Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשרשור הישן כרגע בניית רכב סאונד מקצועי ירד מהפרק עד שימצא תקציב

נכון לעכשיו רכשתי 3 זוגות דרייברים

טוויטריםCR-101se soft dome tweeter http://www.renaudio.com/carstereo/CR101.htm

מיד באס crescendo audio pwx 6.5

באסים MYPRE 6.5

אני רוצה לבנות להם 2 בוקסות ל3 האלמנטים ביחד. שתשב בבאגז ושאני אוכל

להוציא אותם החוצה במידת הצורך.

מה אני צריך לקחת בחשבון בתכנון התיבה?

אני גם צריך סאב חזק ומונו מלצות יתקבלנו בברכה איכות פחות חשוב רק עוצמה.

האוטו בטח יזדקק לחיזוק מערכת החשמל המלצות לחיזוק יעזרו לי מאוד אין לי בעיה להוסיף עוד מצבר

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

הטוויטרים שקנית גם היו מיוצרים כאן בארץ על ידי אומגה אודיו, זה מוראל סופרימו מנוון בתחפושת אבל הם מעולים!

אני אומר את זה כי היה לי זוג כזה ואחכ הם היו אצל דיוויד.

היתרון שלהם הוא שמעל 2.5 קילו הרץ הם כבר מסוגלים לספוג הרבה!

עדיין, בשביל השימוש שלך, הייתי משדך למידבאסים שלך סופר טוויטרים של קרשנדו גם כן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כרגע זה האלמנטים שיש לי אני מוגבל בתקציב של 4000 יש לי לשדרג את מערכת החשמל שזה לפחות 1000 שקל לבנות את התיבות עוד 500 רק חומר סאב ומונו עוד 2000 והשאר לאביזרי ההתקנה שיש לי ואת כל השאר יש לי שזה המגבר 6 ערוצים הקרוס האקטיבי וחלק מאביזרי ההתקנה. מה עלות הטוויטר שדיברת עליו? ומה עם מערכת החשמל אתה בטוח יודע מה כדאי לעשות אני מתכנן להוסיף מצבר נוסף בבאגז האם זה יעזור במקרה שהרכב יהיה מונע שעות?

פורסם

אדי,

אלה הם הטוויטרים שהיו אצלי, והפרו מידים שלי. מכרתי אותם למטרה טובה!

לדעתי הטוויטרים יעשו עבודה נהדרת, אצלי בלנצ׳יה הם היו מונחתים ב9 דציבל, והיו חזקים בטירוף. לדעתי זה יספיק לו.

אמנם הם לא עולים עד 40 אלף הרץ, אבל לחתוך לך את האוזניים הם יכולים.

פורסם

אני יודע :-D הרי הם היו שלי במקור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז ההתקדמות עד כה,

חיזוק מערכת חשמל : הוספתי מצבר שנפ 55 אמפר מאחורה מחווט לקדמי שהוא 45 אפמר עם כבל 2 גייג' איכותי מחר מקבל אלטרנטור 100 אמפר שיותאם לי לרכב לספק טעינה ראויה לזוג המצברים.

רמקולים בניתי 2 בוקסות עץ בנפח 60 ליטר כל אחת מmdf 1.6 בכל בוקסה יושב 2 אלמנטים של הקרסנדו והטוויטר

סאב נמצא אלמנט מענין בנתיים עד שיהיה תקציב למשהו חזק יותר רוקפורד פאנץ ז 15 אינץ מקרטון רמקול ישן שדוחף לא רע יוצמד למגבר של ז'טק

רדיו דיסק אני לא אתקין אני אחפש ליין דרייבר ואנגן רק דרך לפטופ או פלאפון

פורסם

בהצלחה בפרויקט. מקווה שתצליח להוציא את מה שאתה מקווה מהציוד הזה.

תמונות יתקבלו בברכה.

התיבות הן עם מחיצה פנימית בין האלמנטים? או חלל מלא?

אגב הם מותקנים בתיבה אטומה או פתוחה

ושאלה אחרונה

למה לא לקחת רמקול מקצועי מוכן? כמו EV SX200 שהוא רמקול מקצועי (קל משקל) פלסטיק. אלמנט 12" והוא מעולה למוזיקה בווליום ל100 איש.

והמחיר של זוג זה 2000 שקל?

והוא צריך מגבר של 300W ב8 אום.

לצורך עיניין מגבר כמו P2 של זטק מפרק אותם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אז הנה התוצאה הסופית, לטופים נבנו תיבות בנפח 60 ליטר עם פורט קטן ללא מחיצות, אין לי רצון בדיוק אלה בזריקה לרחוק,

הרמקול נשמע בעוצמה חזקה עד למרחק של 30 מטר מהרכב. כל אלמנט מוגבר אקטיבי ע"י מגבר אולד סקול 6 ערוצים הייפונקס אפרודיט 75

RMS לערוץ ונחתך עם קרוס אקטיבי של PPI (הוספתי ליין דרייבר לנגן דרך מחשב או פלאפון)

חיתוך -סאב: 20 - 80

מיד ריינג: 80- 3000

טוויטר 3000-ומעלה

הסאב 15 רוקפורד אולדסקול בתיבה פורטד 75 ליטר 8 אוהם 200 RMS מוגבר עם זטק ווקטור, זקן אבל נותן עבודה היה לי בבית עד שימצא תקציב לשדרג

אני חייב לציין שאני בהלם מהקרסנדו שומעים אותם מרחוק שזה לא להאמין ותוך כדי נסיעה אפשר להיות חרש

לשאלתך למה לא רמקול קנוי? כי איפה הכיף של לבנות משהו שלך?

התוצאה הסופית עולה בעוצמה על רמקול של פרוטק ובאיכות פי כמה, מוזמנים לבדוק

ולפי בדיקה עם סטנדים במרחק נכון וכיוון יכול לנגן גם ל200 איש בלוקיישן הנכון

כל מי שהשמעתי לו לא האמין, תודה מיוחדת לישראל ג'וניור על העזרה

SPEAKERS.jpg

1901266_10202971017530954_2656681316557752203_n.jpg

פורסם

אני שמח שאתה מרוצה מהתוצאה. וזה מה שחשוב.

כל הכבוד על הביצוע והתוצאה.

אשמח לפגוש אותך לשמוע את התוצאה.

הייתי מוסיף רשת הגנה לרמקולים

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אריאל יצא מעולה! אני מקווה שהמילה שלי שווה משהו לפי התגובה שלך. אמרתי לך שהקרסנדואים יהיו מושלמים לפרוייקט הזה!

איך הטוויטר נשמע ממרחק סביר? שמיע? או שהוא כבר מתחיל לאבד עוצמה?

פורסם

אין לי תלונות על הטוויטר אני גם לא יצא לי לשמוע משהו טוב יותר, הטוויטר משלים תבמה מצויין והדאבל קרסנדו פשוט מפגיז לרחוק, ושאני מחבר אותם לסטנדים שלהם הם נשמעים למרחק רב ממש כמו רמקול מוגבר אמיתי, המילה שלך היתה שווה עוד לפני שבדקתי את הרמקול כמו כל חבר של ישראל ג'וניור, בתקציב שבניתי תמערכת הזאת לא יכלתי לבקש משהו טוב יותר, תמונות מהמסיבה הראשונה יעלו בקרוב אחרי לג בעומר

• תוכן חדש...