Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מבקש את עזרתכם בהחלטה בין סיטרואין C5 2010 מנוע 2000 , יד ראשונה פרטית עם 115,000 ק"מ לבין רנו פלואנס 2010 מנוע 2000 עם כ -90,000 ק"מ. מחיר זהה סביב 60,000 ש"ח.

האם יש בעיות מיוחדות בשני הגדמים שיש לבדוק לפני הקנייה (במיוחד בסיטרואן)?

עלות טיפולים

צריכת דלק

גודל תא מטען

נוחות נסיעה

מרווח לילדים מאחור

וכול דבר אחר שאתם מכירים

חייב לקבל החלטה תוך שבוע (הרכב שלי, רנו מגאן 2008 נמכר השבוע...)

פורסם

אין פה אף אחד שיכול לעזור? איפה בעלי הסיטרואן החדשה מנוע 2000...אני חייב תשובה דחוף לגבי בעיות מיוחדות עם ישנן ברכב לפני שאני מוותר ולוקח את הפלואנס..

פורסם
אין פה אף אחד שיכול לעזור? איפה בעלי הסיטרואן החדשה מנוע 2000...אני חייב תשובה דחוף לגבי בעיות מיוחדות עם ישנן ברכב לפני שאני מוותר ולוקח את הפלואנס..

דחוף??? יש בפורום הרבה חומר על ה- C5. נשמע מחיר מצויין, בהנחה שהרכב במצב טוב. השוק קשה בגלל ליסינג, אנשים קשים ודעות קדומות, ולכן אפשר להבין למה המוכר נאלץ לרדת כך במחיר ולהידרדר על למחיר של פלואנס, שבכלל לא באותה קטגוריה. המנוע הזה התברר בדיעבד כמוצלח מאד (אמינות), וישרוד הרבה אחרי שמנועי הטורבו המודרניים (המהנים אבל...) יחזירו נשמתם לאלוהי הפיח ושרשראות הטיימינג. גם הגיר הזה שורד יפה, למרות שדורש לפעמים החלפת שסתומים. בסך הכל, אין סיבה שרכב מטופל היטב לא יסגור לך 300 אלף לפחות, עם טיפול מסור. צריכת הדלק בממוצע אצלי היתה תמיד באזור של 1:11, המקיף זול מאד, והטיפולים לא יקרים. אם כי צריך להשלים עם זה שזה רכב שדורש יותר ביקורים במוסך מרכבים פשוטים, ולכן מרווח טיפולים של 30 אלף הוא תיאורטי לחלוטין. אני לא הצלחתי אף פעם באמת להימנע מעוד 1-2 ביקורים כפויים בין האלו שכתובים בספר. אבל זה שווה את זה, כל עוד יש לך סבלנות לתקלות קטנות. לי אישית נשבר מלובינסקי, אבל אני בכל זאת ממליץ על הרכב.

פורסם

איך ניתן להמליץ על רכב ואז לרשום שמגיעים לעוד ביקור או 2 בנוסף לטיפולים??? יש לי הונדה 6 שנים וחוץ מטיפולים ומצבר לא קיימים ביקורים נוספים אז איך רכבים משנת 2010 נכנסים לסתם ביקורים?

פורסם
איך ניתן להמליץ על רכב ואז לרשום שמגיעים לעוד ביקור או 2 בנוסף לטיפולים??? יש לי הונדה 6 שנים וחוץ מטיפולים ומצבר לא קיימים ביקורים נוספים אז איך רכבים משנת 2010 נכנסים לסתם ביקורים?

כי הונדה זה הכי טוב הרי.

אין דבר כזה רכב,מושלם.על עודף פיצ'רים משלמים.

ההונדה שלך לא עומדת באותה רמה עם הסיטרואן.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...