Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנראה שגם אתה בדיוק כמוהו בגלל זה אתה קופץ, אם אין כרגע רכב אז כנראה שלא מגיע לכם הוצאות רכב. כשתקנו רכב שאתם באמת נוסעים בו אז תעדכנו את מקום העבודה ותקבלו החזרים וכל מה שמגיע לכם .

אתיות זה ממכם והלאה.

תלמד לקרוא ולא לקפוץ בראש,הוא קנה רכב שיש לו טסט (מצב נסיעה) גם ביטוח.

מה זה אכפת לך מה הוא עושה אם הרכב? זכותו לקנות ולעמיד את הרכב בחניה של הבית,בטח לא אתה תגיע לו איך לתנהג אם הרכוש שלו .

לי בא לקנות רכב חדש ולעמיד אותו בחניה,באיזה זכות אתה בא להטיף למישהו כיצד להתנהג אם הרכוש שקנה בכספו?

פותח השרשור תעזוב לא סתם אמרו שיש במדינה הזאת צרות עין על רכוש של אדם אחר,אתה עושה דבר חוקי וQUIK יכול להמשיך לאכול את ולב.

פורסם
תשמע מבחינה כלכלית נטו אתה הולך לרכוש רכב שעולה במינימום ₪3000 (בוא נהיה ריאליים אף אחד לא ימכור לך בפחות) ו"בעוד כמה חודשים" (חודשיים? 5? 10?) אתה הולך למכור אותו לפירוק ב₪500.

במינימום הפסדת פה ₪2500 על פארש.

מאידך אם תיקח הלוואה לרכב חדש כבר מעכשיו, במקום בעוד כמה חודשים, אתה תשלם ריבית משמעותית יותר נמוכה מ₪2500.

בקיצור - מתל אביב לחיפה לא נוסעים דרך אשדוד.

זה ממש לא נכון,אני יכול לספר לך שאני קניתי רכב ב 3000 שקל ואחזקת רכב שלי זה 3500 שקל

אז כבר בחודש הראשון אני מכסה את עלות הקניה ונשאר אם עודף בכיס.

אני מניח שאותו דבר לגבי פותח השרשור.

פורסם

נראה לי שהדיון מיצה את עצמו ועובר לפסים לא בריאים

לאופיר - עצה אישית אל תלך בדרך שבגללה פתחת את השרשור הזה. הכסף זול מאד בימים אלה ולכן קנה רכב נורמלי גם אם אתה צריך הלוואה קטנה ואל תיקח את הסיכון של נקיטת פעולה שלדעתי ולדעת אחרים עלולה לסכן את מקום עבודתך ואת אמינותך ויושרך.

ובכך אני נועל את השרשור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
קומבינה ארצישראלית מצויה עקב צרות עין , אם הייתי המעסיק שלך היית רואה מכתב פיטורים לפני שהיית מספיק להגיד אברהקדברה.

על מה?!

אלו הכללים, הוא פועל לפי הכללים.

המעסיק צריך להוציא לעצמו תעודת דביל, על קביעת הטבות נטולות היגיון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...