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

sku041083.113.jpg

פלסטלינה סינית ב11 ש"ח

http://www.ebay.com/itm/390727827056?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

כמו כן, קפצתי לVIX אתמול ויצאתי עם מספר מוצרים נוסף:

Chemical Guys | Premium Blue עבור החישוקים

4343210-6856.jpg

Chemical Guys | Glassworkz עבור השמשות

4343215-1698.jpg

Chemical Guys l Grime Reaper , בהתחלה רציתי לקחת את האורנג' דגריזר, אבל החלטתי לתת לגריים ריפר צ'אנס בשל מחירו הנמוך.

cld10416bb.jpg

לקחתי גם Chemical Guys | All Clean, הגיע הזמן שיהיה לי APC טוב בארגז:

4288035-2395.jpg

Chemical Guys | 3 Pack Brushes Set, בהתחלה רציתי להזמין אותם מאיביי, אך לא מצאתי דיל טוב עליהם.

מבחינת מברשות? נשאר לי לקנות את הדייטונה (מישהו מכיר דיל טוב?) ואת ה"עז".

4290001-5151.jpg

לסיום, קיבלתי דוגמית של Chemical Guys | BareBones,

יהיה מעניין השבוע:lol:

הבמה שלכם

4348286-3602.jpg

M-TECH E46

פורסם

אמנם עברו כשלושה שבועות אך עדיין בתוקף לפרסום! (: מתערוכת אוטומוטור- בדוכן של ויקס:

u4u9u2e7.jpg

הבקבוקון עם החומר הסגול זה בלאקלייט ששלומי הביא לי מתנה (;

חומרים מעולים מרוצה עד השמיים!

פורסם

אחלה רעיון , לקבץ בקובץ של גוגל דוקס מוצרים זולים שכולם יכולים להכנס ולקנות.

נכון שהיה לפני כמה חודשים טבלה אבל מי שום מה היא נעלמה צריכים אולי להעלות אותה בשרשורים הדביקים וכך נוכל למלא אותו כל הזמן.

פורסם

קורולה, כרגע השביתה בדואר הסתיימה.

גם ככה הם בעיכוב רצחני בגלל הפסח, עכשיו יש עוד כמה ימים תוספת לעיכוב בגלל השביתה.

זה יקח זמן, אל תמהר לתת פידבק שלילי למוכר ב EBAY (: הוא לא אשם שהדואר שלנו דפוק.

eli z, הפדים האלה בסדר, אבל הפדים העגולים העבים יותר הרבה יותר נוחים לעבודה ועמידים הרבה יותר מאלה הצרים.

כמובן שהם עולים עוד כמה שקלים יותר אבל שווה את ההשקעה.

http://www.ebay.com/itm/221338043336?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

תודה על ההמלצה שרקי. אנסה גם אותם.

רכשתי היום באיקאה את השפריצרים שלהם. הם עולים 6 ש״ח ליחידה והם עושים עבודה טובה למדי, לפחות אלו מהנגלה האחרונה שקניתי. מקסימום אני אתקין את השפריצרים של cg , גם ככה אין בהם צורך בבקבוקים הלא מדוללים שלהם.

יוצא שצריך לא מעט מהם, בעיקר שמשתמשים בתכשירים רבים, ובדילולים שונים.

בקשר למוצרים מאיביי, עדיין לא קיבלתי אותם , מקווה לקבל אותם כבר השבוע.

אגב מחיר של כ80 ש״ח לקולונייט 845 כולל משלוח, סביר? יש למישהו דיל טוב יותר? או מוצר טוב יותר באותה רמת מחיר?

M-TECH E46

פורסם
תודה על ההמלצה שרקי. אנסה גם אותם.

רכשתי היום באיקאה את השפריצרים שלהם. הם עולים 6 ש״ח ליחידה והם עושים עבודה טובה למדי, לפחות אלו מהנגלה האחרונה שקניתי. מקסימום אני אתקין את השפריצרים של cg , גם ככה אין בהם צורך בבקבוקים הלא מדוללים שלהם.

יוצא שצריך לא מעט מהם, בעיקר שמשתמשים בתכשירים רבים, ובדילולים שונים.

בקשר למוצרים מאיביי, עדיין לא קיבלתי אותם , מקווה לקבל אותם כבר השבוע.

אגב מחיר של כ80 ש״ח לקולונייט 845 כולל משלוח, סביר? יש למישהו דיל טוב יותר? או מוצר טוב יותר באותה רמת מחיר?

אשמח לקישור בשביל הקולונייט 845, לדעתי המחיר טוב מאוד. :)

פורסם

הזמנתי את הווקס הזה דרך אתר CLEAN YOUR CAR, בצירוף לעוד מוצרים.

לסיכומו של עניין, יצא לי כמה שקלים פחות.

בארץ אי אפשר למצוא אותו וכשבדקתי באיביי המחיר היה מעט גבוה יותר.

החומר עצמו נהדר...חשוב לנער היטב לפני השימוש ומומלץ להשיג בקבוקון לחיץ כי מאוד מאוד לא נח לעבוד עם הבקבוק המקורי כי החומר צמיגי מאוד.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...