Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשבוע שעבר קיבלתי את הפוקוס החדשה (סטיישן) עם מערכת המולטימדיה שבאה מהחברה בהתקנה מקומית.

כשאני מנסה לראות וידאו המערכת מאפשרת לשמוע רק את פס הקול, אלא אם כן בלם היד מורם.

אני יודע שאמור להיות חוט בצמה שצריך לגשר לגוף, אבל לא הצלחתי למצוא אותו ברכב הזה.

אשמח אם מישהו יודע ויכול לתת כיוון בנושא.

תודה,

אבירן.

פורסם

עברתי עם מולטימטר על כל הצמה שיוצאת מהHU. בדקתי רציפות ומתח בכל חוט וחוט שם. אף חוט לא מושפע ממצב בלם היד. או שפספסתי משהו...

פורסם

יעזור אם תרשום את הדגם של HU שרשום על המדבקה המודבקת עליו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לדעתי אתה עושה טעות בחיפוש אחר פיתרון שתוכל לצפות בסרטים תוך כדי נסיעה או כאשר בלם יד לא משוך.

אני אישית רואה בזה סכנה.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה על ההערה מרק, אני מבין את הסיכונים ולא מתכוון להשתמש בזה באופן קבוע או בצורה מסוכנת.

יוסי, אם זה תקשורת, קיים פתרון ברמת ביצוע סבירה לדעתך?

פורסם

היי,

בתמונה הראשונה שהעלת - יש בחיבור מס 15 - כתוב NC BRAKE. תבדוק מה קורה כשהרכב מונע כשאתה מושך בלם יד וכשאתה משחרר.

באופן כללי, בדרך כלל יש מצב בו הידית משוכה קצת, הנורה דולקת אבל הבלם לא תפוס. במצב כזה אפשר לנסוע... אבל לא מומלץ לאורך זמן.

בעקרון לדעתי המערכת מחוברת ליציאה של המנורה. מנורה דולקת, אפשר לצפות (רכב סטטי). מנורה כבויה - אפשר רק לשמוע (רכב בתנועה).

בכל מקרה באמת לא מומלץ לראות משהו תוכ תנועה.

עופר

פורסם

גם חוט מס' 15 לא קשור לעניין כנראה.

יכולתי לגשר את החוט של בלם היד לגוף הרכב, או לפחות לעשות איזה מפסק קטן למתי שאני רוצה.

הבעיה היא שכשמחשב הרכב רואה שבלם היד מורם, הוא מצפצף המון ומדליק נורות תקלה בנהיגה...

נראה לי שאין פתרון לעניין... אם יש למישהו רעיון, אשמח לשמוע!

פורסם

אתה יכול להגיד לי איך בדקת שהחוט הזה לא קשור לנושא?

האם בדקת אם הוא מקבל מינוס או אולי פלוס? בנוסף, אני לא חושב שזה אלקטרוני במיוחד שמדובר במכשיר שהוא לא מהיצרן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדגמים יותר מתקדמים לא מספיק לחבר רק את הבלם יד,

אלא צריך רצף מסויים של הבלם כך שאם הוא מקוצר תמידית לא יקרה כלום.

יש באיביי BRAKE BYPASS אבל צריך לדעת דגם מדוייק.

פורסם

באיביי זה ספציפי ליצרנים מסויימים כמו פיוניר שהתחכמו,אגב לא באמת צריך את זה בפיוניר ואפשר לעקוף את זה בצורה אחרת,הנקודה היא שזה כנראה קשור למכשיר ולא אוטו.אני לא חושב שהבלם יד שלו מחובר למחשב מעבר לכבל מינוס/פלוס,נקווה שנמצא פתרון

• תוכן חדש...